Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel hayat saygı

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Ardeth said:

ahah adam resmen rahat rahat karısını aldatamadığına dert yanmış

he ya hırta bak

abi işte para adamı böle yapıyo
allah o kadar para göstermesin bana ve kimseye

tamam da sonuç olarak adam haklı.Aldatır aldatmaz onun bileceği iş.Böyle bir sebebten de yediği halt afişe olursa dava bile edebilir
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın gerekçesi ahlakdışı ama o öylesini istiyorsada birşey dememek lazım.Ama haklı heryerde kamera olması izlenmesi benimde hoşuma gidiyor metrodan eve gidene kadar yaklaşık 5tane kameraya yakalanıyorum mahalle içinde.Londrada bunun için özel yazılımlar var mesela pencereleri direkt flu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Adamın gerekçesi ahlakdışı ama o öylesini istiyorsada birşey dememek lazım.Ama haklı heryerde kamera olması izlenmesi benimde hoşuma gidiyor metrodan eve gidene kadar yaklaşık 5tane kameraya yakalanıyorum mahalle içinde.Londrada bunun için özel yazılımlar var mesela pencereleri direkt flu gösteriyor.

bi gün seni metrodan eve gidene kadar 3 defa gasp edip 2 defa dövüp 1 defa da bıçaklarlarsa kameranın ne bok için oraya konulduunu anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın dediğinin haklı olup olmadığı tartışma gerektiren bir konu adamın bunu söyleme biçiminden bağımsız olarak.

öte yandan adamın bunu söyleme biçiminden ötürü ben sadece kendi zevkini düşündüğü yönünde bir düşünceye kapıldım insan hakları falan bahane. yoksa adamın dediğinden yola çıkarak yanlışlasak bizim hödük bakanlar gibi "suçlu değilseniz dinlenmekten ne korkuyorsunuz" durumuna alçalmış oluruz öyle bir durum yok. öte yandan stadyumda olabilir bence kamera, zira bir çok olayın olduğu bir bölge. eğer tabi olayları önlemenin başka caydırıcı bir yolu yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...