NoOb Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 chp hemen mağdur edebiyatına başlayıp oyları toplamalı. hep akp mi yapcak bu işleri, biraz da diğer partiler nemalansın. bu arada goldbären said: bazı insanların değil oy kullanma, taso toplama hakkı bile olmamalı. o insanları da ben seçmeliyim hatta HARIBO CUNTASI +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 NoOb said: chp hemen mağdur edebiyatına başlayıp oyları toplamalı şöyle mi?: "ey seçmen, oyunuzu bize vermezseniz tsk bizi muhalefetten indirecek!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 "darbe yapacaklar lololol" da diyebilirler mesela (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 geliyor geliyor kılıçdaroğlu.. ne umuttu be.meşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Suark said: yalnız bir an önce batumdan inceden falan kurtulması gerekiyor kk nın, eski chp kalıntısı kalmamalı. Muharrem (miydi?) İnce'yi bilemeyeceğim de Süheyl Batum yeni katılmadı mı CHPye? Ne zamandan beri eski CHP kalıntısı oldu bu adam? Mentalite olarak diyorsan da asıl o adamı kaybederse bence CHP iyice dandikleşti derim. Benim düşüncelerim tabi saygı göstereceksiniz olm kaçışınız yok adfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Eski kafa dediği başka onun. Liboşlar, kürtçüler, akp övücüleri dolsun partiye istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.haberturk.com/gundem/haber/599043-suheyl-batumun-sozlerine-tepki hahahahahahhahahahahaahhahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şaka gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Adam yanlış bir şey söylemiş olabilir bazı kesimlere göre ama benim esas garibime giden ne kadar medya, ne kadar anti chpli varsa adamların argüman hazır : CHP ye yakışmıyor, eski zihniyet, yönetemiyor, böyle muhalefet olmaz ..... AKP, MHP ve BDP de olan bir çok adamdan bir kaç gömlek yukarıda bir insan bi ama nasıl bir ortam kasmışsa bazıları artık direk süper bir aforoz kampanyası var. Tarafa bakıyorum orda da Kılıçdaroğlu yönetemedi etc. haberleri falan Sabit argümana bağlanmış bazıları. Diğerleri 1 milyon dolarlık imza atar, parti yönetiminden istifa eder sadece ama o kişi partisine yakışıyordur hala onlarca... Garip dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Allah konu dışı moderatorlerinin yardımcısı olsun... neyse insanlar birbirlerine laf sokcam derdiyle gazete falan okuyor, o da iyi bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aket-Atum said: Suark said: yalnız bir an önce batumdan inceden falan kurtulması gerekiyor kk nın, eski chp kalıntısı kalmamalı. Muharrem (miydi?) İnce'yi bilemeyeceğim de Süheyl Batum yeni katılmadı mı CHPye? Ne zamandan beri eski CHP kalıntısı oldu bu adam? Mentalite olarak diyorsan da asıl o adamı kaybederse bence CHP iyice dandikleşti derim. Benim düşüncelerim tabi saygı göstereceksiniz olm kaçışınız yok adfasdf. ince yeni değil, ( yeni tabirine bağlı ). Özelleştirmeye karşı bir tavrı var incenin, bazı noktalarda haklı tabi ama bu tavır onu milliyetçi bir kefeye koyuyor, gerçi o taraftan oy toplayabilir, çok sivrilmedikçe kalabilir aslında. Ama batum, referandum döneminde burhan kuzuyla kapışması doğrultusunda yükseldi. Hayal meyal hatırlıyorum , Kuzu'ya "hocam tamam ama bakın şunu unutmadınız mı?" gibi bişi demişt, Kuzu'da evet ya tarzında bi cevap vermişti. Siyaset meydanı olabilir program. Çok güzel yükseldi bu adam da, sonra eski chp kafası var gibi duruyor. Geçenlerde, "ergenekon sanıklarını milletvekili yapalım" gibisinden bi laf etmişti. KK direk olmaz öyle şey dedi ki chp nin "hukukun üstünlüğü" tavrına "bug abuser" tavrını ekledi. Tabi böyle farklı fikirde olan adamlar partide olacak, Sonuçta CHP, AKP gibi mutlak monarşiyle yönetilen bir parti olmaktan çok, Kurultay konuşmasına dayanaraktan konuşuyorum , Partiyle alakalı ne kadar insan varsa hepsinin "halkın çıkarı" doğrultusunda özgürce konuşabilecekleri demokratik bir parti olarak görüyorum. Neyse belki asker bizi eziyor bakın hükümet hemen dava açıyor diye oy kopartırlar belli mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xGwvLTNCpMs iyidir abi ince mecliste tek sevdiğim adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Ki açıkçası ben Süheyl Batum'un dediği lafı da o kadar yanlış bulmadım. 3-5 dayanaksız iddia, çocuk aklıyla cahil mantığıyla hazırlanmış gibi duran şeyler ile bir sürü subay içeri girdi. Bu ordunun hiç mi istihbaratı birşeyi yok ki eğer (eğer diyorum dikkat) cidden böyle planlar varsa bile olacakları önceden haber alıp o adamları koruyamıyor. Nereden tutsan elinde kalıyor cidden olay. Hemen belirteyim din soslu demokratımsı yerine ordu disiplinli adamı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 TSK HEDŞAT ÇEKMİŞ! süheyl batum gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 TSK hakli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 cehape yine muhalefette kalmak istiyor belli etti.en temizi al %20 yi otur sabah akşam AMA SÖZ YÖLSÖZLÖK YÖPÖYÖRSÖNÖZ de olsun bitsin.ne uğraşcan amerikası ile 70 milyonu ile ortadoğusu uzak doğusu afrikası falan.muhalefet win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Batuma kızanlar bu sözleri ne çabuk unuttu. odatv.com CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum dedi: "Meğer askerler kağıttan kaplanmış." Bu sözler gündem oldu. TSK açıklama yaptı. Ardından AKP'lilerin demeçleri gelri arka arkaya. AKP Grup Başkanveliki Mustafa Elitaş; AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ; AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç; AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik; Aklınıza neredeyse hangi AKP'li gelirse o bir demeç verdi. "Süheyl Batum orduya hakaret etmişti!" "Süheyl Batum TSK'yı küçük düşürmüştü!" AKP'liler neler neler söylediler. İyi... Güzel... Fakat: Bülent Arınç'ın şu sözünü ne çabuk unuttular: "İyi ki bu orduyla savaşa girmemişiz." Dün dündür anlayışı bunun adı. AKP biliyor ki balık hafızası olan bir kamuoyu önünde siyaset yapmak çok kolay!... NOT: Yandaş medya da Süheyl Batum'u eleştirdi. Ama bir ayrıntıyı unuttular. Bakın Zaman gazetesi yazarı Mümtaz'er Türköne, 15 Temmuz 2010 tarihinde ne yazdı: "Kâğıttan kaplan gibi yere serebilecek bir orduyla, bu kadar çaresiz bir ordu ile ülke savunulur mu?" Türköne'nin TSK'yı yıkıp yeni bir ordu kurmak gibi absürd tekliflerini de unutmlamak gerekir. Söz konusu CHP olunca dün söylenenleri, yazılanları bazıları ne çabuk unutup "vur abalıya" duygusuyla hareket ediyor. Bırakın politikacılığı ve gazeteciliği bu iki yüzlü tavır ayıp değil mi? Odatv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oh crit. odatv aggroyu alırsa tanklayamaz yalnız, ergenekondan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 odatv gidici. yarin kapisina dayanir maliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aket-Atum said: Ki açıkçası ben Süheyl Batum'un dediği lafı da o kadar yanlış bulmadım. 3-5 dayanaksız iddia, çocuk aklıyla cahil mantığıyla hazırlanmış gibi duran şeyler ile bir sürü subay içeri girdi. Bu ordunun hiç mi istihbaratı birşeyi yok ki eğer (eğer diyorum dikkat) cidden böyle planlar varsa bile olacakları önceden haber alıp o adamları koruyamıyor. Nereden tutsan elinde kalıyor cidden olay. Hemen belirteyim din soslu demokratımsı yerine ordu disiplinli adamı tercih ederim. tabi orası öyle ama, haksız da olsalar yargı süreci var ortada. Bug abuse a bug abuse la karşılık verirsen onlardan farkın kalmaz. bu arada incenin o konuşması süpermiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Odatv'ye yazık oldu, severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 onlar diyince serbest, chp derse darbeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 odiflame said: Batuma kızanlar bu sözleri ne çabuk unuttu. odatv.com CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum dedi: "Meğer askerler kağıttan kaplanmış." Bu sözler gündem oldu. TSK açıklama yaptı. Ardından AKP'lilerin demeçleri gelri arka arkaya. AKP Grup Başkanveliki Mustafa Elitaş; AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ; AKP Grup Başkanvekili Suat Kılıç; AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik; Aklınıza neredeyse hangi AKP'li gelirse o bir demeç verdi. "Süheyl Batum orduya hakaret etmişti!" "Süheyl Batum TSK'yı küçük düşürmüştü!" AKP'liler neler neler söylediler. İyi... Güzel... Fakat: Bülent Arınç'ın şu sözünü ne çabuk unuttular: "İyi ki bu orduyla savaşa girmemişiz." Dün dündür anlayışı bunun adı. AKP biliyor ki balık hafızası olan bir kamuoyu önünde siyaset yapmak çok kolay!... NOT: Yandaş medya da Süheyl Batum'u eleştirdi. Ama bir ayrıntıyı unuttular. Bakın Zaman gazetesi yazarı Mümtaz'er Türköne, 15 Temmuz 2010 tarihinde ne yazdı: "Kâğıttan kaplan gibi yere serebilecek bir orduyla, bu kadar çaresiz bir ordu ile ülke savunulur mu?" Türköne'nin TSK'yı yıkıp yeni bir ordu kurmak gibi absürd tekliflerini de unutmlamak gerekir. Söz konusu CHP olunca dün söylenenleri, yazılanları bazıları ne çabuk unutup "vur abalıya" duygusuyla hareket ediyor. Bırakın politikacılığı ve gazeteciliği bu iki yüzlü tavır ayıp değil mi? Odatv.com bu sayfadan başlayarak topiğin gelecek her sayfasında uplamak lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 RTE polis eşiyle konuşurken kadının kocasının askerliğini daha yapmadığını öğrendiğinde "yırttı yani" demişti daha bu ay içinde. Bunu sen ben desek askerliğe soğutmaktan dava açılır ceza alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fizban said: onlar diyince serbest, chp derse darbeci. yobazların savunma sekline aynı sekilde cevap boyle verilir ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar