Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

Llama said:

kıskananlar çatlasın...

ligde puanlarımız aynı. uefa'dan elendiniz. kupa kaldı bi tek. onda da gorusecegiz insallah :)

iste fark burda.. skor'u sevmek ayri (puan tablosu da ayni kapıya cıkar) sporu,takımın oyunun verdgi zevki sevmek ayri..

kupadan da elenebilrz gayet de imkan dahilnde bişey... aylar önce de dedgmz gibi 3te0 da ceksek kapıdan iceri girdgmzde quaresma ve guti'yi izlemenin zevki.. mustafa sarp ne zman sacmalıcak ulan die beklemekten büyük
---
kadro konusuna gelcek olursak.. söyledgm gibi sakatlıklar olmasaydi, misal ersan gülüm.. sivok bile oynamazdi belki.. ama adamin elndeki durumda cıkartabilcegi kadroyu cıkartio zaten

hatirlarsin masq. hilbert oynamıo lan nasl teknik direktör bu demisti hilbertin cezali oldugu haftada.. onun gibi talihsiz yorumlar yapmayin.. fener macinin stoperi ferraridir.. oyun buca yada antep yada ibb macindaki gibi olmucak cunku...

bobo konusunu zaten acıkladgmi dusunuyorum..

mac özetlerni izleyerek.. bobo nasl oynamaz yeaaaw yapmak kötü
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

FB ilk yarı doüru dürüst şut bile atmadan saçma sapan bi golle geriye düşersek kafamı duvarlara vururum.
ligin en fazla şut çeken takımıyız :(
Mesaj tarihi:
toggie said:

neyse abi kıskanıyoruz demek ki, gs baslıgına geri doneyim ben :'(. aksam zaalamaya geliriz.

ha bide görmussundr önceki sayfalarda.. bu maci kazancaz ezcez diye iddamaz yok.. kötüyüz yani son zamanlarda ortada olan bişey bu..

ama 15dk icinde gol bulursak cok acayip mac olabilr
Mesaj tarihi:
bak herseyi tartısırım ama sunu tartısmam.

said:
iste fark burda.. skor'u sevmek ayri (puan tablosu da ayni kapıya cıkar) sporu,takımın oyunun verdgi zevki sevmek ayri..

kupadan elensin bjk, sene sonu avrupaya gitme sansı da azalacak. diyelim ki onu da beceremedi. schuster gider mi gitmez mi, guzel futbol mu, puan tablosu mu o zaman gorelim.
Mesaj tarihi:
gutinin güzel pası ile beşiktaş öne geçicek
kornerden luganonun golüyle 1-1 yapıcaz
niang toromanın kafasını karıştıp 2-1 yapıcak
emrenin sağ kanata attığı pası gökhan içeri doğru bırakıcak sekicek alex tamamlıyacak 3-1
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

emrenin sağ kanata attığı pası gökhan içeri doğru bırakıcak sekicek alex tamamlıyacak 3-1

şampiyon fenerbahçe...
Mesaj tarihi:
Llama said:

adamınbiri said:

şampiyon fenerbahçe...

türkiye kupasini da alirlar üstüne :p

saka bir yana.. seken toptan alex banko atıcak bence de :p
Mesaj tarihi:
bi de sen hala kadroda olmamak ile ilk 11'de olmamak arasındaki farkı anlayamamıssım. bobo ilk 11 cıkmayabilir ama yedekte her turlu durur. yani bobo su takımın yedeklerine dahi giremiyorsa bu schuster'in sorunudur cok acık. aynı sey sivok icin de gecerli bence.

mac icin benim hicbi beklentim yok, ts bu sene sampiyonlugu hakettigini dusundugum icin bjk'yi bile tutabilirim ama beraberlik daha iyi olur tabi. gs ile puan farkı biraz daha azalsın, daha onde bitirelim ligi asdahsad.
Mesaj tarihi:
Takımı bozan Ersan'ın sakatlanması kim ne derse desin. Hem savunma dağıldı, hem de yabancı kontenjyanından orta saha bozuldu.Cenk sakatlığı da çok ciddi ama en azından yedek kaleci de yerli olduğundan bi nebze kurtarıyor.
Beşiktaş'ı bozan Ersan'ın sakatlığından başka birşey değil.
Mesaj tarihi:
benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=oZfX1fdJbDI

neden fenerli kardeş beşiktaşın bi tarafına koyalım diye video koyduğunda aynı tepkiler gelmiyorda biz video koyunca birden celalleniyorsunuz !!!

neyse ben kaldırıyorum videoyu görecez bakalım sonrasında ne olacak ,
Mesaj tarihi:
şöle favori gösterilmek filan ciddi sıkıntı yanlız.

Genelde beşiktaşa karşı şansımız tutumuyor bizim.Bide her zaman favoriler kaybeder.

Maçtan sonra kiev maçında hayal kırıklığına uğruyan bir sürü beşiktaşlı, olası bi beraberlikde bile stealth ten çıkıp zaalıycak burayı yanluız onu söliyim.(:P)
Mesaj tarihi:
interperez said:

şöle favori gösterilmek filan ciddi sıkıntı yanlız.

Genelde beşiktaşa karşı şansımız tutumuyor bizim.Bide her zaman favoriler kaybeder.

Maçtan sonra kiev maçında hayal kırıklığına uğruyan bir sürü beşiktaşlı, olası bi beraberlikde bile stealth ten çıkıp zaalıycak burayı yanluız onu söliyim.(:P)

herkes burda kimsenin bir yere gittigi yok.. böyle olmayan seyler söyliym sonra ekiekieki ben demstm havasina girmeye de luzum yok
  • Yeni Oluştur...