Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tek atışların hepsi öyledir muhtemelen bc2 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lath gibi adanın tekine uzanıp güneşleniyorsan sniperla, o tek atışlar gayet iyi. Ama ben baya baya sniperla adam bıcaklamaya bile girdigim için birden fazla adama spamlemem gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 SMG ve AR'larla single shot modda accuracyleri baya artiyor silahlarin, ilk iki mermiyi oturtunca uzaktan bi de suppressor falan varsa adam neye ugradigini sasirip oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kullandığım MAV: http://www.youtube.com/watch?v=5KcpwJ_fanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ahahah müzik mükemmel gitmiş. Ben de açayım madem şunu, bu mod'ta Q'y basıp marklanıyorsa inanılmazmış ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 qya basmadan marklanmasi lazim, ucakla durtuyosun adamlari lan bi de qya mi basican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Takımın görsün diye. O kafada çıkan Sims elması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Biri beni banlasın BF3 topiginde Sims referansı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 no shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sana no shit, senin MAW'ın gördü diye marklamadan nasıl herkes görecek, tüfekler senin yerine aim alsın istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 neyse, betada yok diyo sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 siz hile actiginiz icin var sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 surunenin boynunun uzamasi korkunc ya, ilk gordugumde allahuekber diye bagirip kactim. bi de cesetler hareket etmese, onlardan da korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 MAV'da uçarken Q ile mark'lıyorsun adamları ama çok accurate değil. Bazen algılamıyor falan kafayı yedirtiyor. Çalıya yatmış bir adamı mesela marklamaya kasarken haritanın öbür ucunda ki bir adama tıklıyorum bütün arkasında ki 3 adamı falan birden marklıyor ki olması gereken o aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ps3 aldim lan sonunda :D bakalim nasi olcak bf3 macerasi, betayi kuruyo su an, lan ben ps3 aldik yukleme derdinden kurtulduk sandim, kagni gibi yukuluyo hadi hayirlisi bakam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Çık git bu topicten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 zaten fifa 12 yi daha cok merak ediyom dsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bata ne zmna kadar surecek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 10 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben de 7-8 ekim'de gelip level bir olarak "ABİ VURMAYIN Bİ SANİYE" diye gezicem, vuranın ev adresini alıyorum ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 10 ekime kadar beleş mi oynuyoruz şimdi? Hayır oyunu bi şeklilde pc de test edip ona göre pre order yapıcam. Kaldırmayacaksa hiç almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 beleş indir origin yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sabahlari downtime flnmi oluyor bi turlu giremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar