Chemical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 herkezin nick değiştirmişliği vardır kesin:) ben çok değiştiririm misal Hepsini yazabilicemmi bilmiyorum ama Bilgisayara internet ilk ablamın bilgisayara bağlanması ile başlıyoruz Maydanoz Mirce akıyorum: Nick icq alıyorum: (esası çok daha vardıda 1 günlükleri yazmıyom) TrAnSiSfOrMaTöR Trafalgar Guardian G.I. Snapper Nickini vermek istemeyen adam Felis Lynx Uo: Trafalgar South Wood Homeroom Che'Que Che'Quick Lumberjackman Tinkerman(aha çok yaratıcıyımdır) Chan lee Pisijik Gucleri Olan Cocuk (questte iken euhee:) ) . . . Msn: Chemical Chemical kemikal kemikıl kemik kemi kem ke k. Felis Lynx B.O.K. (açılımını yapmıştım ehe unuttum!) Esası daha çok vardırda unuttum:D Sizde yazın hadey[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo Zerotolerance Jerk Neiloth chat,icq,msn vs. Kuzu Mephisto Mavi[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Gerçek anlamda benimseyerek kullandığım 3 nick oldu sadece. 1.si Hawk'tı. İlk nickim, küçükken bayılarak izlediğim G.I.Joe çizgifilminde bir karakterin adı. En uzun süre bunu kullandım zaten. Ta ki CS'de başka bir Hawk görene kadar. 2.si Elessar'dı. Uzun süre böyle devam etti. O zamanlar tabii kitabı okuyan pek kişi de yoktu. Film falan zaten hak getire. Bayağı orjinal gözüküyordu yani. Hala Elessar olarak tanıyanlar vardır. Eh, sonra baktım sağdan soldan mantar gibi türedi "nickdaşlar" ben de değiştirdim. 3. ve şu anda kullandığım ise Rewendor. Kendim bulduğum bir isim. Yıllar boyunca oynattığım FRP karakterimin ismi. Eh bir süre sonra böyle özdeşleştim işte. Bir de arada "Celestial" nickini kullanıyorum. (O da Rew'in kılıcının ismiydi.)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cs'de: Bigfire BlaCkDaGGeR Tf'de: BlaCk_DmC(DmC clanımızdı eski tfciler hatırlar) Şu andaki ıcq nıckım blackdagger, patide blackdagger varmıs benım gıbı bıtane daha ondan burda tf nıckımı kullanıyorum.[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 04 Eylül 2004 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilk nickim Necromancer. (aah ah çocuktum o zaman :)) sonra starwarsturk.nette adminkene Epic Kenobi. sonra infected, ConsciousInsane, Eldarion, Reb0rN, Infernal Reborn derkene Infernal kaldı şimdiye sadece.[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki: pink metalse bende illithidim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Aha infernal benimde ilk nick Necromancer dı çocukken:) Sonra Wolverine,Beratta,NoMercy,Weak eh son olarakta Dreagloth.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 FuckeR-FukuR FeZoWeYNK ve CthuLhu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gıcıklık olcak da böyle bi başlık vardı eminim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 SuperGavur Gevurgazi Kenshin Himura SonGoku Ssj4songoku İşte kronolojik sıralamaya göre nicklerim[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Chemical, 04 Eylül 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Trafalgar Ya ben de bu adamın tipi niye yabancı gelmiyor diyordum :) Seni NBL'cı seni :) Valla neti yeni bağlattığımda tLoD (the lord of darkness) diye takılıyordum. Sonra Zeratul'a geçtim. Sonra bir yerde acc açmak istiyordum, Zeratul'u kapmışlar tabi, düşündüm düşündüm, birşey bulamadım, bari Werewolf olsun dedim, ki bu ezik nick oradan gelmektedir.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 İlk nickim (8 yaşında mirce girmiştim) Hakan Şükürdü... (ne bekliyosunuz ki hehehe) sonra Animaniacsı çok severdim 5. sınıfta falan Belchinatordı sonra 6. sınıfta mı ne Karpuz yaptım 7 senedir nickim karpuzdur... ha bi ara da keptullah yapmıştım gene çok eskiden... bi ara da Kız arkadaşımızla nicklerimizi değiştirmiştik icqda ben kimmy yapmıştım o karpuz yapmıştı :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Eternal Metcalf irc : doktor20m_bekar msn : Eternal Metcalf icq : Eternal Metcalf paticik : Eternal[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mum_Chamber MumChamber Crestashin SüperMüm General Chamber Gn.Chamber[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 irc:lover_man icq:Zaugna Khaldun icq:unuttum ne kullandığımı snn:elessarr pati:raistlinn bu kadar galiba tabi geriye bir tek Zaugna Khaldun kaldı biraz önce raistlinn i açtım içimden gelip o da ayrı tabi[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 UO: Acolyte , Croswell ve daima bLackchaoS bide Tapir_Tahir[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo:brightblade bi de bi tane daha vardı uo da ama hatırlamıorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Aaa ne ilginç burda böyle bişi varmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sus lan sap Bone.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 uo da prondir, valorin, valor, hell. bide ölesine açtığım charlara abidik gübidik isimler koyuyordum onların hepsini hatırlamıyorum :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilk önce herşey icq ile başladı gençtik çömezdik ilk nick tiger olmuştu... bi zamn sonra frp ye hafiften merak salınca anelf gibi abuk bir nickim olmuştu daha sonra atratif bir nick aramam sonucu apocalyphysicolog gibi bir nick yaratmıştım (hatta arada TitanEek gibi bişey de kullanmıştım sanırım) sonrasında lotr okunmasıyla sırasıyla aranel,dagnir oldu nicklerim ve yıl 2000i gösterdiğinde garip bir tesadüf eseri (bkz. nickinizin anlamı ) halen kullanmakta olduğum nickimi buldum: dae[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bundan bi üç sene önce Arthur idi baktım bi sürü arthur çıkmış ortaya bende bide soyadı aliim dedim arthur hellsfire oldu iyide oldu :)[signature][hline]Fire in the Darkness... [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 04 Eylül 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hep ursus Hep UrsusArctos[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 death miraul dopach ernestrulazz natalie[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çok kullandığım 3 nickim var birincisi malum. 2.ghaul-dÎn veya ghauldin, nightstalker zaten varsa veya yüzlerce nightstalker varken kullandığım 3.Xander, fantastik olmayan ortamlar için eskiden kullandığım nickim[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: W3r3wolf, 04 Eylül 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Sus lan sap Bone. sen sus lan kafana rocket saydırırım.. buraya nick'imin tarihçesini yazamam. Ha yazacak varsa ordaki topiclere buyursun. yok tarihçe felan filan değil de sadece kullandığımız nickleri yazıcaz diyorsanız, alın yazıyorum, nicklerimin hikayesini merak eden olursa o topiclere bakar: Murat2000 Murat2001 Bonecrusher QAOSbringer Zenthar Zenthar Whiteraven Thalakos Zenthar Bloodraven aha bu. tamam mutlu olmuşuzdur umarım. *!Werewolf'un arkadan 'nanik nanik' yaptığını görür ve arkasını dönüp kafasına bir roket atar!* [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Eylül 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar