Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 evet moderatorle aramin kotu olmasini goze alarak boyle bir info baslik acayim dedim. simdi buradaki polldan herkes hangi tarafi istedigini secsin ve postun altina isim olarak da yazsin, ben zaman zaman bu kisileri hangi tarafta olduklarina gore siniflandiracagim (baskasida yapar sorun yok). ayrica eger mumkunse hangi classi alacaginizida yazarsaniz guild kuruculari icin faydali olur kanatindeyim. guild kuracak arkadaslar guild isimlerini ve sitelerinide yazsinlar ki millet hangi guild vs sorusunu buradan ogrensin. ayrica oyun 24 subatta aciliyor (head start) o gune yaklastigimizda server seciminide gerceklestirmis oluruz. saygilar efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 karakter ismi : Kanuni veya (Scalanova) Warrior Paladin - Warlord - Reaver veya void Defiant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 karakter ismi : Sardius rogue assassin/bladedancer/nightblade GUARDİAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Ivil Warrior Paladin - Reaver - Warlord Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Gabriel Mage Pyromancer / gerisine karar veremedim Defiant (isteğim budur ama pati guildine uyarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Xenocide Mage - Elementalist/Stormcaller/Chloromancer olacak muhtemelen. Defiant tercihim ama çoğunluğa uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Karakter İsmi : HeadHunter veya Alternatif Sınıf: Warrior Soullar: Riftblade/Paragon/Champ (Aoe leveling) Paragon/Rfitblade/Champ Single Target öhöm :) Riftblade/Paladin/PvpSoul (Aoe Pvp, pvp, offtank/offdps) Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kermit mage pyromance guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Nick: Jaruza Class: Cleric Souls: Warden/Sentinel/Purifier Faction: Dwarf / Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 defiant, gerisini gece editlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Karakter Adı : Mirima - Drachenstein Faction : Guardian Riftstalker - Nightblade - Assasin MM - Ranger - Saboteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Karakter Adı : Holysmoke Guardian riftstalker : nightblade : assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 nick: Trathias Warrior ve ya mage (duruma göre hangisine ihtiyaç varsa) warrior: riftblade/paragon/champion mage: necro/warlock/chrono archon/pyro/elementalist chrono/archon/dominator gönlüm defianttan yana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 karakter ismi : Braq Assassin / riftstalker / (karar vermedim) Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Burada yazanların pati ile oynayıp, oynamayacağı bilgisini de alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 benim oynayacağım kesin değil şu an için. ama büyük ihtimal. faction açıkça çok farketmez ama guardian hem daha böyle yeşillik filan var. hem de sayısı daha az olacak gibi. o yüzden guardian a veridm oyu. guardian warrior : rift - champ ayrıca oynarsam pati ile oynarım herhalde. bir arkadaş daha da getirebilirim hatta pati dışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 eu/us durumu nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sanırım ayrı ayrı gene akila. tam emin değilim ama edit: tam bilgiye ulaşamadım fakat sanırım wow gibi oyunu usa den alıp eu da oynıyamama durumu yok. bazı yazılar gördüm uk de yaşamasına rağmen usa de oynicam filan yazmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Jnms - Rogue Assassin/Bladedancer/Riftstalker Defiant casual olacaksa guild seve seve guardian olsa bile karakter açarım ayrıyetten patiyle. dwarf ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LafOnTane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Eu/Us sunucularından oynamak istediğini login olduktan sonra seçiyorsun, herhangi farklılık yok site veya cd bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 pati nereye toplanmış guildi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Oyun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Karakter Adı : Tysre Roque Ranger - Saboteur - MM Guardian Oyun çıktıktan 1 ay sonra almayı düşünüyorum açıkçası, oyun umduğum ilgiyi görür ve buglar fixlenirse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bug var mı ki fixlensin ? Ben hiç denk gelmedim zaten çıktıgı günde fixleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Forumlarda var bişeyler o açıdan dedim. Yok denge felan, teknik sorunlar uğraşacaklardır yine. İlla bir iki patch çıkar ilk zamanlar. İlk defa bir oyunu pre-order yaptım hayatımda o da 1 ay sonra elimde patladı.( Bkz: APB ) Gerek yok ben beklerim 1 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar