Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 fede said: Xenocide said: abi bu koala-lemur mevzusu benim yüzümden çıktı ve bu yüzden kendimle gurur duyuyorum. eskiden yadırgıyodum kendimi ama şu anda gurur duyuyorum. saygılar. sen baya ciddi savunmuştun lan ama asdoksald asd evet abi, BİLMİYOSAM NOLMUŞ YANİ ÇOK YAYGIN Bİ HAYVAN SANKİ!11 falan diye ragelere girmiştim.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi şurada kaç kişi lemur diyor! bu kadar adam bilmeyecek de sen mi bileceksin? allah allah ya.. bildiğin lemur.. lemur elma da yer şaşacak bişi yok
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 koskoca tw bile lemur diyo hala utanmadan koala diyen mi var buna
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cehennemden gelen adam bile lemur diyor yahu!
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bunca kişinin yalan söylicek hali yok yani allah allaaaaaaah
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 videoyu dikkatli izlerseniz hayvanın elmayı yediği anlardaki ısırma efekti bile ' lemurk lemurk ' diye geliyor. lemur bu.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: abi lemur işte.. bi de şaşırmışlar "GOALA ELMA YİYO" diye lemur olm o.. elma da yer milkshake de içer. ver önüne dürüm bile yer lan.. sofraya koy karşılıklı kadeh tokuştur.. derli bi lemur o lemur milkshake içti şahidim var
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi dertli yazacağıma derli yazmışım aahahaha derli bi lemur o derli toplu.. hmffss..=(
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 gidin nat geo izleyin, öğrenin hayvanları
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: abi dertli yazacağıma derli yazmışım aahahaha derli bi lemur o derli toplu.. hmffss..=( dertli dertli çal kemancı
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu lemurların peluşları daha gerçek oluyor
scorch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 arkadaşlar madagaskar lemuru bu, benim yengemde bir ara madagaskar lemuru olmuştu ordan biliyorum.
Öne çıkan mesajlar