aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Zetrox said: DarKRideR said: Türkiye ligindeki Beşiktaş'ı göz önüne aldığında takım çok daha farklı ve iyi oynuyor. Siz gidip bir Barca, Madrid, United ile karşılaştırırsanız tabii bir olmaz iyi oyun anlayışı,Tamamda oynadığınız takım Dinamo kiev dakika 55 olmuş 3-1 ki adamların kaçırdıkları pozisyonlar sizin pozisyonların kaç katı bilmiyorum. Beşiktaşın iyi oynadığını idda ediosunuz hala. Sürekli söylüyorum nasıl bir rüyadasınız bilmiyorum ama dünyanın en önemli oyuncularına sahip olduğunuzu düşünüosunuz yok ligde sizi kıskanıolarmışta eyyam yapıolarmış fln. 3-1 kendi sahanızda adamlar sizi eze eze yenio iyi oynuoruz diosunuz. Valla bi uyanın artık şu rüyadan Ne kaçırdı ki adamlar? Hiçbişey oynamadılar. Sadece savunma yaptılar Beşiktaş ta etkili olamadı. 3 tane hava topu, yıllardır beceremediğimiz şey, yeni bişey yok.
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 PS : Attempts on Target BJK 2 - 6 Dinamo Kiev lol
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fde said: 2.golde ismail köybaşı hatalı duruşu yanlış direğe yapışık olması lazımdı şevşenko evinde bu kadar rahat gezmemiştir, ernst i de yediler bu sene Ernst'ın çıkması aşırı derece saçmalık, taraftar iyi yaptı ıslıklamakla kararı Schuster'ın onunla bir alıp veremediği var resmen, adamı da küstürecekler bu gidişle
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu schuster yuzunden taraftarda da savunma yapmak kotu birşeymiş gibi bi düşünce benimsendi. sadece savunma oynadılar napcaklardı allah allah diyip hucum edip 3 tane yemeleri lazımdı :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Burax said: 1 kiev fenerden ii takım, 2 kiev deli gibi hazırlık maçı yapmıştır 3 hakemler bizi de tutmaz :) sonuç?
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 arkadaşlar iyi oynuyoz kotü oynuyozda son kac mactir yüzümüz gülmüyor be. iyi oyun argümanıda karın doyurmuyor artik. bu kadar transfere kadroya ragmen üstüste başarısızlık geliyorsa sorunu nerde aramamiz gerekir bilemiyorum
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aynı gecen senenin galatasaray'ı ya :D
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 lutfen fb karsisinda da iyi, super, muhtesem oynayin n'olur :) bitmedi ya hala iyi oynuyorlar.
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 benim anlamadığım , türkiye ligi nasıl bu kadar korner fakiri olabiliyor. hadi savunmasını yapmayı bilmiyoruz her toptan gol yiyoruz , luciano'lu fenerbahçe zamanı haricinde kornerden gol atan takım da yok. böyle saçma sapanlık görülmüş şey değil. orelyo ve nobre 0 quaresmaya ve guti yana pas atmadıkları zaman faulle durduruluyor bobo toptan kaçıyor ismail biri tane olumlu harekette bulunmuyor. schuster ne yapsın
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aktiftablet said: Zetrox said: DarKRideR said: Türkiye ligindeki Beşiktaş'ı göz önüne aldığında takım çok daha farklı ve iyi oynuyor. Siz gidip bir Barca, Madrid, United ile karşılaştırırsanız tabii bir olmaz iyi oyun anlayışı,Tamamda oynadığınız takım Dinamo kiev dakika 55 olmuş 3-1 ki adamların kaçırdıkları pozisyonlar sizin pozisyonların kaç katı bilmiyorum. Beşiktaşın iyi oynadığını idda ediosunuz hala. Sürekli söylüyorum nasıl bir rüyadasınız bilmiyorum ama dünyanın en önemli oyuncularına sahip olduğunuzu düşünüosunuz yok ligde sizi kıskanıolarmışta eyyam yapıolarmış fln. 3-1 kendi sahanızda adamlar sizi eze eze yenio iyi oynuoruz diosunuz. Valla bi uyanın artık şu rüyadan Ne kaçırdı ki adamlar? Hiçbişey oynamadılar. Sadece savunma yaptılar Beşiktaş ta etkili olamadı. 3 tane hava topu, yıllardır beceremediğimiz şey, yeni bişey yok. Aman hocam valla yazılmaz şu bjk ile ilgili her hangi bir topice adamlar 1 senedir kendilerini dünya devi sanıyolar 2.5 aydır resmi maç oynamamış kiev çıkıo bide cehennem diye adlandırdıkları stadlarında 60 dk da 3 gol atmış hala bir savunma hala şunun suçu bunun suçu.. Kardeş gitsim yıldırım abi bassın hakem odasını maç sonu Platiniyi istifaya davet etsin bişeyler yapsın çabalasın koşsun dursun hayallerinizdeki beşiktaşa az kaldı GO KARAKARTAL GO
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben iyi oyun olayını geçtim zaten, hani iyi oynayıp maç kazanamıyorsan zaten çok büyük sorun vardır kulüpte, bunların üstüne gitmek gerekir. Bakın Fener'e, 10 maçından 9'unda berbat oynar, ama yine kazanır. İstikrarda böyle yakalanır zaten, Barça'da her maç efsane oynamıyordu ama 16'da 16 yaptılar. Bu arada Kiev'in stoperleri ciddi anlamda çok iyiler, adamlar hiçbir şekilde hata yapmadılar maç başından beri
Zetrox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Schuster çıkarsın çıkarabildiği kadar tüm yıldız oyuncularını nası olsa avrupada gitti yeterki pazar günü yine burda yok Takım yorgundu morgundu lafları duymayalım en korktuğum şey o
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya sadece 3-4 transferle olmuyor işte bu işler şimdi beşiktaşın defansına bakıyoruz.gs defansından bile kötü aurelio nobre hemen gönderilmeli bi kere ernst garibim tek başına yetemiyor
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Lan 1 gol olsun de 2. maçı azıcık heyecanla izlyelim umur fakirin ekmeği be
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ha evet almeida kurtaracak şimdi bizi
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yok gerekirse hafta içi oynansın derbi bu moralle ve oyunla yenmemiz şansa bakar feneri
Monkey13 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 besiktas fenerbahce olmus haberimiz yok
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 basin q7, taraftar q7, baskan dunya yildizlarimiz var dunya takimiyiz, acaba turk ve normal yabancilarda bu sekildemi dusunuyorlar ? q7 var o oynasin kazansin bize ne tarzinda ?
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Aurelio iyi aslında, o 2 maç ceza aldıktan sonra toparlanamadı ama nedense,
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bisi gecen seneki galatasaraya bensetmeyin !!1!1!! bis daha iyiyisssss !1!! ZAAAA
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 böyle olacağı az çok belliydi aslında, tek ümit adamların 3 aydır tatilde olmaları, haliyle kondisyonsuz tatil kafasından çıkamamış gelmiş olmalarıydı. Bu arada şu ilk golü atan Vukocevici geçen sene FM10'da zar zor 3. sezonumda İstanbulspor'uma getirmiştim dehşet statleri vardı ama sürekli kart görürdü.
Öne çıkan mesajlar