Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kupayı almanıza gerek yok siz almasanızda almış gibi kutluyorsunuz :P
fizban said:

fenerbahce; galatasaray, besiktas, trabzon, kayseri dahil butun takımları satın almıs, hakemleri de satın almıs. ulan direk kupayı alsak daha ucuza gelirdi bu ne.
Mesaj tarihi:
Bu arada FByi tebreik etmek istiyorum yani hakem vs vs iki tarafa da hatalı kararlar verdi ama sonuçta FB kötü oynayıp kazanmadı gayette deplasmanda başarı ile oynadı güzel bir galibiyet aldı.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'yi şu şekil tebrik etmek daha doğru olur aslında, iyi de oynasa kötü de oynasa kazanmayı biliyor,büyük takım böyle olunur örneği valla bana göre.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Wendigo said:

Korner kullanilirken, *daha kullanilmadan* ceza sahasi icinde itismeye penalti veriliyor, topla mopla alakasi yok penaltinin. hatta;

Penaltı, futbolda ceza ifade eden bir terimdir.
Bir penaltı vuruşu, top oyunda iken, bir oyuncunun, kendi ceza sahası içinde rakip oyuncuya faul ile cezalandırılabilecek 10 kural dışı bir hareketten birini veya birden fazlasını yapması durumunda yapan takımın aleyhine verilir (FIFA futbol oyun kuralları, Kural 14 Penaltı).
10 İhlal:
Rakibe tekme atarsa veya tekme atmaya teşebbüs ederse,
Rakibi çelmelerse veya çelmelemeye teşebbüs ederse,
Rakibin üstüne sıçrarsa,
Rakibe küfür ederse,
Rakibe vurursa veya vurmaya teşebbüs ederse,
Topu kazanmak için ayakla müdahale ederken (tackle) topa dokunmadan önce rakibe dokunursa,
Rakibini tutarsa,
Rakibe tükürürse,
Topu eliyle bilerek oynarsa (kendi ceza alanındaki kaleci hariç)
Lehinde karar verilen takım ceza sahası içinde bulunan beyaz noktadan, karşısında yalnızca kaleci olacak şekilde kaleye şut çekme hakkı kazanır.

Wrong
Bakınız Çek cumhuriyet Türkiye maçı. Volkan angutu Kollere gömer, kırmızıyı görür penaltı verilmez.

Oyun duruyorken cezasahası içinde adama tecavüz etse yine penaltı çalınmaz.

zaten wendigonun koyduğu kuralda da içeriyor "top oyunda iken" diye, korner atışı öncesi top oyunda sayılmıyor.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Ferrari kadro dışı bırakılmış. Başkan yurt dışından dönünce sözleşmesi feshedilecekmiş. İyi bari.
sene sonu galatasarayda sdfasda
Mesaj tarihi:
loop said:

Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !!
Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne...

atın bunu ya...
Mesaj tarihi:
bu arada alex hat trick yaptı fılan ama macın adamı dia dır bence.

niang + dia fena yıprattılar. zenci hilesi, yıkılmıyorlar hele niang reiz..
Mesaj tarihi:
loop said:

Ya maçı izlerken, bu spor dalını ilk defa görüyormuşum gibi bir hisse kapıldım.. Topsuz alandaki faul yüzünden penaltı veriliyormuydu? Ben mi ilk defa gördüm !!
Bu arada fenerbahçe bence son yıllardaki en iyi kadrosuyla en iyi oyununu oynarken, şampiyon olmak için türlü pisliklere ihtiyaç duyması da garibime gidiyor.. Ligin en takdir edilen takımları olarak lanse edilen Manisa ve Kayseri fener maçlarında amatör takımlar gibi oynuyor, hakemler her maçta fenerli oyuncuların yaptığı hayvanlıkları görmezden geliyor, ve maçı hediye etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.. Yazıklar olsun bu ülkede futbol taraftarı olduğum güne...

yazıklar olsun bu düşünce kapasitesine sahip insanlarla aynı havayı solumaya başladığım güne.
Mesaj tarihi:
loop said:

yani bu neyin kafası gerçekten çok merak ediyorum
aziz yıldırım o kadar salak bir adam ki 2 sene son dakikada şampiyonluğu getirecek maçlar hariç her maçı satın alıyor, bir tek o maçları unutuyor.
Mesaj tarihi:
ya dün gece reha muhtarın yorumu da izledim de, adam tutturmuş penaltı yoktu orda, penaltı yoktu orda, e be düdük insan, tamam orda yoktu ama ondan öncekini niye söylemiyorsun bariz tuttu yatırdı adam luganoyu yere, nası oluyor da bu insanlar fenerbahçeye beleş penaltı verildi de öyle kazandılar kafasında olabiliyorlar cidden anlamıyorum
Mesaj tarihi:
maçı seyretmedim de geniş özetlerden anladığım kadarıyla Beşiktaş'a yazık olmuş.

Kendi mallığımıza yenilmişiz, birde Fener'de şanssızmış aslında direkten dönen top, boşta kaçanlar vs. asfsda

Yine de öne geçtiğin maçta gördüğün gereksiz ve aptalca bir kart yüzünden maçı kaybetmek ...

Beşiktaş ilk yarının sonlarına doğru takım olmaya yaklaşmıştı, şimdi tamamen bozulmuşlar ... Bu sezon toparlanması da imkansız,

İşin kötüsü taraftar Schuster'in kelleyi istemeye başladı. Umarım gönderilmez bu yüzden, yoksa o çok sevdikleri futbolcuların hepsi teker teker ayrılır takımdan, bir daha da böyle kadro toplanmaz.
Mesaj tarihi:
Parasını verdikçe ve kasti kırmızı kart görmeye çalışsalar bile alkışlayan şakşakçı taraftar oldukça kimse gitmez rahat olun, geliş amaçları Schuster ile o UEFA senin bu CL benim koşturmak zaten.
Mesaj tarihi:
Llama said:

suşter gibi bi adam gelirse gitmezler
hagi gibi adam gelirse giderler

Şuna cevap niteliğindeydi, Hagi zaten vasat bir TD ama durduk yere nereden çıktı şimdi?

Bazılarınıza Beşiktaşlılık harbi yakışıyor ne diyeyim devam böyle.
  • Yeni Oluştur...