liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25159628/ http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/katarin-esi-benzeri-olmayan-stadlari.html yapılacak stadyumların güzel olduğu bir yana benim merak ettiğim bu stadların dünya kupasından sonra ne olacağı? gördüğüm kadarıyla adamlarda 18 takım var toplamda sanırım. 1 sene önce Güney Afrika'da yapılan stadyumların dünya kupasından sonra kullanılmayacağını üstüne bide bakım masrafı olacağını söylemişti biri televizyondan. Şimdi bu herifler bu kadar stadyum kasıyorlar falan iyi güzel de dünya kupasından o kadar stad bi kenara atılacaksa yazık harbi. gerçi adamlara maddi acıdan komaz ama olsun. konu dışı - spor bölümleri arasında kaldım buraya actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 futbol kulturu olmayan bi yere turnuva verilmesi tamamen hata ztn. bu hem afrika hemde katar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 asya kupası var asya şampiyonlar ligi gibi bişey var yakındaki ülkeler kiralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi tamam da 3-4 stadyum olsa neyse, kaç tane yapıyorlar bunları kiralasan da birşey olmaz, çöp olup gidecekler. Hani FIFA için yüzyılın faili gibi birşey Katar'a verilmesi turnuvanın, turnuva süresinde de bir ton olay yaşanacak eminim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bize verilseydi bari adam gibi çağın futbolunu falan izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 fifa oyununda bu qatar şeydi, en kötü takımdı, karşısına ea best takımını alıyordum, 25-0 felan gol atıyordum geyik oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o statların çoğu prefabrik, tak çıkarlı oynar başlıklı. konacakları yerler bile belli şimdiden. kupadan sonra söküp satacaklar. zaten soğan cücüğü kadar ülke o kadar stat için toprak kaybetmeyi göze alamazlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben de huuun'un dediği gibi bir haber hatırlıyorum.. parça parça satacaklar stadyumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ama huun'un dediğini bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 başka ülkelere vereceklerdi afrika/ arap ülkeleri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Altın kaplamadan aşağısını kabul etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 prefabrik olması iyiymiş. de katar niye? bari amerika'ya verselermiş amerikalılara onların deyimiyle soccer sevgisi aşılardı biraz. edit:typ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dünya kupasından sonra yıkılacak deniyordu afrikadaki stadlar. Çünkü onları muhafaza etmek çok pahalı. Bunlara da aynısı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Adamlar parayı koyacak yer bulamıyor onlar da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 liberal said: de katar niye? tabii ki maddi nedenlerle. ingiltere'de olsaydı kupa zaten hazır statlarıyla, daha önce böyle büyük organizasyonlar görmüş şehirleriyle vs doğru düzgün bir yatırım yapmayacaklardı. özellikle bu dünya kupasında katar'ın seçilmesinin bir önemli sebebi, stat inşa teknolojilerindeki yeniliklerin pazarlanması. bu prefabrik stat,klimalı stat, bol acılı mideyi ve makatı rahatsız etmeyen stat gibi teknolojileri pazarlamaya çalışan müteahhitlik firmalarının bastırmasının da payı var. evil corp retoriğine başlayacak olanlar için söylüyorum. teknoloji üreten firmaları katar gibi zengin ülkelerin parasıyla finanse etmek ve bu teknolojileri dünyaya sunmak güzel bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hiç öyle düşünmemiştim. va anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Hunn +1. Katar stadların yanısıra yeni otel, yol, metro, çevre düzenleme projeleri için ihale açıcak. Tabii bu ihalelerin tamamı yabancı (Amerikalı, Avrupalı) firmalara verilecek. Stadlarında dünya kupasından sonra sökülüp satılması veya hibe edilmesi söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Katara giden Dünya Kupası için Blatter ve FIFA ya verilen rüşvetler açığa çıkmıştı geçenlerde. Muhtemelen bu yeni stadyum teknolojisini pazarlayacak inşaat şirketleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 ekonomik kriz hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 asıl ne zaman oynanacak abi kupa? hangi mevsimde? avrupadaki ligler ne hale gecelek vs. her hali ile sacmalık katar'ın dunya kupası duzenlemesi ve arkasında paradan baska mantıklı acıklama olamaz. fifa sıctı yani bana sorarsanız bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 katar ile ne alakası var avrupa liglerinin? amerika'da oluyor, g. kore'de oluyorsa, katar'da da olur. avrupa'dan taş patlasa 5 saat mesafede bir yer. sıcaklık da sorun olmaz çünkü avrupa ile yakın saat dilimlerinde, yani geceleri oynanır maçlar. hem zaten klimalı olacak statlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi sıcaklık saat dilimiyle olmuyo paralelle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mesafe ne alaka abi, mevsim diyorum. haziran ayında yapılıyor turnuvalar. avrupa ligleri mayısta bitiyor. haziranda turkiye'deki sıcagı dusun, sonra bi de katar'dakini. klimalı stat nasıl oluyomus, ondan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Cuce said: abi sıcaklık saat dilimiyle olmuyo paralelle oluyo arada mesafe fazla olunca ve futbolun en büyük izleyici kitlesi avrupa'da olduğu için sıkıntılar çıkıyordu. 94 amerika'da mesela rekor sıcaklıklara rağmen gündüz oynanmıştı maçlar, avrupa'dakiler düzgün saatte izleyebilsin diye. katar'da böyle sıkıntı olmaz dedim, gece oynanabilir. blatter de salladı ocak'ta olacak diye. öyle olursa toggie haklı tabii, bütün dünyanın futbol takvimi şaşar; ama klimalı olacak statlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar