napae Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Açılıp açılmadığını bilmiyorum, araştırmadım da ama muhtemelen açılmamıştır. imdb Ben çok beğendim. Zaten Javier Bardem'e ölüyorum.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 izlediğim en kötü filmlerden biriydi abartmıyorum nasıl en iyi yabancı oscarına aday olur onu dahi anlamıyorum. Javier in oyunculuğu dışında bi bok yoktu filmde bazı kızlar javşer oynuyo diye beğeniyo sadece diye düşünüyorum birlikte gittiğim 2 kişi de beğenmedi 4 kişi sinmeayı terketti sıkıntıdan mısır patlatması nacho dondurma yedim bi filmde zafiyet geçiricektim
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Loex said: izlediğim en kötü filmlerden biriydi abartmıyorum nasıl en iyi yabancı oscarına aday olur onu dahi anlamıyorum. Javier in oyunculuğu dışında bi bok yoktu filmde bazı kızlar javşer oynuyo diye beğeniyo sadece diye düşünüyorum birlikte gittiğim 2 kişi de beğenmedi 4 kişi sinmeayı terketti sıkıntıdan mısır patlatması nacho dondurma yedim bi filmde zafiyet geçiricektim Ben bu tepkiyi no country for old men'e verenleri gördügüm için izlemeden yorum yapmıyorum.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 izlemeden yorum yapılamaz zaten normal bişi
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bizim salondan da "Üff içim karardı, çok sıkıldım." diyen oldu ama değişik bir filmdi bence baya.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya 21 gram iyiydi de bu filmde adam 21 gramdaki kredisini tüketti film de tek etkilendiğim olay çinli işçilere üzüldüm biraz o yani gerisi Barcelonadan nefret ettirdi
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Biraz uzundu ama bence de baya baya iyiydi.
sir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 çok güzel çekilmiş, çok da iyi oynanmış, ama bence dramın dozu gerektiğinden fazla yüksekti. yeşilçam sineması sandım bi ara.
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 filmi henuz izleyemedim ama izlicek bi kanalda filmlerin tanıtımı vardı neyse kadın javier bardem içni yakısıklı olmamasına ragmen diye başlayan bir cumle kurdu yuh dedim adam daha ne yakısıklı olsun
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Red said: filmi henuz izleyemedim ama izlicek bi kanalda filmlerin tanıtımı vardı neyse kadın javier bardem içni yakısıklı olmamasına ragmen diye başlayan bir cumle kurdu yuh dedim adam daha ne yakısıklı olsunadam yakışıklı değil zaten, meşeden hallice bir kafası var adamın. Suntadan yontsam daha güzel işçilik çıkartırım.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_WkYgQ2JmHWI/R5zx-_NbutI/AAAAAAAAADU/x-ueFkmz_Ds/s320/javier-bardem-en-no-country-for-old-men.jpg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://malcolm816.com/blog/wp-content/gallery/reactions/bardem-problem-officer.jpg
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 uplamayın şu konuyu ya adını görmek bile istemiyorum bu filmi beğenen de eşcinseldir bence
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Deme öyle. Komiklik mi yaptın bu filmi beğenen eşcinseldir bence derken?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Loex said: ya 21 gram iyiydi de bu filmde adam 21 gramdaki kredisini tüketti film de tek etkilendiğim olay çinli işçilere üzüldüm biraz o yani gerisi Barcelonadan nefret ettirdi bunu anlamadim ben ? bardem 21 grams ne alaka?
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 komik geldiyse evet aksi halde duygularımı söyledim niye güldürmeye çalşıyım tanımadığım insanları
Öne çıkan mesajlar