sir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sandıktan hayır çıksa ab'ye giriyoduk esas ha bi de bu içki düzenlemeleri falan hep yetmezamaevetçiler yüzünden yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sparkcaster said: ya inanılmaz ahahah, evet türkiye referandumdan beri daha özgürlükçü bir ülke daha demokratiğiz 12 eylulde askeri ve yargi vesayetu kalktuguuu icun ileri demokrasiye gecmis bulunuyoruz diyiceksin yetersiz spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yetersiz spark is yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ShadowFury said: http://4.bp.blogspot.com/_WgjbJkOEaFM/SzdhVe3hDwI/AAAAAAAAAS0/Rj1FU5iy7Lc/s400/penguentayyiperdogan.jpg ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 liberaller günah çıkarmasın. sırat köprüsünde verirsiniz hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paspatur said: dönemin konjonktürü içerisinde değerlendirildi, kamuoyu vicdanında beraat etti diye biliyorum ama böyle bişey yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Nefr said: kaldi ki zaten yargilanmamasi ihtimalinin ne kadar yuksek oldugunu referandum oncesinde de biliyorduk. yani sadece evren icin evet demis olsaydim bile kandirilmis olmayacaktim sorun ama bu ihtimale rağman AKP'nin açık bir şekilde insanları aptal yerine koyarak kenan evren yargılanacak diye reklam yapmasıydı. böyle bir partinin hazırladığı ana yasa maddeleri konusunda en ufak bir şüphem olduğu durumda bana mantıklı gelen hayır demektir zira adamların hükümet politikası halkı kandırmak odaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: Cuce said: anca image macro kurtarır bu saatten sonra öbür başlıktaki mesajdan akla düşen trolleme başlığına fazla bile. ama birisinin bu görevi üstlenmesi lazımdı. rte söyleyince, seçim vaati oluyor biz söyleyince troll. asıl trollü göremiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Loxias said: rte söyleyince, seçim vaati oluyor biz söyleyince troll. asıl trollü göremiyorsunuz ben kenan evren yargılansın diye evet vermek istemedim ki. o kadar sığ düşünebilecek insan evladı varsa kendi bileceği. Ardeth said: sorun ama bu ihtimale rağman AKP'nin açık bir şekilde insanları aptal yerine koyarak kenan evren yargılanacak diye reklam yapmasıydı. böyle bir partinin hazırladığı ana yasa maddeleri konusunda en ufak bir şüphem olduğu durumda bana mantıklı gelen hayır demektir zira adamların hükümet politikası halkı kandırmak odaklı bütün forumda neticeye değil haticeye bakarak oy vermek eleştirilirken şunu söylemek ilginç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bütün referandum vaatlerini yeni anayasa pakediyle akp ve chpnin söylediklerini ve referandumdan bugüne neler olduğunu mu yazsaydım wot halinde? ilk kısmına hiç bi cevabın olmadığını zaten biliyorum o dönemki topiclerden, öbür kısmı için bi 4 ay gündem takibi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://www.haber3.com/hasim-kilica-rekor-maas--667362h.htm yeni topic aççaktım ama nato mermer nato kafa olduğu için farketmeyecek, haşim kılıcın maaşına %40 civarı zam, 5 bin e felan denk geliyor, enflasyon farkıymış, referandumdan önce halkın iradesinin önünde engeldi, şimdi kankamız oldu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: Ardeth said: sorun ama bu ihtimale rağman AKP'nin açık bir şekilde insanları aptal yerine koyarak kenan evren yargılanacak diye reklam yapmasıydı. böyle bir partinin hazırladığı ana yasa maddeleri konusunda en ufak bir şüphem olduğu durumda bana mantıklı gelen hayır demektir zira adamların hükümet politikası halkı kandırmak odaklı bütün forumda neticeye değil haticeye bakarak oy vermek eleştirilirken şunu söylemek ilginç oldu. Öncelikle yanlış bir genelleme yaparak iki duruma birbirine bağlamışsın ama iki durumunun çok alakası yok. Birincisinde hatice dediğin partinin yardım dağıtması sonucu oy verilmesi (istersen doğru değil de buna beni gerçekliği ilgilendirmiyor) vs gibi durumlar, ikincisinde ise hatice dediğin halkı kandırma politikası izleyen bir partinin yasa tasarısı yapması. bu iki durumu hatice diyerek aynı pota altında genelleyemezsin saçma olur. Ayrıca hiç bir ilginç yanı yok. Mantık silsilesini açıklayayım. Öncelikle bu yasaları tasarlarken, partiler benim bunu düşünmeye ayırdığım vakitten çok daha fazla vakit ayırıyor ve bu yasaları sonucunda ortaya çıkacak neticeleri oldukça ince detaylarına kadar düşünüyorlar. Eğer ki ortada halkı kandırma eğilimli bir parti varsa bunu tabi ki bariz bir şekilde yapması beklenmez salak değilse. Bu durumda durup benim çıkan yasalara şüpheyle yaklaşmam doğaldır. Bunun üstüne şüpheyle yaklaşıp bu konudaki bilgili (taraflı veya tarafsız) kişilerin söylediklerini dinleyip kendim düşündükten sonra bu şüphelerimden kurtulmuyorsam, bu yasaların kötü kullanılabileceği konusunda kesin bir kanıda sahip olmadan da hayır demem oldukça makul bir durum. Sen durumu bile bile eğer "partiyi sevmiyorum o yüzden hayır dedim" gibi bir şekilde çarpıtmaya çalışıyorsan boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Patide siyaset yapılmasın b*ku cıkıyor kampanyası acmak ıstesem bunu nerde acabılırım? Masallah 2-3 gundur her iki tarafında ne kadar dengesiz siyaset savunucuları olduklarını 2 tarafında ne kadar sacma sacma sadece kişisel kırıcı olma amaclı sıyaset yaptıgını gorduk. ahmet-chp kotu parti x- ahmet aptalsın ahmet-akp kotu parti x-ahmet aptalsın ee abi ne partilere ne basında olanlara dokunmayın bırbırımızı yıyelım biz. Beceremiceksek biz boyle oyunlardan ınternetten falan bahsedelim bu işlere girmeyelim bence tadı kacıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sparkcaster said: bütün referandum vaatlerini yeni anayasa pakediyle akp ve chpnin söylediklerini ve referandumdan bugüne neler olduğunu mu yazsaydım wot halinde? ilk kısmına hiç bi cevabın olmadığını zaten biliyorum o dönemki topiclerden, öbür kısmı için bi 4 ay gündem takibi yeterli. gerek yok hiçbirine, ilgili değilim. evet verdiğim için değil de referandum esnasında şehir dışında olduğum için pişmanım sadece. Ardeth said: Öncelikle yanlış bir genelleme yaparak iki duruma birbirine bağlamışsın ama iki durumunun çok alakası yok. Birincisinde hatice dediğin partinin yardım dağıtması sonucu oy verilmesi (istersen doğru değil de buna beni gerçekliği ilgilendirmiyor) vs gibi durumlar, ikincisinde ise hatice dediğin halkı kandırma politikası izleyen bir partinin yasa tasarısı yapması. bu iki durumu hatice diyerek aynı pota altında genelleyemezsin saçma olur. öncelikle hatice derim çünkü.. hatice olduğu için? şu mantığa göre yarın öbürgün chp/mhp yararlı bir olayı referanduma sunacak olsa benim de haticeye bakıp hayır demem lazım. ilim batıdan geldiği ama batı devamlı dünyanın geri kalanına kazık attığı için bilimi reddeden toplumların yaptığından farksız bir yaklaşım. said: Ayrıca hiç bir ilginç yanı yok. Mantık silsilesini açıklayayım. Öncelikle bu yasaları tasarlarken, partiler benim bunu düşünmeye ayırdığım vakitten çok daha fazla vakit ayırıyor ve bu yasaları sonucunda ortaya çıkacak neticeleri oldukça ince detaylarına kadar düşünüyorlar. Eğer ki ortada halkı kandırma eğilimli bir parti varsa bunu tabi ki bariz bir şekilde yapması beklenmez salak değilse. Bu durumda durup benim çıkan yasalara şüpheyle yaklaşmam doğaldır. Bunun üstüne şüpheyle yaklaşıp bu konudaki bilgili (taraflı veya tarafsız) kişilerin söylediklerini dinleyip kendim düşündükten sonra bu şüphelerimden kurtulmuyorsam, bu yasaların kötü kullanılabileceği konusunda kesin bir kanıda sahip olmadan da hayır demem oldukça makul bir durum. Sen durumu bile bile eğer "partiyi sevmiyorum o yüzden hayır dedim" gibi bir şekilde çarpıtmaya çalışıyorsan boşuna. çarpıtacak bir durum yok, çünkü kararını belirleyen ana etken hatice. netice olsaydı zaten önceki mesajının bütün içeriği "falan filan falan filanı yapan akp önerdiği için hayır dedim, zira falan filan falan filan yaptılar" olmazdı. ve evet gayet ilginç dolayısıyla, sonuçta forumumuzun seninle hemfikir ezici çoğunluğu tarafından aptal olmakla suçlanan halkımızın neredeyse yarısı da "sonucun ne olduğuna değil de kimin yaptığına bakarak karar vermekle" yargılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Sam said: öncelikle hatice derim çünkü.. hatice olduğu için? şu mantığa göre yarın öbürgün chp/mhp yararlı bir olayı referanduma sunacak olsa benim de haticeye bakıp hayır demem lazım. ilim batıdan geldiği ama batı devamlı dünyanın geri kalanına kazık attığı için bilimi reddeden toplumların yaptığından farksız bir yaklaşım. Yine yanlış. Ben hatice diye genellersen orda bilgi kaybı olur dedim tam olarak doğru olmaz dedim (saçma olurdan kastım daha çok buydu). Ben armut sevmem, hem elma hem de armut meyvedir dolayısıyla ben elma da sevmem gibi bir mantık seninki. Bir kere daha ikinci cümlenden benle zıt bir noktaya gitmişsin yazdıklarımı okumadın sanırım. "chp/mhp yararlı bir olayı" demişsin ben ise ilk yazdığımda akp'nin hazırladığı yasaların yararı hakkında şüphelerim olduğu zaman ve hatta akp'nin bunları kendi lehine kullanabileceği konusunda şüphelerim olduğu zaman, AKP'nin halkı kandırma yoluna giden bir parti olması (bence) bunu destekler dedim. Referandumda tek başına olsa evet diyeceğim bazı maddeler yok demedim. said: çarpıtacak bir durum yok, çünkü kararını belirleyen ana etken hatice. netice olsaydı zaten önceki mesajının bütün içeriği "falan filan falan filanı yapan akp önerdiği için hayır dedim, zira falan filan falan filan yaptılar" olmazdı. ve evet gayet ilginç dolayısıyla, sonuçta forumumuzun seninle hemfikir ezici çoğunluğu tarafından aptal olmakla suçlanan halkımızın neredeyse yarısı da "sonucun ne olduğuna değil de kimin yaptığına bakarak karar vermekle" yargılanıyor. "falan filan falan filanı yapan akp önerdiği için hayır dedim, zira falan filan falan filan yaptılar" Böyle bir cümle kurmadım bariz okumamışsın hatta ikinci mesajımda olayın bundan ibaret olmadığını özellikle üzerinde durdum. İlk mesajımda da akp'nin falan filan yapmış olması ve bu falan filanların çıkarılan yasalarla ilgili olması ve bende şüphe uyandırması açık bir şekilde çıkarılacak olan yasaları aynı zamanda analiz edip kendi kafamda tarttığımı gösteriyor. Sanırım anlamıyorsun yazdıklarımı o yüzden şöyle açıklayayım. Ben sunulan yasaları kendi kafamda tarttım biçtim ve çeşitli tereddüt ve kuşkulara kapıldım (bunların neler olduğunu zaten sayfalarca tartıştık ama doğru ama yanlış), AKP'nin ise bu tereddür ve kuşkularımı doğru çıkarabilecek bir imajı olması gözümde son kararı vermeme yetti. Kısacası benim vardığım kuşkular ile AKPnin gözümdeki imajı bağımsız değil. "AKP'nin yargı ile ilgili çıkardığı yasalar hakkında şöyle şüphelerim var aynı zamanda da AKP kedilere kötü davrandı o yüzden hayır diyeceğim" gibi bir hayal varsa kafanda yanlış. Okumuyorsun sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ha buarada belirtmem gerekir ki referandum sırasında hiç bir partinin tavırlarını beğenmedim. alp'nin halkı kandırmaya yönelik tanıtımları bir kenera, çoğu parti çıkan yasaları analiz edip "şu yüzden bu yüzden kötüdür" demek yerine, uzun bir süre sadece AKPye laf attı ve eski olayları hatırlattı (chp sonlara doğru düzeldi biraz). Bunlar oldukça aptalca hareketler bunu da kaç kere söyledim zaten forumda. Sen ise sam benim yaptığımı bunla karıştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 paticik yönetim kadrolarında deprem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 deprem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 genç twler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ShadowFury said: http://4.bp.blogspot.com/_WgjbJkOEaFM/SzdhVe3hDwI/AAAAAAAAAS0/Rj1FU5iy7Lc/s400/penguentayyiperdogan.jpg Bu iyiymiş xD Referandum geçtikten sonra çıkıp neden bu konuyu konuşsunlar daha di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Ardeth said: sorun ama bu ihtimale rağman AKP'nin açık bir şekilde insanları aptal yerine koyarak kenan evren yargılanacak diye reklam yapmasıydı. böyle bir partinin hazırladığı ana yasa maddeleri konusunda en ufak bir şüphem olduğu durumda bana mantıklı gelen hayır demektir zira adamların hükümet politikası halkı kandırmak odaklı Sam said: "falan filan falan filanı yapan akp önerdiği için hayır dedim, zira falan filan falan filan yaptılar" v2 said: falan filan falan filan yapan böyle bir partinin hazırladığı ana yasa maddeleri konusunda en ufak bir şüphem(*) olduğu durumda bana mantıklı gelen hayır demektir zira falan filan falan filan (*) "dünden hazırım" ilk mesajından pek anlaşılmıyor ama madem böyle diyorsun, öyle kabul edeyim. seni mi kıracağım ardeth. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 çok gereksiz bir konu ya canınız sıkılıyor biraz kavga çıksın falan istiyorsunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 eski günlerdeki gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 kavga yok abi tartışmasını bilene o en ufak şüphenin ufaklık kısmı akp ile ilgili olan görüşlerimle ve çıkarılan yasanın önemi ile doğrudan orantılı. doğal olarak birbirlerini belirliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar