TM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 işin sıkıntısı, oyun çıkınca anormal kalabalık olucak gerçi ince bir stratejimiz var o konuda ama warfrontlar muhtemelen mapleri az çok rahatlatacaktır level 10 dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 pve server rulez!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kanuni! no PvE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 mihihi tek basima oyniycam hic biriniz beni kesemeyecek!!!2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 NPClere kestiririz seni zor mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hmmm :( degil esasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 PvP server rulez! Kanuni için para toplayalım npc tutalım Kanuni'yi kessin sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Kelem Cleric Defiant bizim eski DAOC cularla bir guild dusunuoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Umut reis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 vay reve selam kardeş nasılsın konuşamadık görüşemedik yau evet rift e de başlıorum dier oyunları kapatık malum hanım saolsun :D ama bunu denicem bakalım eğlenceli olur umarım bana özelden msn i yazarsan ekleşelim konuşalım çok sevindim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypocrisy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Nick: Hypocrisya Class: Assasin Souls: Assasin/Saboteur/Blade Dancer Faction: Eth / Defiant (ama cogunluga uyarim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 valla okudukça başlığı gaza geldim, eğer bu guild direk casual olacaksa, ekstradan karakter açarım. server, faction farketmez. cidden benim için nolifer mod çok daraltıcı oluyor uzun sürede. ama sakin sakin oynayan insanlarla oyun, tadından yenmez. farm farm nereye kadar. edit: fazladan "direk" sözcükleri kaldırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Guild Semi-Hardcore gibi olur bence..Ne world first yapar, nede 2 tane ekip çıkarır endgame olaylarına.Tadında gider gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu oyunun cirkin kotu canavarlari hangi taraf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 çocuk basmasın factionu diyorsan, defiant sanıyorlar kötü tarafı :D ha yok kötü bi taraf tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Asgard said: herkes elf female açacak ondan guardian istiyolar:D eth female'ların da gideri var arkadaşlar, bu yüzden guardiancıysanız bilginize. @Kanuni diyeyim, aslında tam @kanuni değil, genel konuşuyorum ama kanuni'ye göndermeli falan olcak böyle. PvE server, çok saçma bi olay abi. PvP server seçen kişi her türlü etinden sütünden faydalanıyor, ama PvE server seçen kişi "daha rahat olucam" mantığı altında resmen oyunun bazı contentlerinden mahrum kalıyor. deli misiniz yahu, aynı parayı veriyoruz, verdiğimiz para az buz da değil, oyundan her türlü faydalanmak lazım :) hayır üstelik PvE 'de çıkarılan content world pvp yani öyle az buz bişey de değil, oyunun iddialı olabileceği bi konu. böyle düşünürsen belki fikrin değişir dedim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 aquila said: bu oyunun cirkin kotu canavarlari hangi taraf?valla bu oyunun en kötü çirkin karakteri dwarf :) cevap guardians yani (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Ne olacaksak olacaz..Gardiyanı defiantı batsın..Serverı tutturak yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Open Beta server ımız Whitefall, Defiant, herkes oyun için nick ini benim öm e atsın server lar açıldıktan sonra oyuna girip, guild i kurup, inv lere başlarım. Guild ismi paticik olacak geçici olarak, benim oyuna girmem 21-22 arası olur muhtemelen, haydi rastgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ee belli mi server taraf filan? nedir son durumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ob sırasında belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Sen bunu macro yap bence dreagloth :) Şu takıldı kafama şimdi de denemedim akşam denerim :) Aynı account ile 2 tarafa da char açabiliyormuyuz yapan var mı yoksa wow daki gibi mi? (horde bir karakterin varsa ally açamıyorsun ) 2 taraf arasında dialoga izin var mı? Defiantlarla guardianlar birbirleriyle muhattap olabiliyorlar mı ? ( öyle ise küfürler havada uçuşur ) Önceki betada PVE serverında idim ondan bunları göremedim doğal olarak :) @Xenocide ; herkes PVP yi kaldıramayabiliyor. Kimisi var sırf yaratık kesmek istiyor öyle takılayım diyor ama bunu yaparken de tepesine de biri insin istemiyor. Ayrıca PVE serverlarında da Warfront var ve de kişi kendi isterse "PVP ON" yaparak ortalıkta dolaşabiliyor. Content bakımından sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 betada tek serverda iki taraftada açabiliyosun ama oyun cıkınca pvp serverlarında 2 tarafıda acamıcaksın.Diğer serverlar yine wow gibi olur.Arkadaşla denedim o defiant ben guardian acmıstık bulustuk bi yerde birbirimizin yazdıklarını göremiyoduk yani wowdaki gibi lol-kek te deil hiç bişi yoktu ama değiştirecez diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pve serverında da pvp var mantığı çok yanlış. tamam isterse pvp açık dolaşır. ama karşı faction benim istediğim yaratığı öldürücek ve ben ona dalamicam..neden? çünkü pvpsi kapalı. ne anladım öyle pvpden adam açıcak da. ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 eq2 de karşı tarafın dilleri öğrenebiliyorduk sanırım, bunda da öyle bir şey olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar