Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLIZZORT LOLOLOLOL (neden serverlar down)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Yemez o kadar para kaybetmek.

Bu işi yapanların en az %50'si normalde de wow ve sc oynayan adamlar, wowcuların aylık ödemeleri, sc'cilerin alacağı ek paket paraları falan kotikte patlamış olacak bunu yaparsa. Davadan da hiç bir şey çıkmaz. Kendi internet sitende böyle bir olaya izin veriyorsan, bunu denetleyemiyorsan sen suçlusun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten battle.net e girin transaction history'de status queued yazıyor. yani henuz satın alınmıs bisey yok ortada :)

sunu sorucam ama, cok uzun zamandır zaten wow oynamıyorum. o zaman kayıtlı olan kredi kartım da kullanımda degil su an. hani ip'den bulup kredi kartımı chargelamaları imkansız. merak ettigim su, single player oyunları oynayamıyor muyuz download edip? ille accountun acık mı olması lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

hemen acıklama yapayım.

bu olay 6 yıldır yani wow cıktığından beri var olan bişey. olay hollandanın yasalarımı neyse işte onunla alakalı bir durum.
6 yıldır bu yöntemi yapıyor hollandalı kullanıcılar ama bunun icin script mevcut ve ödeme yapılmamış hesaplar belirleniyor vs. sonrasında ödeme yapılana kadar kapatılıyor.

su anda o kadar salak insanlar varki tüm oyunlardan 3er tane 5er tane alıp
6 aylık wow subs. açan mı dersin

yüzlerce pet almaya kalkan mı dersin hepsi basılmış vaziyette ve oyun satın alanların hesapları donduruluyor ödeme yapılana kadar.

petlerin de keycodeları iptal edilmiş hep

300-500 euro fatura kesilip yok hesabım hacklenmiş falan diye uyduranlara da IP logları falan gönderip SIS LAN! kimi kandırıosun ibiş yapıyor blizzard. gayette keyifleri yerinde söke söke o oyunların parasını alma hakkı var blizzard'ın :D

hatta arkadaşın dediği cümleyi örnekliim
annesine anlatır nasıl ödiyeceğini 300 dolarlık faturayı

fukkin kidz!11

tek sorun her bir exploit hesabı 2ila 30 euro arasında bir maliyete sebep oluyormuş blizz icin. ve tabii muhasebe kayıtlarının karışması cabası. o parayı söke söke alır bence kotick.
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

Benim anlamadığım, forumda bi bluepostta yazmış blizzard, farkındayız diye durumun. E madem farkındasın hala neden açık ?
Komple satın alma olayını kapamak istemiyorsan, Netherland ı iptal et bitek.. Hala insanlar çatır çatır exploit ediyor.

Sc2'de chat kanallarında sorun var yılbaşından beri. Ocak 14'te durumun farkındayız diye mesaj yazmışlardı. Hala kanallar sorunlu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

abi zaten battle.net e girin transaction history'de status queued yazıyor. yani henuz satın alınmıs bisey yok ortada :)

sunu sorucam ama, cok uzun zamandır zaten wow oynamıyorum. o zaman kayıtlı olan kredi kartım da kullanımda degil su an. hani ip'den bulup kredi kartımı chargelamaları imkansız. merak ettigim su, single player oyunları oynayamıyor muyuz download edip? ille accountun acık mı olması lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...