Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aa kolof var mı rusçuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 var, gitti gidiyorda da satıyor eleman, sen uğraşmıyorsun vpn falan. pc için tabi 40 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 LathspeLL said: Oyunun Steam'de ki fiyatının 70$'a çıkmasını geçtim, TR'de PS3 fiyatı 200 TL, PC fiyatı ise 160 TL şuan. Aral'da aşağıda ki açıklamayı yapmış: said: "Geçen yıl Activision'ın fiyat politikasına göre Black Ops oyunu 180 TL'den satışa çıkarmıştık. Bu sene döviz kurlarındaki %20'lik artış, Avrupa'da başka hiçbir ülkede olmayan "Kaynak Kullanım Fonu" ve "ÖTV" göz önüne alıp, yayıncı firma ile birlikte elimizden gelen tüm özveriyi göstererek PS3 Modern Warfare 3'ü 199 TL'den satışa çıkardık. Yurtdışında da Pc oyun fiyatının ve PS3 oyun fiyatının birbirine bu kadar yakın olması tamamen yayıncı firmanın kararıdır. Yayıncı firma ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalara rağmen, ürün fiyatının bu seviyelere gelmesinin sebebidir." Yalanınızı yiyim sizin. Bu aral kadar terbiyesiz bir şirket yok ki zamanında shoptoya çamur atmışlardı Çamur Aral 8 Nisan 2010 tarihinde Activision Blizzard firması tarafından yayınlanan ve bizim de tüm basın ile paylaşmış olduğumuz aşağıdaki duyuruda Starcraft 2 Wings of Liberty adlı oyunun SRP (Suggested Retail Price - önerilen perakende satış fiyatı) 59,99€ olarak açıklanmıştır. Koleksiyoner versiyonu ise 89,99€ SRP açıklanmıştır.Bu fiyatlara özel tüketim vergisi ve diğer ek giderleri eklendiğinde fiyatlar Standart versiyon 140TL, koleksiyoner versiyon 200 TL olarak şekillenmektedir.Tedarikçi firma tarafından bize sunulan fiyatlar bunlardır.Özellikle shopto.net tarzı bazı sitelerin ekstra indirimler yaparak ürünü satışa koymaları müşterilerimizi yanıltmakta ve bizi onların karşısında zor durumda bırakmaktadır. Bilginize. kekolar ya deli ediyorlar adamı geçen sene ben de DHW de bir başlık açmıştım lanet olsun valla Diablo 3 ü 123412341 tl ye satacak bunlar DHWdeki Aral başlığı http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=7&t=192762 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu oyunlar ruslara ucuz satılıyor da yıllardır ucuzlatıcaz korsanla savaşıcaz diyen bizim ülkede niye Avrupa ile aynı fiyatta+vergili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Avrupa ile aynı fiyat? Avrupa fiyatı + vergi + %100 kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hayır demek istediğim tedarikçi firmanın çıkıp "yapımcı firma 59 euro olarak belirledi" falan diyo. Yani niye bizim için de 59, niye polonya, rusya falan gibi daha ucuza vermiyo yapımcılar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://steamcommunity.com/groups/patimw3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 liberal said: http://www.youtube.com/watch?v=LLcvkRk2fqw&feature=relmfu Güzel anlatmış bi göz atın. Ayrıca sırf adamın sesi için bile izlenir sdf casual oyuncu icin cok iyi anlatmış adam helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahmedinejad said: var, gitti gidiyorda da satıyor eleman, sen uğraşmıyorsun vpn falan. pc için tabi 40 lira. link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/call-of-duty-modern-warfare-3-steam-cdkey-cd-key-47552486 şu. eğer steam hesabına kayıtlı bi kredi kartı varsa tavsiye etmem, çünkü id şifre veriyorsun adama. diğer türlü bir riski yok, çünkü zaten şifre senin mailin vasıtasıyla değişiyor. adamın da tüm değerlendirmeleri olumlu. bana da alımı yapar yapmaz mesaj attı, 5 dk da hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ben o adamdan 2 tane aldım bir sorun yok. Ama almadan önce securityi kapatıp şifreyi değiştirdim. İşler hallolunca tersini yaptım.Tabi birde benim kredi kartım steamde kayıtlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 paket cekeriz desek ölesi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/19286931.asp Hurriyet'e kapak olmus helalzzz. Ulke yaniyorken oyun oynamamamiz gerektigini soyluyen okuyucu yorumlari ise benim gercekleri gormemi sagladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "CRYSIS 2 VARKEN BUNLARDAN BAHSETMEK ÇOK SAÇMA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bence dance dance revolution varken bunlardan bahsetmek çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 haber yorumları demişken ibretlik yorumlar var hahah said: Burak Levent 21/11/2011 - 16:37 Video oyununa para verenin aklı pek yoktur kanımca, piyasaya çıktığı gün eksiksiz olarak internetten indirip oynuyorum bütün oyunları. said: derya ertas 21/11/2011 - 12:06 sonrada eline silah alan cocuk okulunu basiyor.... okul basmak = silah basmak? said: supernaturalghostwhisperer 21/11/2011 - 14:30 cod en iyisi sonra battlefield ve sonra crysiis harikalar bir oyunla silah basacak adamın zaten kafası yerinde değildir oyunla silah basılmaz bırakın batıl inançları acıtasyon işiniz gücünüz ya EYWALLAH KARDES IBRETLIK PAYLASIM said: Okan Alkan 21.11.2011 11:52:53 Utorrent programını indirin ve kurun program için gerekli ayarlamalarınızı yapın daha sonra DSL ayarlarınızı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlayın webden piratebay.com sitesine girin. bluray filmlerden tutunda aklınıza ne geliyorsa hepsi burada. magnetlink ile utorrentden indirin. BEDAVA forumdaki kavganın aynısı: yetenekli ve zeki oyun = okulan, roketilen zıblaya zıblaya gidip-dönmek said: Saygin S. 21.11.2011 11:13:34 1997'de biz Quake de gidiside dönüsüde yokus okula, roketle ziplayarak giderdik, hemde kizgin lavin icinde. Yeni oyunlarin grafikten baska hicbir halti yok, zorluk seviyesi 0. Oyuncunun yetenek ve zekasina küfür eder gibi. şunu ilk okuduğunuzda rus keyi satın almayı savunuyor sanırsınız, ama KORSANı savunuyor said: SERDAR MİR 21.11.2011 10:58:11 Eren Çırlar; birşeyi bu ülkede hakettiği fiyattan çok daha yüksek miktara birileri seni almaya mecbur ediyorsa ve daha ucuzunu edinebilecek imkanın varsa yapacaksın,bunun araba çalmakla ilgisi yok bırak seni kazıklayanlar da ferrariye binmeyiversin sisteme çalım atmazsan sistem böyle devam eder ahah kafalara gel said: sonmackali tufek 21.11.2011 10:11:46 CRYSİS TÜRK oyunu bunu 2 katlar 10 çarpar böler her 2 sinide bitirdim için söylüyorum CRYSİS 2 nin üzerine oyun yok şuan..CEVAT YERLİ kardeşlere teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 uluyarak crysis 2 oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bir de mesela az tanıdığın biriyle konuşuyosun. ne oynuyosun diyor. "mw2 oynuyorum" diyosun. HE EVET BİTİRDİM ÇOK GÜZEL. FİLİM GİBİ OYUNDU. diyor. orada adamın ciğerini okuyorsun, korsan indirip SP bitirip silen düz adam böyle. MP nedir bilmiyor adam, cs'den beri ilgilenmemiş, css çıkınca da satın alamadığı için oynamamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 goldbären said: said: Saygin S. 21.11.2011 11:13:34 1997'de biz Quake de gidiside dönüsüde yokus okula, roketle ziplayarak giderdik, hemde kizgin lavin icinde. Yeni oyunlarin grafikten baska hicbir halti yok, zorluk seviyesi 0. Oyuncunun yetenek ve zekasina küfür eder gibi. kesin şu videoyu izlemiş 15 yaşındaki bir velet bu http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 liseli cs 1.6 delisi yegenlerime mw2 oynatmıstım sp ve mp cocukların kimyası degistiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 marksman said: liseli cs 1.6 delisi yegenlerime mw2 oynatmıstım sp ve mp cocukların kimyası degistiydi MW2'deki liseliler ana kaynağı burasıymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 NÖ ÖLÖKÖ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yavrum aral hakkında cıkan haberlerden sonra http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150396904533881&set=a.400076563880.167454.388274533880&type=1&ref=nf a basvurmus. Tesekkurler Aral en iyi firma sensin. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 2.780 kişi bunu beğendi Aral'ı beğenen de var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hmm önceki singller kadar iyi olamamış gibi bu. ha gameplay cok daha şahane sesler ekfetler falan cok daha iyi ama sahneler o kadar vurucu deil, black opstanda deil (hoş black opsun single mw2 den iyiydi bence ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar