Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

moriQ said:

e6650 @2,8
3gb ram
5770

med-high karışık aa kapalı(ki açıkla arasında fark göremedim) 1080p de aşağıdaki gibi grafikler. gayet yeterli.
fps ise genelde 40-60 arası gidip geliyor. yalnız arada anlık 20 lere düşüyor ki hem oyun hem ekran kartı sürücüsü beta. bc2 de de oluyordu. ilk patch ile hallolmuştu.

http://www.youtube.com/watch?v=9V76GIuyboI
fraps ile kaydettiğim için takılıyor arada

abi ne gerek var ya bende ultrada 50 fps ama sırf o kaymaklık için lowda oynuyorum ve grafikleri ultradan farksız
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

moriQ said:

e6650 @2,8
3gb ram
5770

med-high karışık aa kapalı(ki açıkla arasında fark göremedim) 1080p de aşağıdaki gibi grafikler. gayet yeterli.
fps ise genelde 40-60 arası gidip geliyor. yalnız arada anlık 20 lere düşüyor ki hem oyun hem ekran kartı sürücüsü beta. bc2 de de oluyordu. ilk patch ile hallolmuştu.

http://www.youtube.com/watch?v=9V76GIuyboI
fraps ile kaydettiğim için takılıyor arada

abi ne gerek var ya bende ultrada 50 fps ama sırf o kaymaklık için lowda oynuyorum ve grafikleri ultradan farksız

abi şu andaki o grafik ayarları olayına güvenmeyin. bende 1 adet gtx465 var, "oyunu ultra oynamak için 2 tane gtx580 gerekçek reröer" deniliyor, full aa, 1920*1200 ultra detay her bi bok açtım, banamısın demedi. bi hıyarlık var onda şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ne desende grafikleri dusurunce hizlaniyor oyun anlamadim sizdeki muhabbeti:) ama en ufak bi ayari degistirseniz bile restart istiyor onuda unutmaiyn da
1 saat oynadim arkada system log acik 1080p high/med no aa 16xaf hbao acik 40=60 arasi cikti fps gpu yuklenmesi %90 ortalama cpu %40 max ram 1.2 gb oyunda bi gariplik var ama release oldugunda daha hizli calisacagina eminim
bu arada o kadar baktim low ile ultra arasinda gercekten abarti bir fark yok 2193021x zoom yapmadiginiz surece
ama yinede gereksiz kastiriyor makineyi kaldiki gta 4, crysis 2, arma 2 gibi oyunlari full calistiriyor ayni pc.
i5 2.5 12gb ram 512mb (2.2gb) 6750(m) bootcamp (driver yok)
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

@anelor lowda fps daha düşük bende(:

ahah aynen low yapınca oynayamıyorum

normalde bakıyorum ulan bu oyunu 10809 high oynuyorsam 720p mediumda krallar gibi oynarım diyorum yok sdfds

bu arada 16v16 rush tamamda 32v32 maplerde patlıcaz muhtemelen.ben caspiana girdiğimde çok kötüydü fps sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

extended mad deilde, söle güzel bi scope istiyom ben assoult rifle'lara. acog cok abartı rusların red dotuda cok kötü. 2x bişi yokmu ya

Americanlarin red dotu iyi bi de hologhraphic(holo) diye bisi var onu da begeniyorum, onun harici 2x bisi bilmiyorm ilerlerde sanirim 3.4x aciliyor oyle orta mesafelik
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...