Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 TSK sux, bütün komutanlar darbeci topicinden çok askerlik kavramını, böyle bir adama egosunu tatmin etmek için bu yetkiyi veren sistemi sorgulamak için açtım. Bkz. http://www.dailymotion.com/video/xh1shd_turk-william-tell-y-yzb-metyn-gurcan_news Bkz. http://www.eksisozluk.com/show.asp?nr=y&t=yuzbasi+metin+gurcan Master yapıyorum, büyük ihtimalle doktora da yaparım sırf askerlik yüzünden. Hala bedelli çıkmazsa da 3 sene yaşayacağız yurtdışında yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iyide hocu tsk bu adamları ingiltereden felan transfer etmiyo ki onlar da aha bu memleketten türüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Rahatsız herif ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sen uyursan herkes ölür gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o kadar asker o tabancayı o adamın eline neden vermiyor ben onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kafayı kırıyor bazıları fazla doğuda kalarak istanbulda bende askerlik yaparken vardı bi astsubay öyle bi adam görmedim hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 manyak herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu harbiyelerin alayı çatlak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adfa egilince guldum. komtanım oyle yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sen sus çürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 oha oha diyorum başka bişi diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Çok iyi. Güven eğitim atışı mı neymiş bunun ismi, bordo berelilerin eğitim programında varmış. Vay anasını diyorum, o erlerden birine bir şey olsa eğitim zayiatı diye gönderirler herifi. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adam attığını vuruyo aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 sevişme sırasında dur öyle yapmayalım acıyor der gibi olmuş resmen. lol ya valla yazık bu memlekete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi "üzerinize mermiler yağarken soğukkanlı olacaksınız" eğitimi kisvesiyle bi ego tatmini var. yoksa dediğim olayın özel kuvvetlerde olması şart, ama böyle değil. sıradışı işler yapıp usta komutan olmakla herkesin nefret ettiği kazma komutan olmak arasında çok ince bir çizgi var. nöbetçiye pimi çekilmiş bomba vermek gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bunun en ileri seviyesini yusuf miroğlu yapmıştı, ama bulamadım videosunu. Kapıya adamı dayayıp etrafını çizmişti kurşunlarla. Tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ne söyleyeyim ki abi. söylesen ayrı dert söylemesen ayrı dert. kan alırlar valla sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 http://furtherglory.files.wordpress.com/2010/06/goethbalcony.jpg william tell gibi bir halk kahramanına ayıp olmuş bu benzetmeyle, fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya oha ya oha. OHA yani. Nasıl bir gerizekalılıktır bu. İyi olmuş düşmüş vidyo, alırlar ifadesini bu salağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Gerizekalı adam. Fakat videonun ortaya sürülme zamanı da kafalarda ? uyandırıyor. Neden şimdi neden daha önce neden çekildiği an sürülmedi mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Wispy said: TSK sux, bütün komutanlar darbeci topicinden çok askerlik kavramını, böyle bir adama egosunu tatmin etmek için bu yetkiyi veren sistemi sorgulamak için açtım. arkadaşlar kendi aralarında eğleniyorlar. sana da TSK sux deme bahanesi çıkmış. roflmaobbq. fail. forgiver said: o kadar asker o tabancayı o adamın eline neden vermiyor ben onu merak ediyorum zorla değildir herhalde, zorla yapsa biri tabancayı alırdı zaten. burda öyle bir hava var ki, "komutanla geyik muhabbeti yapan" gençler görüyoruz, onun sonu da böyle bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 milleti askerlikten soğutmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "roket adam" said: Çok iyi. Güven eğitim atışı mı neymiş bunun ismi, bordo berelilerin eğitim programında varmış. Vay anasını diyorum, o erlerden birine bir şey olsa eğitim zayiatı diye gönderirler herifi. Vay anasını. güven atışı değil bu, şov yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 belki alakası vardır said: 5 yılda 408 asker intihar etti http://www.milliyet.com.tr/bakan-gonul-5-yilda-408-asker-intihar-etti/siyaset/sondakika/31.01.2011/1346457/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 askerlerin önünde 500 atış yapıp da hiç ıskalamadıysa güvenerek çıkmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar