Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oynanma saatine göre oyunları kıyaslıyorsan brightın bf3 online timeına bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Çıkmadan gece indirdim steamden bugün oynadım campaigni çok güzel olmuş beklediğim gibi ama biraz kısa geldi her zaman ki gibi :) ama tekrar tekrar oynanır campaign bana göre multi oynamadım daha henüz net biraz patlak pingim uçuyor girip te sinirlenmeye gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paris'teki ilk evde Ayasofya ve Galata Kulesi tabloları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 SP baydı açıkçası, gerçi genel olarak savaşlı fpsler baymış sanırım beni. amerika kral da kral. quake gibisi gelmedi panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 machine said: oha lan multi çok iyi akıyomuş, şu ana kadar çıkmış en iyi mw2 harita paketi olmuş. gerçi öncekilere göre biraz pahalı ama değer yani. eheh dogru lafa ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 COD IS AWSOM, IMA PLAY AND KICK SOM ASS http://www.joystickdivision.com/xbox-live-kid.jpeg NO IMA KILL YU http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00980/Kid-playin-games_68_980459a.jpg NO ME KILL YU http://laxbrah.com/wp-content/uploads/2011/06/video-game-kid1-300x180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Xeno bitirmis sdfssffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mighty_THoR said: 14 daha kalkmadan oynadıktan sonra 316. olarak masadan kalkıyorum artık oturmaktan damarlarım tıkandı. istediğiniz kadar bok atın oyun süper olmuş.Sen daha bikaç gün önce ağzının payını almamış mıydın çocuum? Niye geri gelip duruyorsunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ahah overwhelming dislike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Activision Blizzard CEO Bobby Kotick confirmed today that not only will 2012 see the release of Diablo III, but also a new Call of Duty game. lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 LathspeLL said: Ben vuruyorum çok uzakta ki adamı. Abi tam "aferin" demelik mesaj. Alan yetkilisi senin gibi trollerse cemaat napmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Loxias said: oynanma saatine göre oyunları kıyaslıyorsan brightın bf3 online timeına bakın derim Benim mw2 online time ıma da bakalım mı? Komikmisiniz abi adam 13 saat oynadim demiş, ben 13 saat oynadım o yüzden oyun mikemmel mi demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Abi şu son 2 3 sayfayı okudum da, cod fanboi lere çocuk demek için uğraşanlar o ugraşın ne kadar çocukça olduğunu farkedemeyecek durumdalar sanırım lol Evet beyler cod oynayan bebeleriz biz hadi siz gidip bf de erkekler gibi savaşın gerçekçi grafiklerle aslanlar gibi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 gittigidiyordan 38 tlye aldım ben 5 dakka once. Neden bu kadar ucuz anlamadım ama üzümü yiyorum bağını sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 itiraf geldi sonunda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 mw3 sp'yi oynuyorum. Multisi nasıl olur tahmin edebiliyorum az buçuk. BF3 yönetir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 rus cdkey ise normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Peki rusça mı inecek oyun ben propertiesten baktım diller vardı english seçiliydi. İngilizcemi iner yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 rus keyi için (VPN Activation) VPN Aktivasyon. Bu ürün aktif etmek için RUS IP gerekir. Rusya üzerinden sizin adınıza biz aktif ediyoruz. VPN Aktivasyon nasıl yapılır tıklayın. Bilgilendirme: Keyi aktif etmek için Rus IP gereklidir. Aktif ettikten sonra tüm Dünya üzerinden İNGİLİZCE olarak oynanabilir.! DİL PAKETİ GEREK YOKTUR. Tek yapmanız gereken Keyi aktif ettikten sonra Steam kütüphanede Call Of Duty Modern Warfare 3'e sağ tıklayın. Özellikler deyin. Dil sekmesine tıklayın. İngilizce ve Rusça göreceksiniz. İngilizce'yi seçin seçin ve aşağıdan Kapat deyin. Steam otomatik olarak ingilizce dil dosyalarını indirmeye başlayacaktır. Güncelleme bitince oyun full orjinal ingilizce olacaktır. http://www.gamekeystore.net/newstore/codmw3-ru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 o zaman problem yok sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 steam istatistiklerinde MW2 de Multi için 140k peak gördüğümü hatırlıyorum ilk çıktığında^^ şuan 60k falan ahahha PCcilerden iyi darbe almış :) SPsi aynıydı gerçi. Konsollarda deli satmıştır ama :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ikiside var cod akıyor. bf42 den sonra çok uğraştım o havayı yakalamaya ama olmuyor. cod tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Valla bende bf2 de tüm speclerin tüm silahlarını açınca bitti olay lvl 25 de. Sıkıldım neblim. Ama mw2 de nuke at at sıkmadı lol. Mw3 de de nuke yok ama alacak bir sürü level ve prestij var benimki de ayrı manyaklık galiba ^^ oyunun en sevmedigim yönü, hardcore hq yok =/ Lath git abi git biz ufağız anlayamıyoruz iyi oyun fln lol =) Yaş olmuş kaç, konuştugumuz mevzuya bak arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Aynen, cod konuşuyoruz şu yaşta cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar