Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: cinsel devrim şart ülkeye. dekolte ve tecavüz... bu ne abi, switch mi var beyninde Order 66 gibi emir mi geliyor The time has come. Execute Order 69!!! OH BABY! diye bişi mi dönüyor beynin içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Tecavüz nereden İlahiyat'ın alanına giriyor onu çözemedim ben. İlahiyatçıların, sosyolog-psikolog-hukukçu-siyaset bilimci gibi açıklama yapmalarına uyuz oluyorum. Bende gidip kuranı mı yorumlayayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Napsın abi adam. Elinde resimler hariç 50 sayfa bi kitap var nereye kadar yorumlicak. Offspec açıklama yapıyor işte saçma salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 said: 'Dekolte giyene tecavüz ederler' adam haklı, su testisi su yolunda kırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Pasta said: dfasdfafd hahaha mümine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ne suyu ne testisi ya ahaha abi şaka bi yana bu insanlar yüzünden bide mokoko'nun koydugu bi video var bi önceki sayfada o herifler yüzünden islamdan nefret ediliyor ve sogutuluyor. nefret etmekte ve sogumakta haklı insanlar tabi. bu şarlatanlar bu '^'^+^+ insanları gerçekten allah kahretsin. "Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an'dan öğrenmişim." [Yusuf İslam] gibi bişi de var. islam gerçekten böle bi din değil ya. lanet olsun sizn gibilere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 patrickstar said: Pasta said: dfasdfafd hahaha mümine İstediginiz bir alime sorun aynı cevabı alırsınız,İlmi seviyeniz bunu söylemek için yeterlimidir ?Lütfen sorular soruldugunda yeterli birikimi olmayanlar cevaplamasınAdminler dışında çok degerli üyelerimiz vardır ilim konusunda yeterli bilgil birikimleri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Aslında İslam çok güzel bir din, müslümanlar kaka, yoksa Kuran'ı uygulasak şahane olur. Kadınlara mirastan 4'te 1 hak veririz, sadakatinde sorun olursa döveriz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 lan beni de hacı ilan etmeyin sakın he. dinle uzaktan yakından alakam yko. ama ben her konuda gerçeğin çarptılmasına dayanamam. neyse odur. sırf 2 3 şeye sinir oldum diye komple herşeyi gözden düşüremem. gerçeğin peşindeyim her azmanB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Tamamda onları uygulayacak olan devlet zaten devletinde daha güncel yasaları var. Müslüman adamı o kısmı ilgilendirmiyor zaten laik olabilmiş ise. Laik olamamışsa da zaten biz ilgilenmiyoruz o adamla. Dolayısıyla sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 lan ahahah http://www.facebook.com/hacihocahafiz06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben hak veriyorum bi nebze, tecavüz kısmı abatılmış. tahrik kısmı haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben carsaftan tahrik oluyorum belki? cok cekici geliyo bana ninjalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 toggie said: ben carsaftan tahrik oluyorum belki? cok cekici geliyo bana ninjalar. o zaman sen çok wireless altında kalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 su acıklamaya hak veren nelere maruz kalmıstır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 allah yok din yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 pekaziz said: Aslında İslam çok güzel bir din, müslümanlar kaka, yoksa Kuran'ı uygulasak şahane olur. Kadınlara mirastan 4'te 1 hak veririz, sadakatinde sorun olursa döveriz vs. Ha tabi pekaziz sen herkesten iyi biliyorsun normaldir. Sonuçta sana göre stalinin milyonlarca insanı gulaglarda çürütmesi, ukraynada bilinçli olarak kıtlık çıkartaran toplu ölümlere sebeb olması, üzerine 400-500bin türkü öldürtmesi "gerekli" birşeydi. görüşlerinin mantıklılığına saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 adam haklı, katılıyorum. //dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 kermit said: mokoko said: ntv said: İSTANBUL - AK Parti'li milletvekilleri tarafından TBMM'ye sunulan ve "hadım yasası" olarak nitelendirilen "cinsel saldırı suçu ile çocuklara ve reşit olmayana tecavüzden yargılananların hadım edilmesini" öngören tasarıya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Çeker'den tartışılacak bir yorum geldi. Habertürk gazetesinin haberine göre, her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de tacizcilerin olduğunu belirten Prof. Orhan Çeker, sorunun kökenine inilmesi gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşim sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değildir. Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece iğrençtir. Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Bu konuda tabii ki erkek suçludur ama kadının da suçu gözardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur." Prof. Çeker, "Öncelikle belirtmeliyim ki dinimizde böyle bir ceza yok. Bu siyasi otoritenin kararı ile uygulanan bir ceza yöntemidir" dedi. NTV'ye de konuşan Prof. Çeker, "Kadın tahrik edici şekilde giyinmişse, erkek de kendini tutamadıysa suç ortaktır" dedi. "Kadın normal giyinmiş ve vakur davranmış, buna karşın tacize uğramışsa erkek yüzde 100 suçludur" diyen Çeker, diğer durumda suçun ortak olduğunu bir kez daha vurguladı. Erkeklerin hadım edilmesinin ne Kuran'da ne de Hz. Muhammed'in sünnetlerinde olmadığını anlatan Prof. Çeker, "Yaygın bir ahlak anlayışı olmadan ve çıplaklık engellenmeden bunun önüne geçmek imkansızdır" yorumunu yaptı. Çeker, hangi kıyafetlerin tahrik edici olacağına ise bir komisyonun karar vermesi gerektiğini belirtti. İlahiyat Profesörü Orhan Çeker, ayrıca çıplaklığı özendiren görsel yayınların da yasaklanması gerektiğini söyledi. Çeker, son olarak namus cinayetlerinin de dinle ilgisinin olmadığını ve dinde bu durumun yeri olmadığını ifade etti. http://www.ntvmsnbc.com/id/25182961/ adam profesör http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110216proforhanceker.widec.jpg adam haklı, katılıyorum. abi şöyle uzun yazıları alıntı yapma plz!1éé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 din tartışmaları baymadı mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Karısı hariç cinsel ilişkiye girmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ahmedinejad said: din tartışmaları baymadı mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Efrasiyab said: pekaziz said: Aslında İslam çok güzel bir din, müslümanlar kaka, yoksa Kuran'ı uygulasak şahane olur. Kadınlara mirastan 4'te 1 hak veririz, sadakatinde sorun olursa döveriz vs. Ha tabi pekaziz sen herkesten iyi biliyorsun normaldir. Sonuçta sana göre stalinin milyonlarca insanı gulaglarda çürütmesi, ukraynada bilinçli olarak kıtlık çıkartaran toplu ölümlere sebeb olması, üzerine 400-500bin türkü öldürtmesi "gerekli" birşeydi. görüşlerinin mantıklılığına saygım sonsuz. Acaba internet-forum fight yöntemi ile karşı tarafa haklı olduğunu kabul ettirebilen 1 kişi varmıdır dünyada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Hadi toptan kapayalım forumu bilgi isteyen viki'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya tecavüz değil ama, dekolte giyip te, bütün gününü dekolteyi örtmekle geçiren kadınları hiç anlayamıyorum. Abi hem giyiyo, hem de kapatıyo. Bu bi taktik mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar