DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Zaten giren girmiş diyenlere, şımarıklık yapıyorsunuz farkında olmadan daha ne kötü olabilir diyenlere Türkiye cumhuriyetinin elbet sürprizleri olacaktır arjantin sıksık beraber anıldığımız bi ülke mesela ekonomik olarak, sizce onlar kadar kötü duruma düşmemiz ne kadar olası? İmkansız mı sizce? bence değil işte, aşırı panik oluyorum.
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Türkiye ekonomisi kolay kolay sarsılmaz ama sizin işiniz zor gözüküyor. Hemen garajına konserve stokla Yatırımlarını da geç olmadan fiziki türk lirasına çevir 1 1
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 yapiyorum cesitli hazirliklar, sirada solar panel sistemi var. evet agir bir kriz geleceginden korkuyorum, turkiyenin bundan daha agir etkilenebilir cunku kirilgan kendinizi saglama alin diyorum , ben elimden geldigince deniyorum evet. asiri enflasyonist ortamda daha saglam olabilmek icin elimden geleni yapicam, size iyi sanslar, umarim 1 yil sonra dalga gecersiniz benimle.
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Yaşıyorsun bu hayatı reis bizim villamıza solat panel kuracak imkanımız yoqqq
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 DoGMeaT, 19.05.2025 21:25 tarihinde dedi ki: yapiyorum cesitli hazirliklar, sirada solar panel sistemi var. evet agir bir kriz geleceginden korkuyorum, turkiyenin bundan daha agir etkilenebilir cunku kirilgan kendinizi saglama alin diyorum , ben elimden geldigince deniyorum evet. asiri enflasyonist ortamda daha saglam olabilmek icin elimden geleni yapicam, size iyi sanslar, umarim 1 yil sonra dalga gecersiniz benimle. oo bahçe işlerinden anlıyosan sana sorarım ben köye geçince
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 su kuyusu ve yarım dönüm ekili alanın olsa olayı tamamlayacaksın. krizden bağımsız bunda dalga geçecek bişey yok. (zaten öyle yapıyorsundur da organik ne çöp varsa, domates kabuğu biber sapı marul yaprağı ver tavuklara. affetmezler)
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Geçen yağmurda bizim bahçedeki tüm fideler ölmüş. Ağaçların da hastalığı bitmiyor.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2025 Gizli, 19.05.2025 14:27 tarihinde dedi ki: Yaşıyorsun bu hayatı reis bizim villamıza solat panel kuracak imkanımız yoqqq robotikle ve enerji ile ilgilenen firmalara, altina, btcye yatirim yap madem yatirim threadindeyiz, bence 2030a BTC 180-250bin arasi olacak, kaynagimin ustunde oturuyorum. yatirim nasil yapilir? kenara para koy, butce yap, 3-5 olsa bile, farketmez ne kadar oldugu, onemli olan olmasi. yatirimlarin seni zengin yapacak demiyorum zaten kenara para koyup koyamadiginida bilmiyorum ama eger koyamiyorsan ilk onu degistirmen lazim, kafa yapin degistiginde hayatin degismeye basliyor. hic para biriktiremeyen adam 3-5 biriktirebilmeye baslarsa, paraya bakisi degisiyor, yavas yavas, zamanla, daha materyalist daha paraci bi adam oluyorsun, bu biraz sansini degistirebiliyor, yoksa biriktirdigin parayla zengin ol demiyorum, kafa yapini degistir materyalist ol bunu en kolay biriktirmiyorsan para biriktirerek baslatirsin gelistikce refine ederiz, bugun basla 1 yil sonra konusalim. bu alphayi sana kimse vermez kolay kolay, hadi yine iyisin.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2025 iklim- gocmen krizi ve fakirlik ile kavrulan gelecekte , is ekmek icin isyan edecek caresiz yiginlari parendeler ata ata doverek dagitan ve coplayan boston dynamic robotlari icin AI, enerji ve robotik sektorlerine simdiden yatirima basladi oligarklar ayrica amerikada ekonomik krizin eeen basladigi anlari endeksler rekorlar kirarken bekliyorum, ama sonra eninde sonunda tencerenin dibi dusecek. alim firsati olucak yani onumuzdeki 1-2 yil icinde bu yil gordugumuz lowlari yeniden gorecegimize suphem yok, ama ATH da gorecegiz. hele trump FED baskanini replace edince, tayyip gibi damadini atamak istedigini biliyorum ama kanitlayamam faizleri indirmeyi birak eksiye fln cektirtir ekonomi asil benim alanim diyerek, borsalar cosar ucariz roketleriz sirf tavuk yumurta degil daha para finans konusalim konuya donelim diye, saygilar.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2025 (düzenlendi) https://www.ecb.europa.eu/press/financial-stability-publications/fsr/focus/2025/html/ecb.fsrbox202505_02~7f616fcd3f.en.html https://www.the-independent.com/asia/japan/japan-financial-crisis-greece-shigeru-ishiba-tax-cuts-b2753693.html https://www.ft.com/content/7189e6fc-8bc9-40dc-85de-bd5c2da22988 seni niye dinleyelim diyenler icin, beni dinlemeyin : japonya basbakani avrupa merkez bankasi ve imfyi dinleyin o zaman. kendinizi saglama alin. Mayıs 21, 2025 DoGMeaT tarafından düzenlendi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2025 29 mayista japon merkez bankasi, bilanco aciklayacak, yilda 2 kere yapiyorlar. en son kasimda acikladilar, baya zarar etmislerdi ellerindeki bonolarin artan faizler karsisinda deger kaybi yuzunden kasimdan beri faizleri %1 daha arttirdilar, ortalama %20 deger kaybi ellerindeki bonolar bakkal hesabiyla 1 trilyon dolara yaklasan unrealized losses. piyasalarda buyuk volatilite ve altinda ve bitcoinde bi ziplama bekliyorum, kaynagimin ustunde oturuyorum
Öne çıkan mesajlar