pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Oha neler kaçırmışım, okuyunca anladım. Umarım hepiniz banlanırsınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kotik burnundan getirir bu exploiti yapanların valla. Sadece banle sınırlı kalacağını sanmıyorum. IP falan kasıp kesin dava açarlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yemez o kadar para kaybetmek. Bu işi yapanların en az %50'si normalde de wow ve sc oynayan adamlar, wowcuların aylık ödemeleri, sc'cilerin alacağı ek paket paraları falan kotikte patlamış olacak bunu yaparsa. Davadan da hiç bir şey çıkmaz. Kendi internet sitende böyle bir olaya izin veriyorsan, bunu denetleyemiyorsan sen suçlusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hala oluyo, SC2 aldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahmedinejad said: > Bank number 6849237 > Bank "Le Netherlandic" > Account owner "Bob Saget" o değil de bu numaralar gerçek insanlara aitse ve onların hesabından para düşüyorsa götümle gülerim. bu noyu ve ismi biraz değiştirerek yazdım oldu, ama galiba birilerine giriyo para:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 17s ayfa ne tartıştınız olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi bence bu exploiti her yapanı değil de, internet suçlarının bariz kaale alındığı USA gibi falan 2-3 ülkeden bi 2000-3000 kişiyi ibretlik mahkemeye verirler kesin. Ama Türkiyedeki gg hukuk sistemiyle uğraşacaklarını pek sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ahaha Türkiyede dava açsalar Blizzard rıza göstermiş der mahkeme . http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/5893076/Problem-Kotick.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Troll-Face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 harbi lololololololluk bi durummuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 senko said: kogusta birbirimizi yazalim da ayni kogusa duselim sfd içerde koğuş sorun değil de duşlar sakat olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sabunları iple boynunuza asın aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 20 den fazla Cata, SC2, Diablo falan aldım. Şimdi yeni bir mekana gidip almaya devam edicem ben. Birşey olmaz Türkiye'de abanın beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hala olmuyo herelde. simdi denedim sc2 yi vermedi. oluyomus d2 lod sc2 patlattım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bir insan nasıl bir işsiz olur da böyle bir açığı bulur ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bu aldıgınız accountları silmek adamlar için problem değil yani siz 10k tane alın adamlar ertesi gün silecekler hepsini. Dikkat edin gerçek bi accountunuz varsa onu kaptırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bonepart'ın dediği gibi 3 güne iptal ederler sanırım ödeme olmayacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi acik deil anlamadiginiz ozaten acik felan yok normali odeme sistemi tek yapcalari sey simdi bankadanconfirmasyon gelmeden accyi acmicaklar artik yane o zimbirtiyla odemey yapanlara olcak zarari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Benim anlamadığım, forumda bi bluepostta yazmış blizzard, farkındayız diye durumun. E madem farkındasın hala neden açık ? Komple satın alma olayını kapamak istemiyorsan, Netherland ı iptal et bitek.. Hala insanlar çatır çatır exploit ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi zaten battle.net e girin transaction history'de status queued yazıyor. yani henuz satın alınmıs bisey yok ortada :) sunu sorucam ama, cok uzun zamandır zaten wow oynamıyorum. o zaman kayıtlı olan kredi kartım da kullanımda degil su an. hani ip'den bulup kredi kartımı chargelamaları imkansız. merak ettigim su, single player oyunları oynayamıyor muyuz download edip? ille accountun acık mı olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hemen acıklama yapayım. bu olay 6 yıldır yani wow cıktığından beri var olan bişey. olay hollandanın yasalarımı neyse işte onunla alakalı bir durum. 6 yıldır bu yöntemi yapıyor hollandalı kullanıcılar ama bunun icin script mevcut ve ödeme yapılmamış hesaplar belirleniyor vs. sonrasında ödeme yapılana kadar kapatılıyor. su anda o kadar salak insanlar varki tüm oyunlardan 3er tane 5er tane alıp 6 aylık wow subs. açan mı dersin yüzlerce pet almaya kalkan mı dersin hepsi basılmış vaziyette ve oyun satın alanların hesapları donduruluyor ödeme yapılana kadar. petlerin de keycodeları iptal edilmiş hep 300-500 euro fatura kesilip yok hesabım hacklenmiş falan diye uyduranlara da IP logları falan gönderip SIS LAN! kimi kandırıosun ibiş yapıyor blizzard. gayette keyifleri yerinde söke söke o oyunların parasını alma hakkı var blizzard'ın :D hatta arkadaşın dediği cümleyi örnekliim annesine anlatır nasıl ödiyeceğini 300 dolarlık faturayı fukkin kidz!11 tek sorun her bir exploit hesabı 2ila 30 euro arasında bir maliyete sebep oluyormuş blizz icin. ve tabii muhasebe kayıtlarının karışması cabası. o parayı söke söke alır bence kotick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Undisclosed said: Benim anlamadığım, forumda bi bluepostta yazmış blizzard, farkındayız diye durumun. E madem farkındasın hala neden açık ? Komple satın alma olayını kapamak istemiyorsan, Netherland ı iptal et bitek.. Hala insanlar çatır çatır exploit ediyor. Sc2'de chat kanallarında sorun var yılbaşından beri. Ocak 14'te durumun farkındayız diye mesaj yazmışlardı. Hala kanallar sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 G FUCKING G BLIZZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 toggie said: abi zaten battle.net e girin transaction history'de status queued yazıyor. yani henuz satın alınmıs bisey yok ortada :) sunu sorucam ama, cok uzun zamandır zaten wow oynamıyorum. o zaman kayıtlı olan kredi kartım da kullanımda degil su an. hani ip'den bulup kredi kartımı chargelamaları imkansız. merak ettigim su, single player oyunları oynayamıyor muyuz download edip? ille accountun acık mı olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Nessaftw said: Thank you for the report Huhwhat, and yes, we are very aware of the issue. It will be fixed very soon and we will take action on everyone who participated in the exploit. http://www.wowwiki.com/Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Orjinal accountunuzu kullanmadığınız pc'den yapın ne yapacaksanız haha. Varsa öyle bi salak zaten banlenmeyi hakketmiştir. Sanmıyorum para almaya kassınlar ama çatır çatır banlarlar öyle ahmaklık yapanaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar