Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Noluyo lan gökçek de mi pati oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gidin garbage'da kavga edin, agzına ettiniz başlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 eh işte. 3d sevmediğimden 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gerge görse şu muhabbeti de topluca yapıştırsa çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/wwz/wwz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Gayet güzel film... ama adı yanlış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 film fena değil vasat üstü ama sahneler mekanlar okadar çabuk değişiyoki sanki uzun bi trailer izliyomuş gibi hissettim bazı geçişlerde. uçak sahnesi gayet iyiydi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 boş aksiyon zombi filmi gibi bi beklentiyle gidince sonu dışında gayet güzel geldi bana. bazı yerlerde salondaki hemen herkes gerildi, küfredenler kızanlar oldu duruma göre. içinde zombi geçen bi filmden ne bekliyosanız onu güzel veriyo işte (kitabı hiç bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bundan önceki 4 yorum gerçeğe yakın, büyük çoğunluğuna katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 progamer said: http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/wwz/wwz.png oatmeala gore hafif bir elestiri olmus bu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ama dediği tam olarak doğru değil. İsrail'deki duvar, orada konuşan MOSSAD ajanı kitapta da vardı. Bir de sanırım Brad Pitt filmde bir tek markette karısına saldıran tiplere ateş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Türkçe'ye basılmadı kitabı değil mi, İngilizce okurken çok çabuk sıkılıp bırakıyorum kitapları da sadfsdaf Birde sakin gençler, yine saçma sapan şeyler yüzünden 4 sayfa heba olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 al türkçe http://www.rob389.com/zombi-savasi-max-brooks/dp/tr/11/9786051117348 film de güzeldi lan baya sanki her hafta The Usual Suspects, Pulp Fiction, Terminator 2, Apocalypse Now falan düşüyo amk, o kötü bu kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Film kötü idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mr_Hand said: Bu arada tekrar edeyim, bazı yerlerde bu film dublajlı. Girecekseniz dikkat edin. asddfgsafd Fecaat. Ya sorma netten aldık bileti türkçe altyazı diyordu.Film başladı ilk sözcüğü duydum ve yıkıldım...Nefret ediyorum dublajdan filmi piç ediyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Film gayet güzeldi. Her türlü gideri var. Alttan alttan araplara laf sokmaları olmasa dahah iyi olurdu aslında :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 araplara biz daha çok laf sokuyoruz onlar sokmasın mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sonunda izledim arkadaşın ısrarıyla objektif bakmam çok zor cunku kitabını okudum audibooknu dinledim fln ,biraz hayranıyım yani kitabın abi film kitaptan bi kere tamamen alakasız,yüzde yüz ayrıca oyle iyi mi kötü mü diye hiç tartısmayacağım , kolpaçinayoda güzel film diyen var , transformersada.bu filmlere zaman kaybı olarka bakanda var,beğenende,ikisininde fikri birbirini bağlamaz,herkesin estetik duygusunun gelişmişliği ve zaman kaybı algısı aynı olacak değil. peki nasıl bir film : bol prodiksyonlu,başkada bi boku olmayan bir holivuıd aksyon filmi, yeni hiç birşey yok. bazı yerlerde sırıttım,bi ara bitsin diye bekledim,1 haftaya unuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Açıkcası uyuşuk zombilerden sonra manyak gibi koşan zombileri hoşuma gitti hatta bayıldım diyebilirim. Onun dışında tipik aksiyon filmi, güzel vakit geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 EUAHSDHUASHDU Abi bi yer vardı bunları almaya gelicek olan helikoptere gitmek için çatıya çıkarken. Aniden çıkan zombi (gerçi zombi mi demeliyim bilmiyorum ;) En arkada izliyoduk 7 kişilik bi arkadaş gurubuyla. Ben o ara ileri doğru oturmuştum. Sırtımı koltuğa yaslamamıştım. O an geldiğinde abartısız hemen herkes titredi euehuhasudhuaudh ama yok böyle bişey :D Yanımdaki arkadaşım beni kolumdan geri çekti euhasuda. Olum diyorum, nabıyosun ? -Amcolu kardeşlik duygusu seni geri çekiyorum kurtarmak için euhuehuashduahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ağzına sıçtıım 3d'si yüzünden bi bok göremedik, zaten götüm gibi çekmişler yakın sahneleri, bir de 3d olunca hiç bi bok anlaşılmıyor. aha bir daha da gitmiyorum 3d yazan filme. illa türkçe dublajlı mı izleyelim yani anlamadım. ana müziği çok hoştu, film de yeterince iyi. iyi olan kısmı ise kitabından gelen esintiler, olayların gelişmesi yayılması uluslararası ilişkiler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sipeyskeyk said: 0ne falan yokken bununla oynarız bari yedeği çıktı. ee ben geldim ama malesef sipeys yine ait olduğu yer olan yörüngeye oturmuş. neyse artık bi dahaki dünyaya inişinde bakarız cnms. s.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kardes o yorunge disi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bu filmi 3d değil de normal mi izleyelim diyorsunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 film 3d değil zaten. boşa gözlük takıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar