Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valve & Steam Karı Uçuşlarda


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar bence Counter-Strike 2 ile gecelek. Piyasayı geri almak isteyeceklerdir. Çeşitli oyunlarda farklı tarzları deniyor adamlar. Team Fortress 2'de ki item olayı, Monday Night'ta class özellikleri, yeni DotA'yla başka bir oyun tarzını FPS'ye dönüştürme gibi. Sürekli yeni şeyler deniyorlar.
Asıl önemli olan şey Portal 2'nin ne kadar Half-Life dünyasına bağlı kalacağı. Portal'da Aperture Science ve Borealis direk bağlantılıydı Half-Life'a. 2'nin zamanı değişik falan. Bakacağız durumlara.

Portal 2 içinde Episode 3'e yada HL3'e bir gönderme yapacaklardır %100. Ardından da E3'te duyuru yapar Valve diye umut ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar hakediyor.

Sistem güzel işliyor. Arada resmen bedava diyebileceğimiz fiyatlara taş gibi oyunları veriyorlar kampanya yapıp. Ve bunu öyle yılda bi kere değil, yılbaşı, yok black friday, yok hedehödö, her fırsatta bahaneyle indirim yapıyorlar yani.


Hem orjinal oyuna yöneltiyorlar insanları, hem de rahatlık. Ucuza almalar da ayrı bi güzellik tabi.


Valve oyunlarını çıkardıktan sonra bırakmıyor, tf2 her gün yeni bi güncelleme alıyor mesela, hatta bazen OF KOTA DOLDU LAN diyoruz sdfg. Adamlar başarılı abi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun satış sistemleri baya güzel adamların, çok akıllıca bir yatırım yaptılar oyunları internetten bu şekilde yayımlayarak.

Türkiye vb. ülkelerde orjinal oyun alımı yok denilecek kadar azken piyasa yarattılar işte, piyasası hali hazırda olan ülkelerde de işleri kolaylaştırarak müşteri çektiler kendilerine. Steam'den önce bu kadar çok orjinal oyun alıyor muydunuz mesela?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...