napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Açılıp açılmadığını bilmiyorum, araştırmadım da ama muhtemelen açılmamıştır. imdb Ben çok beğendim. Zaten Javier Bardem'e ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Dolapdere'yi çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 izlediğim en kötü filmlerden biriydi abartmıyorum nasıl en iyi yabancı oscarına aday olur onu dahi anlamıyorum. Javier in oyunculuğu dışında bi bok yoktu filmde bazı kızlar javşer oynuyo diye beğeniyo sadece diye düşünüyorum birlikte gittiğim 2 kişi de beğenmedi 4 kişi sinmeayı terketti sıkıntıdan mısır patlatması nacho dondurma yedim bi filmde zafiyet geçiricektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Loex said: izlediğim en kötü filmlerden biriydi abartmıyorum nasıl en iyi yabancı oscarına aday olur onu dahi anlamıyorum. Javier in oyunculuğu dışında bi bok yoktu filmde bazı kızlar javşer oynuyo diye beğeniyo sadece diye düşünüyorum birlikte gittiğim 2 kişi de beğenmedi 4 kişi sinmeayı terketti sıkıntıdan mısır patlatması nacho dondurma yedim bi filmde zafiyet geçiricektim Ben bu tepkiyi no country for old men'e verenleri gördügüm için izlemeden yorum yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 izlemeden yorum yapılamaz zaten normal bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bizim salondan da "Üff içim karardı, çok sıkıldım." diyen oldu ama değişik bir filmdi bence baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya 21 gram iyiydi de bu filmde adam 21 gramdaki kredisini tüketti film de tek etkilendiğim olay çinli işçilere üzüldüm biraz o yani gerisi Barcelonadan nefret ettirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Biraz uzundu ama bence de baya baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 120 dk falan uzundu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 çok güzel çekilmiş, çok da iyi oynanmış, ama bence dramın dozu gerektiğinden fazla yüksekti. yeşilçam sineması sandım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 aquila said: 9.5/10 99/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yumruk gibiydi. Al sana barcelona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 filmi henuz izleyemedim ama izlicek bi kanalda filmlerin tanıtımı vardı neyse kadın javier bardem içni yakısıklı olmamasına ragmen diye başlayan bir cumle kurdu yuh dedim adam daha ne yakısıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 baya iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Red said: filmi henuz izleyemedim ama izlicek bi kanalda filmlerin tanıtımı vardı neyse kadın javier bardem içni yakısıklı olmamasına ragmen diye başlayan bir cumle kurdu yuh dedim adam daha ne yakısıklı olsunadam yakışıklı değil zaten, meşeden hallice bir kafası var adamın. Suntadan yontsam daha güzel işçilik çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_WkYgQ2JmHWI/R5zx-_NbutI/AAAAAAAAADU/x-ueFkmz_Ds/s320/javier-bardem-en-no-country-for-old-men.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://malcolm816.com/blog/wp-content/gallery/reactions/bardem-problem-officer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uplamayın şu konuyu ya adını görmek bile istemiyorum bu filmi beğenen de eşcinseldir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Deme öyle. Komiklik mi yaptın bu filmi beğenen eşcinseldir bence derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Loex said: ya 21 gram iyiydi de bu filmde adam 21 gramdaki kredisini tüketti film de tek etkilendiğim olay çinli işçilere üzüldüm biraz o yani gerisi Barcelonadan nefret ettirdi bunu anlamadim ben ? bardem 21 grams ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 komik geldiyse evet aksi halde duygularımı söyledim niye güldürmeye çalşıyım tanımadığım insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Saçmalamışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 özür dilerim birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 baya iyiydi bugun izledim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar