Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 daha patch'in 2. gününde her taraf epic doldu, gerçekten rezalet bir görüntü resmen çok soğudum oyundan bu kadar epic görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Zaten heryer epicdi abi kaç ay oldu expansion çıkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu sınırsız timed olayı çok abuk olmuş,7 tane timed run kitlediler hayatım kaydı,zor kaçtım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 pugla zor bu instancelar ya ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İnsanlar biraz öğrenince bossları çok zorlamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 DarKRideR said: daha patch'in 2. gününde her taraf epic doldu, gerçekten rezalet bir görüntü resmen çok soğudum oyundan bu kadar epic görünce 850. alt charlarimzda epic set olmustu yaw :D welkom tu wörld öf wörcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi bilmiyorum valla, 2008'in Şubat'ın da bıraktığımda böyle değildi. Yeniden başlayınca tamam kolaymış vs diyordum ama yine edinmek için kastırıyordum asdfds bu zandalari gelince ortam iyice doldu ya, garip hissettim. Keşke bırakmasaydım oyunu arada neler kaçırmışım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Absolut said: İnsanlar biraz öğrenince bossları çok zorlamaz bence. belki, ama zaten o zamana kadar nerfler gelir fdsf ki gelsin de zaten, kırk yılın başı wow'a giriyorum, ilk boss'a gelmeden gruplar dağılıyor filan tilt oluyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 DarKRideR said: abi bilmiyorum valla, 2008'in Şubat'ın da bıraktığımda böyle değildi. Yeniden başlayınca tamam kolaymış vs diyordum ama yine edinmek için kastırıyordum asdfds bu zandalari gelince ortam iyice doldu ya, garip hissettim. Keşke bırakmasaydım oyunu arada neler kaçırmışım asdf valla iste 346 dungeon hc set diziyordum.. chest +belt 2 tane craft yapıyordun.. classina göre ring hands wrist fln filan factionlara exalted olunca alıyordun zaten.. 1 tane da valor botu alsan 2-3k verip daha raide girmeden semi-epic oluyordun.. azcık da sansin varsa cok surmuyor full epic olman :D wotlk zamani olan 200-216-232 epicleri gibi.. zandalari epicleri dusuk ilvl'lı.. ama tabi maelstorm fiyatlarini dibe cekmstr :D ben oynamıorm 4-5 gündrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 DarKRideR said: 2008'in Şubat Sene 1954, Kıbrıstayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 1-1,2 olan maelstorm fiyatı en son 250 e dusmustu bl de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Daha 2 gün oldu 250g'ninde altında fiyatı. Daha önce bu başlıkta konusu geçmişti. Ben hala aynı fikirdeyim 2 hafta geçmeden 100g altına düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Tabiki düşecek, ne bekliyordunuz ki? Cata'nın sonuna kadar 1000g mu olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar