Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

maçları izleyip izlememekle alakalı bir durum değil bu, isterse dünyanın en kötü hakemi olsun, ya da hatta isterse tamamen taraflı maç yönetip 2 beşiktaş golü iptal etsin 4 tane penaltı çalsın, 5 bjk'lıyı kırmızı kartla oyundan atsın yine de fark etmez. Adama söversiniz anlaşılır, şikayet eder isyan edersiniz anlaşılır, federasyonu mafyayı artık kimi isterseniz topa tutarsınız o da tamam, ama altı üstü bir maçta kötü yönetim gösterdi diye bir insanın çocuğuna dil uzatmanın savunulabilecek hiçbir yanı yok hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

0 abicim 0.. eger sakat hakemi 4. hakemle degstrirsen hic birşey olmaz orda.. gol de verilir olay da cıkmaz..

ya ben bunu anlamıyorum işte
adam tedavisini oldu başladı oyununa
futbolcu bile aynı tedaviyi görüp oynuyor
takma bunu kafaya bu olay değil
hani geçtik yan hekemei simao ya 2 fual yaptırdılar adam maçtan düştü be adamın penaltıyı yediler falan
Sosyal ağlarda paylaş

Siniri bir kenara bırakırsak;

Mactan önce köyiçi cidden cok güzeldi.. karabüklulerle birlkte bira ictik birlkte bagirdik.. davul zurna getirmsler birlkte oynadk.. köyiçinden stada birlkte yürüdük.. takımlari birlkte alkısladk.. mac sonu yine alkısladk.. cok güzel bir ortam vardi.. keske hakem icine etmeseydi butun güzelliklerin..
Sosyal ağlarda paylaş

şunu alıntılayım bitsin..

said:
Hakemi ilk 45dk dinleseydik, hakem hakem olsa Toraman kırmızıyı yemişti. 52.dakikada penaltı ve kırmızı karttan 9.kalmıştık. Bir de penaltı atardık.

Hakan'ın pozisyonuna penaltı değil diyen ile futbol üzerine konuşulmaz.

Ne yaptı Abitoğlu, görmediği golü mü verseydi? Yan hakem ben iyiyim devam et dediğinde sen çık dinlen mi deseydi?

Yan hakeme gelince; görmesi mümkün olmayan bir pozisyonu vermedi. Bu pozisyon her futbol yılında 10 kere olur, 5 hakem 5 hakem vemez.

Biz ne futbol oynuyoruz kafayı kaldırıp oraya baksanız iyi olacak. Oyuncu getirmekle futbol takımı olunmuyor. İsimler şahane, ortada futbol adına tek icraat yok. Kaybedilen maçların son dakikaları rakibe basan Beşiktaş izliyoruz, ben 20 yıldır bu oyunu izliyorsam 20 yıldır böyledir...Kaybettiğimiz maçların son dakikalarında basmışızdır. En berbat zamanda bile basmışızdır.

Kendinize gelin de yorum yapın. Bu takım 100 yıllık tarihinde ilk kez atak top oynamıyor. 2 Yıl önce şampiyon oluğumuzda İnönü'de Trabzon'u sahaya gömen de bu takımdı, sonra fener'i 4leyen ve 2 kupa alan da bu takım.

Şimdi hücüm yapıyoruz diye iyi yolda olduğumuzu zannedenler çoğaldı. Hayır iyi yolda değiliz, uçuruma yuvarlanıyoruz. Yatırım yaptık ve futbol olarak tek kademe ilerlemedik.

Bundan sonrası Schuster'in bileceği iş. Ya bu takımı toparlayacak, ya toparlayacak.

Taraftara gelince, ben de bunları yazarken stada gittiğimde takımı desteklerim etrafla ilgilenmem. Yine öyle yapacağız. Ama burada abuk sabuk yorumlar görmek de bir yere kadar. Herkezin Beşiktaş'ın tarihini ve büyüklüğünü bilip yazması lazım. İlk defa rakip yarı alana geçmedik biz elhamdülillah, semtten 11 kişiyi toplayıp başına malzemeci süreyya abiyi koysak hücüm yapar bu takım!
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Sakatlanan hakemi degstrmesi gerektgni akıl edemeyen.. verilmeyen golde orta sahada kalan gerzek yan hakemin..

2 taraf icinde maci katleden verilmeyen penaltilar goller.. futbol zevknin icine sıcan hakem 4'lüsünün colugu cocugu ac kalsin insallah..

FUTBOLUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ...

(Ne olmayan seyler calsin.. ne bize her mac 4 penalti verilsin istiyoruz.. gördugnu calan dötu olan hakem yeter de artar bu lige.. 2 taraf icinde yazık)

easy champ
Sosyal ağlarda paylaş

abi hani rakibe fazladan kart cıksin.. bize olmayan penaltilar verilsin istemiyorz.. yenilceksek hakkımzla yenilelim.. kazancaksak hakkımzla kazanalm istiyoruz...

tamam kötü niyet aramıyoruz aramıyoruz da o da bir yere kadar...

Hakemin gözü önünde Ceyhun'a yumruk(!) bakın yumruk atan topuz'a kart yok..sari bile yok gectim kirmiziyi.. kendine hayvan gibi giren adami gögusyle ittiren hilberte sari cıkıyor.. + adam da sari alıyor..

Sonra yok besiktas taraftari qq yapıor yok aglıyorlar yillardir fln filan..

Yarin toplantida neler dencek cok merak ediyorum gercekten.. ama gercek su ki.. besiktasin basina ilk kez gelen seyler diil.. her takıma oluo fln demeyin.. her hafta olmuyor abi.. 5 attgmz macta da 5 yedgmz macta da sacma sacma kartlar kararlar.. verilmeyenler,olmaypta verilenler..

Daha cok konusmayi gerektrcek bişey yok aslında.. giden 2 puan.. ilk yaridaki berbat oyunla hak etmedik belki 3 puani ama.. yazik yani emeklere.. oraya giden taraftara.. bu işten para kazananlara yazık yani..
Sosyal ağlarda paylaş

apple, her takıma oluyor demekte bir şey yok burada, GS'nin en az 10 puanını gösteririm ben sana sırf hakem hatalarıyla kaybedilmiş. Hoş, öyle rezil takımız ki 15 puan bile eklesen yine lider olamıyoruz o ayrı, itiraz etmeye yüzümüz yok, ama bize de hakemlerin kaybettirdiği bayağı bir puan var. Eminim aynı şeyi diğer takım taraftarları da kendi takımları için söylüyorlardır (bir tek fenerliler söylemez heralde :P şaka len alınmayın hemen). Kendi takımına olunca daha çok dikkat ediyorsun, daha çarpıcı geliyor tabii ama her takımda var bunlar. Kayseri, Karabük ve daha nice maçını unutmadık GS'nin de hakemler sayesinde puanlar kaybedilen.

vaperon said:

Sen demezsin, ben derim... Bir hakemin bu kadar kötü yönetiyorsa, ben bunda art niyet de ararım. Dediğimin de arkasındayım. Hoşunuza gitmedi mi? Sue me...

artniyet ara aramasına da o artniyet bjk lehine de çıkabilir dikkat et :) bak ne güzel yazılmış yukarıda, belki bir golünüz sayılacaktı, ama 1 penaltı +2 kırmızı karttan (üstelik ikisi de defans oyuncularına) kurtardınız paçayı. o kadar artniyetli olsa emin ol bunları çok daha rahat verirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abi neden kabullenecekmişim ki? Hakemler berbat. Kendilerine çeki düzen vermeli dendikçe ceza veriyor federasyon yöneticilere... Hakeme ne oluyor? Bir sonraki hafta çıkıp oynuyor. Hani puantaj sistemi vardı ne oldu o? Federasyona 1, hakemlere 2...

Edik: Biriliyorum Rew, olduğunda da söylüyorum. Hakem bizi de Karabük'ü de yaktı...

Benim atarım hakemin rezaletine. Herhalde bunda hemfikiriz...
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewe.
abi diyorum ya olmuyor demiyorum zaten :=)
ama her mac her mac olmuyor yani.. bende biliyorum gs'nin giden sacma puanlari hakemlerin yüzünden.. elanoya verilmeyen penaltilar.. cizgiden elle cıkan toplar fln..(şaka maka bi fener rahat :p )

ama insaf yani bize bu kacinci.. ha dedgn gibi kendine olnca belki daha cok gözüne batıyodur da.. burda sanmiyormki q7 ve guti'ye yapılan faullerde hak edenin hak ettgi cezayi aldgni..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

türkiyede hakemlerin iyi olduğunu iddia eden çıkmaz zaten, ama kötü hakemlik başka artniyet başka şeyler.

bu ortada olan bir gercek.. ama araniyor abi artniyet kusura bakma.. sirf hakemleri iyi göstersin diye markus merk getirildi resmen.. cok yüklenlmesin diye...

quaresmanin sari gördugu pozisyona bak abi.. baska takıma cıksa öyle bi itirazdan kart oyuncu kalmaz sahada...

edik:
mete duren demiski.. yıldızlar geldikten sonra hakemler piskolojik olarak sorunlu cıkıyor maclara.. adamlarda zaten yıldz dolu bunlar alır maci fln gibi bir dusunce yapısna deginms yani..

ve sonra eklemis.. biz lehimize karar verilsn istemiyoruz yıldızlarmz var diye.. sadece dogrular verilsin istiyoruz demis..
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maçı gram haketmedik, berbat bir futbol, anca son 10 dakika saldıran bir takım. Hoş karabükde pek bişi yapmadı 9 kişi defans yapıp Emenikeye uzun top atarak kazanmaya çalışmak 1 kişiye endeksli oyun değildirde nedir yani =P Ederi beraberlikti zaten, öyle yada böyle hakemler bunu belirledi işte.

Bizim kötü oynayarak kazandığımız maç yok gibi bişi, kötü oynuyorsak hep takılıyoruz zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

@Rewe.
abi diyorum ya olmuyor demiyorum zaten :=)
ama her mac her mac olmuyor yani.. bende biliyorum gs'nin giden sacma puanlari hakemlerin yüzünden.. elanoya verilmeyen penaltilar.. cizgiden elle cıkan toplar fln..(şaka maka bi fener rahat :p )

e daha geçen hafta işte ofsayttaki adam eliyle düzeltip gol attı bize, daha ne olsun hem ofsayt hem el :) Kayseri maçı, Karabük'e başlar başlamaz verilen komik penaltı, Elanoya penaltılar falan, lig başından beri GS maçlarını hiç kaçırmadım sanırım, 1 tane kaçırmışımdır belki en fazla, her maç olmasa da 2-3 maçta bir oluyor böyle bir şeyler.

yapılan fauller herkese yapılıyor zaten, sert futbolla kasaplığı karıştırıyoruz. Onun çözümü gidip Cana gibi bi adam almakta, madem sertlik istiyosunuz diye sürecen sahaya :D
Sosyal ağlarda paylaş

kartlarin durumu ortada zaten ona itiraz edilcek bir durum yok.. quaresma hic birşey yapmadan alıyor sarilri.. adama her mac 3 kırmızılık faul yapılıyor (guti bu hafta gecen macdaki darbelerden oynayamadi) 1 tane sari ya cıkıyor ya cıkmıyor onca faule...

@Rewe..
bende cogu macini kacirmadm gs'nin hani suan bariz 5-6 hata sayarim skoru etkilicek :)

tabi siz o puanlari alsanz da bu oyunla bi cacık olmazdi orasi ayri :p
bizm en azıdan iyi oyunumz var :D gerci bugn ilk yari facia gibiydk
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın Toroman'ın Emenikeye basışı geçen haftaki aurelio pozisyonu gibi, o kırmızı kart, bu kartsız.

Simao'nun verilmeyen penaltısı çooook komik, adam topu durduruyor, karabüklü bunu alıp ceza sahası dışına düşürüyor. Karar serbest vuruş ama top gıdım oynamadı hala ceza sahası içinde orada duruyor şimdi bu komik değil mi =P

Hakanın Emenikenin kucağına 'tut beni' diye atlamasıda komik.
1 metre içeriye top giriyor çıkıyor, yan hakem ortalıkta yok =P komedi üstü komedi. Bu hakem 3 lüsü kesin haftalarca dinlendirilir, zaten yan hakemde sakat iyi gelir ona.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

hakeme hadi ordan gibi bişey yapti.. ama lugano/100 fln bir itirazdi..

sadece şuan oynanan fener maçında quaresma'nınkinden daha şiddetli itirazlar oldu ...

geçen gün bursa maçında falan

yazık cidden yazık, böyle adamların hakemlik yapmasına

Geçen hafta bünyamin gezer, bu hafta abitoğlu. Futbolu katletmeye devam , sonra niye avrupa'da hakemimiz yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...