paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 özgürlüğü parayla satın alabilirmisinize okkalı örnek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 şimdi tutup o kameralar kalkarsa asıl komedi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 "ismini vermek istemeyen bir seyirci" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 escape said: Ardeth said: ahah adam resmen rahat rahat karısını aldatamadığına dert yanmış he ya hırta bak abi işte para adamı böle yapıyo allah o kadar para göstermesin bana ve kimseye tamam da sonuç olarak adam haklı.Aldatır aldatmaz onun bileceği iş.Böyle bir sebebten de yediği halt afişe olursa dava bile edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Adamın gerekçesi ahlakdışı ama o öylesini istiyorsada birşey dememek lazım.Ama haklı heryerde kamera olması izlenmesi benimde hoşuma gidiyor metrodan eve gidene kadar yaklaşık 5tane kameraya yakalanıyorum mahalle içinde.Londrada bunun için özel yazılımlar var mesela pencereleri direkt flu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 escape said: abi işte para adamı böle yapıyo allah o kadar para göstermesin bana ve kimseye lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Heryerde kamera olmalı hatta stadlarda normalden daha çok olmalı, İnsanın özel hayatı evindedir halka açık yerlerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 özel hayat evde olmaz, özel hayat kişinin kendine ayırdığı hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Çok değişik bir konu bu.. Toplumun güvenliği için bu tarz görüntüleme imkanları çok önemli. Ancak öte yandan özel hayatın işgali demektir çünkü özel hayatın yerine devlet karar veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 terör saldırılarına rağmen falan londrada bile büyük tartışma konusu bu kamera işi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Locanın içine kamera koyarlarsa bu özel hayata müdahale olur bence, diğer yerlerdeki kameraların (her ne kadar ben de sevmesem de) özel hayata müdahale olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 senin düşünceni kimse sormadı zaten sana yiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Seni locaya götürüp, sonra orada bırakıp kaçarım gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Galatasarayın bu seneki zevksiz futboluna zevk katmak istiyordur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Şöyle bir oturup etraflıca düşündümde kameraları hiç tınlamadığımı fark ettim, demekki benim bir özel hayatım bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 her yer MOBESE dolu abi stada gelene kadar ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 MOBESE bayaa iyi bi sistem yanlız, keşke daha fazla yaygınlaşsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 1984 dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 NolaxThensbane said: Adamın gerekçesi ahlakdışı ama o öylesini istiyorsada birşey dememek lazım.Ama haklı heryerde kamera olması izlenmesi benimde hoşuma gidiyor metrodan eve gidene kadar yaklaşık 5tane kameraya yakalanıyorum mahalle içinde.Londrada bunun için özel yazılımlar var mesela pencereleri direkt flu gösteriyor. bi gün seni metrodan eve gidene kadar 3 defa gasp edip 2 defa dövüp 1 defa da bıçaklarlarsa kameranın ne bok için oraya konulduunu anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kusura bakma ama başıma geldi metroda gasp edildim bir halt da yapılmadı. keşke o kameralar bir işe yarasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 metro kalablaık oluyor ya nası gasp ediyorlar amerikan filmlerindeki metrolar gerçek mi yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Sevgilimi bırakıp uzaklaştım ne demektir lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 adamın dediğinin haklı olup olmadığı tartışma gerektiren bir konu adamın bunu söyleme biçiminden bağımsız olarak. öte yandan adamın bunu söyleme biçiminden ötürü ben sadece kendi zevkini düşündüğü yönünde bir düşünceye kapıldım insan hakları falan bahane. yoksa adamın dediğinden yola çıkarak yanlışlasak bizim hödük bakanlar gibi "suçlu değilseniz dinlenmekten ne korkuyorsunuz" durumuna alçalmış oluruz öyle bir durum yok. öte yandan stadyumda olabilir bence kamera, zira bir çok olayın olduğu bir bölge. eğer tabi olayları önlemenin başka caydırıcı bir yolu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 stadda ne ozel hayati la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 önce holdinglerinin ofislerinden kaldırsın kameraları derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar