Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WORLD WAR Z Film oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
film fena değil vasat üstü ama sahneler mekanlar okadar çabuk değişiyoki sanki uzun bi trailer izliyomuş gibi hissettim bazı geçişlerde.

uçak sahnesi gayet iyiydi bide.
Mesaj tarihi:
boş aksiyon zombi filmi gibi bi beklentiyle gidince sonu dışında gayet güzel geldi bana. bazı yerlerde salondaki hemen herkes gerildi, küfredenler kızanlar oldu duruma göre. içinde zombi geçen bi filmden ne bekliyosanız onu güzel veriyo işte (kitabı hiç bilmiyorum).
Mesaj tarihi:
Ama dediği tam olarak doğru değil. İsrail'deki duvar, orada konuşan MOSSAD ajanı kitapta da vardı. Bir de sanırım Brad Pitt filmde bir tek markette karısına saldıran tiplere ateş ediyor.
Mesaj tarihi:
Türkçe'ye basılmadı kitabı değil mi, İngilizce okurken çok çabuk sıkılıp bırakıyorum kitapları da sadfsdaf

Birde sakin gençler, yine saçma sapan şeyler yüzünden 4 sayfa heba olmuş...
Mesaj tarihi:
al türkçe http://www.rob389.com/zombi-savasi-max-brooks/dp/tr/11/9786051117348

film de güzeldi lan baya sanki her hafta The Usual Suspects, Pulp Fiction, Terminator 2, Apocalypse Now falan düşüyo amk, o kötü bu kötü
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Bu arada tekrar edeyim, bazı yerlerde bu film dublajlı. Girecekseniz dikkat edin.
asddfgsafd

Fecaat.

Ya sorma netten aldık bileti türkçe altyazı diyordu.Film başladı ilk sözcüğü duydum ve yıkıldım...Nefret ediyorum dublajdan filmi piç ediyo direk
Mesaj tarihi:
sonunda izledim arkadaşın ısrarıyla

objektif bakmam çok zor cunku kitabını okudum audibooknu dinledim fln ,biraz hayranıyım yani kitabın

abi film kitaptan bi kere tamamen alakasız,yüzde yüz

ayrıca oyle iyi mi kötü mü diye hiç tartısmayacağım , kolpaçinayoda güzel film diyen var , transformersada.bu filmlere zaman kaybı olarka bakanda var,beğenende,ikisininde fikri birbirini bağlamaz,herkesin estetik duygusunun gelişmişliği ve zaman kaybı algısı aynı olacak değil.

peki nasıl bir film : bol prodiksyonlu,başkada bi boku olmayan bir holivuıd aksyon filmi, yeni hiç birşey yok.

bazı yerlerde sırıttım,bi ara bitsin diye bekledim,1 haftaya unuturum.
Mesaj tarihi:
Açıkcası uyuşuk zombilerden sonra manyak gibi koşan zombileri hoşuma gitti hatta bayıldım diyebilirim.
Onun dışında tipik aksiyon filmi, güzel vakit geçirtiyor.
Mesaj tarihi:
EUAHSDHUASHDU Abi bi yer vardı bunları almaya gelicek olan helikoptere gitmek için çatıya çıkarken. Aniden çıkan zombi (gerçi zombi mi demeliyim bilmiyorum ;) En arkada izliyoduk 7 kişilik bi arkadaş gurubuyla. Ben o ara ileri doğru oturmuştum. Sırtımı koltuğa yaslamamıştım. O an geldiğinde abartısız hemen herkes titredi euehuhasudhuaudh ama yok böyle bişey :D Yanımdaki arkadaşım beni kolumdan geri çekti euhasuda.
Olum diyorum, nabıyosun ?
-Amcolu kardeşlik duygusu seni geri çekiyorum kurtarmak için euhuehuashduahu
Mesaj tarihi:
ağzına sıçtıım 3d'si yüzünden bi bok göremedik, zaten götüm gibi çekmişler yakın sahneleri, bir de 3d olunca hiç bi bok anlaşılmıyor. aha bir daha da gitmiyorum 3d yazan filme. illa türkçe dublajlı mı izleyelim yani anlamadım.

ana müziği çok hoştu, film de yeterince iyi. iyi olan kısmı ise kitabından gelen esintiler, olayların gelişmesi yayılması uluslararası ilişkiler vs.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

0ne falan yokken bununla oynarız bari yedeği çıktı.

ee ben geldim ama malesef sipeys yine ait olduğu yer olan yörüngeye oturmuş.

neyse artık bi dahaki dünyaya inişinde bakarız cnms. s.s.
  • Yeni Oluştur...