xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mobil telefon üreticisi Nokia'nın ekonomik olarak yaşadığı kriz, şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Stephen Elop'un çalışanlara gönderdiği nottaki, "etrafında pazar payını ele geçiren yenilikçi rakiplerle çevrili yanan bir platform üzerinde" sözleriyle ifade edildi. Elop, gönderdiği notta, Nokia'nın, Google'ın Android işletim sistemi ve Apple'ın iPhone'unun başarısına hazırlıksız yakalandığını belirterek, "İlk iPhone 2007'de piyasaya çıktı ve bizim hala iPhone'a yaklaşabilecek bir tecrübemiz yok. Android piyasaya sadece 2 yıl önce çıktı ve bu hafta akıllı telefon piyasasındaki satışlarda liderliğimizi elimizden aldılar. İnanılmaz" dedi. Stephen Elop, Apple'ın, iyi bir dizaynla, tüketicilerin yüksek fiyatlı telefonları satın alabildiğini gösterdiğini ifade ederek, Apple'ın oyunun kurallarını değiştirdiğini ve şimdi şirketin yüksek kaliteye sahip olduğunu kaydetti. Araştırma şirketi IDC'ye göre, Nokia'nın 2009 yılında yüzde 38 olan pazar payı, 2010 yılının sonunda yüzde 28'e geriledi, buna karşılık rakipleri Apple ve HTC'nin payının arttığı ya da korunduğu belirtiliyor. Kaynak : Hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bu kadar rehavete girerseler olacağı buydu. Symbian hep kıytırık, malzeme kalitesi hep orta seviyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bi ara bildigin domine ediyorlardi pazari harbi. ama smartphonelar ucuzladikca eski uyduruk telefonlari satamaz oldular haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.firesafetyprotectionpro.com/_IMAGES/Pan%20Fire%201.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 QQ Nokia. X sene boyunca gereksiz 315131 tane modelle tüketiciyi olabildiğince düdüklemeye çalışmış bir şirket. Hala saçma sapan fiyatlara arama, mesaj atmak ve karıncalı fotoğraf çekmekten başka işlevi olmayan telefonlar satmakla meşgul. Rekabet böyle gelir, popoya tekmeyi basar. Bu iş kereste satmaya benzemez safasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Adamin soyledikleri yazilardan okuyunca adamin ses tonunu hayal ediyorum bunlari soylerken ki. Cok acikli gibi. Symbian'dan cikip ve adam gibi bir yazilim kurmadan olmaz ya da saglam bir ortakliga grcmeleri gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 öyle düte böyle bip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yakında Android Nokia'lar çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 aynen katiliyorum. ne bekliyorlardi ki. heryerde bas bas bagrildi, yokmu bu isin arastirmasini yonetimini yapan adamlar, onlarda gorduler. ya tutarsa dediler tutmadi. once samsung kendi ringlerinde bunlari harasladi, herseye burun kivirdilar. sonuc ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 nokia ürüngeliştirme departmanı: symbian+SÜPPER KAMERA+plastik gövde+berbat menüler+kullanışsız arayüz+çok orta sınıf donanım = Piyasadaki en kral telefonun fiyatı ile satış said: "İlk iPhone 2007'de piyasaya çıktı ve bizim hala iPhone'a yaklaşabilecek bir tecrübemiz yok. Android piyasaya sadece 2 yıl önce çıktı ve bu hafta akıllı telefon piyasasındaki satışlarda liderliğimizi elimizden aldılar. İnanılmaz" AMAN TANRIM BU ÇOK ŞAŞIRTICI!!!!!!!! ALLLAAAMM İNANAMAYOROOOOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi allah için nokianın menüleri kullanışlıdır ya, o kadar üstlerine gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Nokia devri bitti. Bir şirket nasıl bu kadar beceriksiz yönetilir case study'si olarak işletme tezlerine falan konu olsun artık. Kendi fanlerini bile küstürdü lan adamlar, symbianguru'nun son yazısını unutmam ben kolay kolay, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 menüden ziyade, bir tane tuş takımı kullanışlı, eli rahatsız etmeyen telefonlarını göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 GERGE said: Yakında Android Nokia'lar çıkar. Şu saate kadar çıkarmadıkları hata. Çok uzun zaman önce demiştim Nokia'nın Android'e geçmesi lazım diye, dinlemediler beni. Yoksa şimdi ne HTC bu kadar yayılmış olacaktı, ne de Samsung bu kadar ilerlemiş olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi allahtan geçmediler. boktan menülerle çakılı kalacaktık ve sıçık donanımlarını uzuuuun süre kakalamak için android üstünde sağlam baskı kuracaklardı.. adamlar telefon özelliği olan kamera yapıp "akıllı telefon pazarında geçildik yahu.. çok ilginç" düşüncesinde konuşabilen garip insanlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 "roket adam" said: Nokia devri bitti. Bir şirket nasıl bu kadar beceriksiz yönetilir case study'si olarak işletme tezlerine falan konu olsun artık. Kendi fanlerini bile küstürdü lan adamlar, symbianguru'nun son yazısını unutmam ben kolay kolay, o derece. arada kalmasin cok guzel yazmis adam bende linkini sey edim, http://www.symbian-guru.com/welcome/2010/07/symbian-guru-com-is-over.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Yeni okuyorum da yazı çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 android degil de wp7'ye geciyolar, bu cuma event'leri var hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 evet wp7 ye geçecekler muhtemelen. geç bile kaldılar. keşke android telefonlar üretseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 WP7 de doğru seçim değil bence de, Nokia için başka yol kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 neden öyle diyorsunuz ki, winmo7'nin donanım limitlemeleri adam eder bunları. dinsizin hakkından imansız gelir misal nokya'nın dilinden konuşan maykro$oft "adam olun, adam gibi telefon yapın ulan! çıkartıp vururum masaya, finlandiya'da kuzenlerin düşer korkudan" diye sevgi dolu sözler kullanacaktır illa ki. bu arkadaşlar donanım bileşenlerinin ne işe yaradığını, sadece kamera ile telefon üretilemeyeceğini falan öğrensinler hele, sonra yazılımı konuşur bi ara.. elbet ona da sıra gelir.. bir gün elbette. umuyoruz yani inşallah.. allah büyük nokia sen dev bir kamerasın evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Ömrum boyunca nokia kullandim agalar, gecen yil bi ericsson satio aldim. Symbianli ilk ericsson diye, aldigim gibide sattim gittim yine n900 aldim nokia. Bunaldim aletten ve hic ergonomik olmayisindan, onuda satip iphone 4 aldim. Ki ben buralardaki en buyuk iphone hater idim. Ustune para verseler suan baska telefon kullanmam. Nokia hikayesi bitti, suandan sonra nasil toparlayacaklar cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Android treninin kaçtığının çok iyi farkındalar da microsoft'a bel bağlıyorlar. Daha önceden yapabileceklerini hiç düşünmedikleri bir şey yapıyorlar, çaresizlikten. Ne kadar umutları var bilmiyorum ama çok farklı dünyalarda ikisi, hiç olacak gibi gelmiyor. İyice dibe batmamışken yol değiştirseler; hatta çok yabancı oldukları bir şey yapmalarına da gerek yok, telefonu bu sefer kameraya değil gps'e koysunlar, araç içi iletişim cihazı yapsınlar. Telefon piyasası kadar geniş değil ama o piyasada başı çekerler. Microsoft pazarı ile Nokia pazarı çok ayrı dünyalar, windowslu telefonu kime satacak finlandiyalılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mobile Cihaz pazarı bitmiştir Nokia'nın, infrastructure olayı ile ilgilenen Nokia-Siemens öyle kolay kolay bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 said: Telefon piyasası kadar geniş değil ama o piyasada başı çekerler. Microsoft pazarı ile Nokia pazarı çok ayrı dünyalar, windowslu telefonu kime satacak finlandiyalılar? millet n97-n8 falan aldı yahu! nokia'dan nefret etsem dahi, sıkıntım firma değil, firmanın izlediği aşırı inatçı ve gelişme kapalı gidişi.. özetle adamların içine düştüğü durum beni inanılmaz keyiflendiriyor. bilakis bu durum diğer firmalara da "gelişim arkasında kalmayın haaa.. bakın dev de olsanız yıkılmaz,yaralanmaz değilsiniz" canavarını gösteriyor, korkutuyor. bu gelişim için çok çok iyi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar