Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu arada ilk prezervatif kullandığımda her bişeyi okumuştum paketteki.Orda yazıyordu ağzını bağlayıp çöpe atın diye.O gün bugündür hep öyle atarım.Koku falan da yok.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yeni gibi olur yıkayınca hem bi daha kullanırsınız.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Xaenin said: Hiç mi utanmadın Killer? ABİ BOŞLUĞUMA GELDİ YAPMAYIN ETMEYİN PREZO SUCKS DÜŞÜNCESİNİ SAVUNAN BİRİNİ GÖRDÜM YILANA SARILDIM KDFHDFHDF
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 atlarafısıldayan ATmış tipi görmediniz heralde siz. johny sins türkiye şubesi fotoyu kyo dfgkd
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Akhlaur said: Bu arada ilk prezervatif kullandığımda her bişeyi okumuştum paketteki.Orda yazıyordu ağzını bağlayıp çöpe atın diye.O gün bugündür hep öyle atarım.Koku falan da yok. bahsettiğim koku meni kokusu değil abi zaten. latex kokusundan bahsettim ben. paketinden çıkarırken takarken vs. eline bulaşıyor yıka yıka çıkmıyor. çok yoğun kokuyor lanet şey.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Söyledik ya lan işte arkada ne istiyorsun hala.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 aasdasd okumadım önceki sayfaları bir bakiyim
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Rasmon said: abi ben tuvalet kağıdını çöp kutusuna atmam hayatta. tıkanırsa tıkansın. evde tutamam götüme sürdüğüm şeyi. asdoıjasıjods içtenlik beni yıktı ya.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Xaenin said: Zaten 1 kere kullanmadın mı olm
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi loopsuz giflere otistik gibi takılıyorum ya. Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık- Nothing stops this train -tık Diye kafamda o tık sesi geliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 oha aynısı bana oldu elim güncele zor kaçtı.
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 prezervatifle seks, gülü maske ile koklamaya benzer, denmiş miydi?
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 0ne said: benim uzerimden epey geyik cevirmissiniz de, ben zaten belirtmistim ertesi gun hapiyla dogum kontrol hapini ayni bokun laciverti olarak biliyorum diye. nasi prezoyla kondom ayni seyse, onlarida ayni olarak goruyodum. detaya da girmiyodum yani benlik bi durum degil diye. sdfsdsfs bi ara hatırlat seni milli maça çıkartayım
Öne çıkan mesajlar