Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 moriQ said: e6650 @2,8 3gb ram 5770 med-high karışık aa kapalı(ki açıkla arasında fark göremedim) 1080p de aşağıdaki gibi grafikler. gayet yeterli. fps ise genelde 40-60 arası gidip geliyor. yalnız arada anlık 20 lere düşüyor ki hem oyun hem ekran kartı sürücüsü beta. bc2 de de oluyordu. ilk patch ile hallolmuştu. http://www.youtube.com/watch?v=9V76GIuyboI fraps ile kaydettiğim için takılıyor arada abi ne gerek var ya bende ultrada 50 fps ama sırf o kaymaklık için lowda oynuyorum ve grafikleri ultradan farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu assault riflelara extended mag acabilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 @anelor lowda fps daha düşük bende(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 176.53.23.186 teamspeak sunucusu patibf3 kanalı şifre 111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 extended mad deilde, söle güzel bi scope istiyom ben assoult rifle'lara. acog cok abartı rusların red dotuda cok kötü. 2x bişi yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 disconnectler çok can sıkıyo ya, statlar hep heba oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ^ aynen şimdi yine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Anelor said: moriQ said: e6650 @2,8 3gb ram 5770 med-high karışık aa kapalı(ki açıkla arasında fark göremedim) 1080p de aşağıdaki gibi grafikler. gayet yeterli. fps ise genelde 40-60 arası gidip geliyor. yalnız arada anlık 20 lere düşüyor ki hem oyun hem ekran kartı sürücüsü beta. bc2 de de oluyordu. ilk patch ile hallolmuştu. http://www.youtube.com/watch?v=9V76GIuyboI fraps ile kaydettiğim için takılıyor arada abi ne gerek var ya bende ultrada 50 fps ama sırf o kaymaklık için lowda oynuyorum ve grafikleri ultradan farksız abi şu andaki o grafik ayarları olayına güvenmeyin. bende 1 adet gtx465 var, "oyunu ultra oynamak için 2 tane gtx580 gerekçek reröer" deniliyor, full aa, 1920*1200 ultra detay her bi bok açtım, banamısın demedi. bi hıyarlık var onda şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende ne desende grafikleri dusurunce hizlaniyor oyun anlamadim sizdeki muhabbeti:) ama en ufak bi ayari degistirseniz bile restart istiyor onuda unutmaiyn da 1 saat oynadim arkada system log acik 1080p high/med no aa 16xaf hbao acik 40=60 arasi cikti fps gpu yuklenmesi %90 ortalama cpu %40 max ram 1.2 gb oyunda bi gariplik var ama release oldugunda daha hizli calisacagina eminim bu arada o kadar baktim low ile ultra arasinda gercekten abarti bir fark yok 2193021x zoom yapmadiginiz surece ama yinede gereksiz kastiriyor makineyi kaldiki gta 4, crysis 2, arma 2 gibi oyunlari full calistiriyor ayni pc. i5 2.5 12gb ram 512mb (2.2gb) 6750(m) bootcamp (driver yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 moriQ said: @anelor lowda fps daha düşük bende(: ahah aynen low yapınca oynayamıyorum normalde bakıyorum ulan bu oyunu 10809 high oynuyorsam 720p mediumda krallar gibi oynarım diyorum yok sdfds bu arada 16v16 rush tamamda 32v32 maplerde patlıcaz muhtemelen.ben caspiana girdiğimde çok kötüydü fps sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lanet olsun arkadaş düzgün oyun oynayamıyoruz ki. 5 dakka bir crash. acil fixlemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 moriQ party kurup mu giriyosunuz? party kurmuşken crashler daha çok oluyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 party de oluyorum genelde. dur çıkıp deneyeyim. zaten uğraşıyolarmış http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826551518953627758/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 biraz daha uzun oynadım ama yine gitti (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Oyun içi squad ayarlama olmayacakmış! FUCK! https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/120072134226751488 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 meh. harbi meh. bari alt tab yapıp oyun esnasında battlelogdan squad ayarları yapınca oyuna yansısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi çok crash oluyor, soğuyorum gittikçe. 5 round arka arkaya sorunsuz oynayamadım, ya loading ekranında takılıyor ya da günde en az 2 - 3 kere blackout oluyor resmen oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 adamlar format atmış farklı sürücüler denemiş yine crash yaşıyorlarmış. 2 çekirdeklerde yaygınmış sorun. düzeltirler heralde. squad olayı ingame olması şart bence. sunucuda 4 kişilik yer olunca nası yapacaklarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 squad ayarlama şart ya oyuna. mesela tanıdık bir adamla oynamak istiyorum, bana mefisto1234 diye bi adamı atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende çift çekirdek var çok nadir crash yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Cuce said: extended mad deilde, söle güzel bi scope istiyom ben assoult rifle'lara. acog cok abartı rusların red dotuda cok kötü. 2x bişi yokmu ya Americanlarin red dotu iyi bi de hologhraphic(holo) diye bisi var onu da begeniyorum, onun harici 2x bisi bilmiyorm ilerlerde sanirim 3.4x aciliyor oyle orta mesafelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende nadir yedim de, tam böyle güzel fraglerle giderken crash yiyince uyuz oluyor insan. 2 - 3 kez crash yaşadım, onun dışındaki ana problemim round değişimlerinde loading ekranında stuck olması oyunun. tekrar aç kapa yapıyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çok alt tab yapıonuz mu ben alt tab yapınca sapıtıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Aha adamin biri yeminle olumsuzluk acmis bi sekil, 0.2m'den 25 lmg mermisi attim adama hit detect hikayesi bile cikmadi, neo olsa dodgelayamaz o sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Cheatler başlamış hemen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar