Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kupayı almanıza gerek yok siz almasanızda almış gibi kutluyorsunuz :P fizban said: fenerbahce; galatasaray, besiktas, trabzon, kayseri dahil butun takımları satın almıs, hakemleri de satın almıs. ulan direk kupayı alsak daha ucuza gelirdi bu ne.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bu arada FByi tebreik etmek istiyorum yani hakem vs vs iki tarafa da hatalı kararlar verdi ama sonuçta FB kötü oynayıp kazanmadı gayette deplasmanda başarı ile oynadı güzel bir galibiyet aldı.
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Fenerbahçe'yi şu şekil tebrik etmek daha doğru olur aslında, iyi de oynasa kötü de oynasa kazanmayı biliyor,büyük takım böyle olunur örneği valla bana göre.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ferrari kadro dışı bırakılmış. Başkan yurt dışından dönünce sözleşmesi feshedilecekmiş. İyi bari.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Wispy said: Wendigo said: Korner kullanilirken, *daha kullanilmadan* ceza sahasi icinde itismeye penalti veriliyor, topla mopla alakasi yok penaltinin. hatta; Penaltı, futbolda ceza ifade eden bir terimdir. Bir penaltı vuruşu, top oyunda iken, bir oyuncunun, kendi ceza sahası içinde rakip oyuncuya faul ile cezalandırılabilecek 10 kural dışı bir hareketten birini veya birden fazlasını yapması durumunda yapan takımın aleyhine verilir (FIFA futbol oyun kuralları, Kural 14 Penaltı). 10 İhlal: Rakibe tekme atarsa veya tekme atmaya teşebbüs ederse, Rakibi çelmelerse veya çelmelemeye teşebbüs ederse, Rakibin üstüne sıçrarsa, Rakibe küfür ederse, Rakibe vurursa veya vurmaya teşebbüs ederse, Topu kazanmak için ayakla müdahale ederken (tackle) topa dokunmadan önce rakibe dokunursa, Rakibini tutarsa, Rakibe tükürürse, Topu eliyle bilerek oynarsa (kendi ceza alanındaki kaleci hariç) Lehinde karar verilen takım ceza sahası içinde bulunan beyaz noktadan, karşısında yalnızca kaleci olacak şekilde kaleye şut çekme hakkı kazanır. Wrong Bakınız Çek cumhuriyet Türkiye maçı. Volkan angutu Kollere gömer, kırmızıyı görür penaltı verilmez. Oyun duruyorken cezasahası içinde adama tecavüz etse yine penaltı çalınmaz. zaten wendigonun koyduğu kuralda da içeriyor "top oyunda iken" diye, korner atışı öncesi top oyunda sayılmıyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aktiftablet said: Ferrari kadro dışı bırakılmış. Başkan yurt dışından dönünce sözleşmesi feshedilecekmiş. İyi bari.sene sonu galatasarayda sdfasda
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hA-GRKNezN4
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o kadar beddua aldiniz ki. bu sene de bi 2-2 gelecek yani. cok net.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 loop said: Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... atın bunu ya...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://www.incicaps.com/resimler/8jk.swf
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu arada alex hat trick yaptı fılan ama macın adamı dia dır bence. niang + dia fena yıprattılar. zenci hilesi, yıkılmıyorlar hele niang reiz..
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 loop said: Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... yazıklar olsun bu düşünce kapasitesine sahip insanlarla aynı havayı solumaya başladığım güne.
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 SON DAKİKA : İKİZ KULELERİ AZİZ YILDIRIM BOMBALATMIŞ!
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 aziz yıldırım klapacius yazmış oyun başlamadan önce.
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 loop said: Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !! Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne... yani bu neyin kafası gerçekten çok merak ediyorum aziz yıldırım o kadar salak bir adam ki 2 sene son dakikada şampiyonluğu getirecek maçlar hariç her maçı satın alıyor, bir tek o maçları unutuyor.
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya dün gece reha muhtarın yorumu da izledim de, adam tutturmuş penaltı yoktu orda, penaltı yoktu orda, e be düdük insan, tamam orda yoktu ama ondan öncekini niye söylemiyorsun bariz tuttu yatırdı adam luganoyu yere, nası oluyor da bu insanlar fenerbahçeye beleş penaltı verildi de öyle kazandılar kafasında olabiliyorlar cidden anlamıyorum
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dalgınlık işte son maçları hep unutuyo aziz başkan :(
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 maçı seyretmedim de geniş özetlerden anladığım kadarıyla Beşiktaş'a yazık olmuş. Kendi mallığımıza yenilmişiz, birde Fener'de şanssızmış aslında direkten dönen top, boşta kaçanlar vs. asfsda Yine de öne geçtiğin maçta gördüğün gereksiz ve aptalca bir kart yüzünden maçı kaybetmek ... Beşiktaş ilk yarının sonlarına doğru takım olmaya yaklaşmıştı, şimdi tamamen bozulmuşlar ... Bu sezon toparlanması da imkansız, İşin kötüsü taraftar Schuster'in kelleyi istemeye başladı. Umarım gönderilmez bu yüzden, yoksa o çok sevdikleri futbolcuların hepsi teker teker ayrılır takımdan, bir daha da böyle kadro toplanmaz.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 suşter gibi bi adam gelirse gitmezler hagi gibi adam gelirse giderler
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Parasını verdikçe ve kasti kırmızı kart görmeye çalışsalar bile alkışlayan şakşakçı taraftar oldukça kimse gitmez rahat olun, geliş amaçları Schuster ile o UEFA senin bu CL benim koşturmak zaten.
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Alkışlayacak futbolcusu olmayıpta rakip taraftara bok atmakta ne boş iştir.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Llama said: suşter gibi bi adam gelirse gitmezler hagi gibi adam gelirse giderler Şuna cevap niteliğindeydi, Hagi zaten vasat bir TD ama durduk yere nereden çıktı şimdi? Bazılarınıza Beşiktaşlılık harbi yakışıyor ne diyeyim devam böyle.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yanlız dün ki beşiktaş ve fener galatasaraya en az 3-4 atar :D.
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Atamaz gs ye 3-4 2si de , çünkü gs açık futbol tercih etmez.Orta sahayı yine kalabalık tutar bana kalırsa.
Öne çıkan mesajlar