Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 TT kullanıyorum 2mbit'lik paket. Wow'da 350ms'in altına bi türlü düşemedim ve youtube'da 360p'lik bir videoyu bile akıcı şekilde izleyemiyorum. Artık ilallah geldi ya paketi ya TT'yi değiştireceğim. Önerileriniz neler duymak istedim tavsiye edebileceğiniz başka bir şirket var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 uydunet'de pingler bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 superonline fiber mi öle bisi tavsie ettiler ttnet artık cekilmez hal aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi senin 2mbit.benimki 1mbit bide beni düşün.dahada düşükleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ülkeyi değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 2 değil 4müşüm ve 70lira ödüyormuşum. Aradım 59 liraya 16ya geçtim taahüt felan yapmadan. Olmadı iptal artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahah 59 liraya 16ya geçen başka bir kurban daha piç ettiler internetimi hatırlamısken ttyi arayayım yine 10mbite düşürmüş cakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben memnunum uydunetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bizim burada bi internetçi selim amca var. modemini nası bi sosla yapıyorsa var ya.. pinglerini yersin öle diyim. yanına da DNS dolması söyleyeceksin.. buharda da WAN açıcaksın eşe dosta.. misssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi hangisi varsa ondan alacaksın, çoğu yerde seçenek yok ki. varsa metronet al iyi gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: bizim burada bi internetçi selim amca var. modemini nası bi sosla yapıyorsa var ya.. pinglerini yersin öle diyim. yanına da DNS dolması söyleyeceksin.. buharda da WAN açıcaksın eşe dosta.. misssss... karnımı acıktırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 maxigenous said: Ülkeyi değiştir. aynen. japonya veya romanya'yı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 DNS ayarı otomatikken uydunet'in pingleri çok süper. WoW'u geçen akşam 8-9 civarı 150-200ms ile oynuyodum. Yutub da süper açıyodu videoları. Ama DNS'leri elle girdin miydi gogo 570ms, Youtube'da 1dklık videoyu 8dkda yüklemek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 DNS ile alakasi yokki abi dedigin olayin ? Video'lar icin falan caching yapiyorlardir bi ihtimal senin request'ine gore, onu da kendi DNS sunucularina baglamislardir diyecegim de yine cok mantikli gelmedi bana. WOW olayi kulliyen yalan olmali hatta. O anda denk gelmis olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Valla bilemiyorum abi, bana kalırsa bence de bi alakası yok ama gerçekten çok farkediyo ya. Bi ara Youtube'da detaylı bi test yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 8 mbit sinirsiz smile adsl 24 lira oduyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dragonutopia said: 8 mbit sinirsiz smile adsl 24 lira oduyorum .. o nasıl oluyor kampanya mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Valla ilk aldigimda 1 mbit e 43 veriodum sinirsiz bu nerden bakarsan iki sene once.. sonra iki senelik kontrakt bitti..tel actilar bole bole 8 mbit sinirsiz 2 senelik imzalayalim 1 sene yari fiyatina dedi .. dusmus fiyatlar 24 oduyorum..bankadan otomatik talimatla..hon starcraft bf2 tek basimada atmiyorum..kanklalarla toplanip 2 3 kisi asiliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 kullandıgınız internetin hızı ile pingleriniz bi alakası yok bu arada. bunu da hatırlatayım da, sonra dusuk ping icin daha fazla para vermeyin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ttnet 4mbt var, dün aksam evde 3 kisi wow oynadik. benim ms 80-100 arasi, laptoplarin wireless ile 180-220 arasi degisti. genel olarak hep boyle. ama bazen hafta sonlari server kaynakli oldugunu dusundugum sorunlardan dolayi 300-350ms civarina cikabiliyor. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bre seneler geçti hala aynı tartışmalar. bandwith başka şeeey, latency başka. araya bir de dns kaynamış, o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bu başlıktan ben de mi açacaktım da açılmışı varmış. Telefon hattı yok evde, olmasını da istemiyorum. Uber bi hıza da gerek yok, 4-8mbps civarı yeter. Hangisinden ne kullanmalı? Superonline'dan fiber alcaktım ama apartmana çekmeleri gerekiyormuş, yönetici karar vermeliymiş falan. Yalan oldu o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kojiroh said: DNS ayarı otomatikken uydunet'in pingleri çok süper. WoW'u geçen akşam 8-9 civarı 150-200ms ile oynuyodum. Yutub da süper açıyodu videoları. Ama DNS'leri elle girdin miydi gogo 570ms, Youtube'da 1dklık videoyu 8dkda yüklemek ftw bu olay benım torrent de basıma gelıo dns lerı gırınce hız otamatık dusuyor yarısına ,kaldırınca duzelıyor .Garıp bısı ama kablo ya gırdıgıme bın pısmanım .Dgoru gıttıgı surece bısı yok hersey super ama haftada 1 2 kez arıza yapıpta aramassam kırılıyorlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Kojiroh said: DNS ayarı otomatikken uydunet'in pingleri çok süper. WoW'u geçen akşam 8-9 civarı 150-200ms ile oynuyodum. Yutub da süper açıyodu videoları. Ama DNS'leri elle girdin miydi gogo 570ms, Youtube'da 1dklık videoyu 8dkda yüklemek ftw DNS çok etkiliyor cidden, lakin DNS'siz internet kullanamıyoruz sevgili ülkemde ... Grooveshark'a gireyim müzik dinleyeyim diyorum, engel 4chan'e gireyim diyorum, engel DNS olmayınca yalnız bariz bir şekilde internetteki performansın artışına şahit oluyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 TRKY kullanıyorum ben ne kadar güvenli bilmem ama otomatik en düşük pingli dnsi buluyor ben pek sıkıntı yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar