gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Amerika serverında niye oynuyorsun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 steamden oynuyorum. seçebilyon mu da nerede oynayacağını? (haha?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 amerikan serverlarında fps oynayana benim söyleyecek lafım yok, bu böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ne diyonuz abi sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Türkiyeden oynayanları genelde rus, alman, polonya, fransız ve bazen de türk sereverına atıyor biline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ben her önüme gelene sövüyorum artık kime denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kimse soylemiyorki arkadaslar Sanalsaray sitesinde 30TL gidin alin diye aylar sonra kesfettim sabah sabah ilk macta 9 kill streak yaptim dedim sabahlari proflar yok herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Yalnız 30TL nin sonuna kadar hakkını verecek gibi duruyor :) BF3 oynaya oynaya bay geldi artık biraz daha aksiyonu bol bişeyler istiyodum GW2 çıkana kadar oyalasa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rus keyi ve VPN gerekiyor, bence hesabı kirlettiğine riske ettiğine değmez bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rus key den dolayı hesabı banlayacak halleri yok kanımca bu zmna kadar zaten 2000 TL fln harcamışımdır steame profilim yüksektir kanımca. Sonuçta iş için rusya ya gitmiş ve gitmişken almış olabilirim :) Sadece aktivasyon sırasında VPN yapılıyor zaten sonrasında gerek yok. Found 174 Games with a value of $2507.23 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 iste aktivasyon icin vpn kullandigini tespit ettikleri takdirde banleme haklari var. olmamis sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Kısmet bakalım :) Var steamden tanıdık kontakt kurarız öyle birşey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 gitti abi o hesap, bi damacana soğuk su çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altair Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 sizce call of duty modern warfare 4 çıkarmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 DareJedi said: Kısmet bakalım :) Var steamden tanıdık kontakt kurarız öyle birşey olursa. di mi, bizim gaben'a söyleriz geri verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sürekli ruskey sokmadığın taktirde birşey olacağını zannetmiyorum accounta bendede ruskey var sanalsaraydan aldım kaç ay oldu sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 DareJedi said: Kısmet bakalım :) Var steamden tanıdık kontakt kurarız öyle birşey olursa. abi steamden tanıdık varsa şu benim VAC bana bi el atsın ya hile yapmadım yapmam dedim dedim inandıramadım asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tanıdık konusunda dalga geçmiyorum ama senin için ne yapabilirim bilmiyorum sonuçta ben ne yaptığımı biliyorum ama belki sen hile yaptın onu kanıtlayamam :) Ama senin için kanıtlamalarını talep ederim istersen. Seni BF3 tende de origin banlayacakmış zaten aim kullanıyormuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Xenocide said: DareJedi said: Kısmet bakalım :) Var steamden tanıdık kontakt kurarız öyle birşey olursa. abi steamden tanıdık varsa şu benim VAC bana bi el atsın ya hile yapmadım yapmam dedim dedim inandıramadım asdfa VAC'ta yalan olmaz ya pis haxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahah abi "kuzenim yazmış" geyiğinin gerçek hayata aktarılmasını yaşadım ya. KUZENİM YAPMIŞ HİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ya o değil de bu nedir http://www.gamespot.com/news/call-of-duty-black-ops-2-unveiling-next-month-6372265 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 http://yenisafak.com.tr/resim/site/sut52a10c035270883eby.jpg bu arada inek memesi diye arattım, christina hendricks isimli bi ablamızı tanımış oldum. teşekkürler google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu arada Rus keylerinin pek banlanmak ile alakası yokmuş Fraud birimi ve IT nin kontrol ettiği birkaç şey varmış onlara takılırsan genelde patlıyormuşsun. Olayın key ile alakası yokmuş yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yok pek rus keyinden banlanan, dalga geçiyodum ben önceki sayfada ama olmayacak bir şey de değil, o regionfree olmayıp vpn gerektiren rus keylerinde özellikle Xenocide said: ahah abi "kuzenim yazmış" geyiğinin gerçek hayata aktarılmasını yaşadım ya. KUZENİM YAPMIŞ HİLE hadi inandık sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 etraf fena hileci kaynıyor ya. garip garip nickler alıyorlar rapor da edemiyorsun. skor ekranına koy bir button bassın millet rapor için işte şunu valve mi düşünebilmiş bi dota2 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar