Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ağacın kalınlığına bağlı olarak değişir ölüp ölmemek, belki ince bir ağaç düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bc2 den sonra bu yere yatma olayına hiç alışamadım. cidden yatan vuruyo :D oyun güzel olacak ama çıkınca değil bir iki patch sonra adam olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Full screen yapinca ekran karti bilmem ne hatadan kurtuldu yazio browser donuyo. Yeni driveri indirdim sanirim onunla alakali bisey. Bu tarz biseyle karsilasan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 vardi galiba onceki sayfalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ayarları en tepeye çıkarınca oyun akıcı oluyor lol. 1680*1050'de adım atamıyorum. 1920*1080'de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 DareJedi said: Ya tamam exp almak kolay gozukuyor ama adamlar 40 fln olmus nasil bir potansiyelle oynanip 40 olunabilirki 24saatte? Herkes kendi kafasina gore takiliyo suan bi dun aksam TS3 dekiler ile oynayabildim takim oyunu gibi. early access 2 gün erken basladıya abi ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yalnız feci zevkli be oyun. metro oynamaktan illallah gelmiş olsa da çok eğleniyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ya yatan kazanıyor diye bir şey yok. Beceremiyorum diyin bari şimdi burada biz bizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şimdi biz platoon olarak girsek 10 kişi falan sağlam defend falan ypsak baya zevkli olur. herkes kafasına göre oynuyor şu an serverlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi originde battlebook da yeni sistemler o tip organizasyonlar yapmamıza izin vermiyor allahsız. böyle sağ alttan platoonun şu servera giriyor yerin ayrıldı girmek için tıkla gibi bişey pop up olsa hep beraber girsek güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Holy said: ağacın kalınlığına bağlı olarak değişir ölüp ölmemek, belki ince bir ağaç düştü :Polup olmemek kafaya da baglı mesela ben olmem koca kafalı oldugum icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Anelor said: abi originde battlebook da yeni sistemler o tip organizasyonlar yapmamıza izin vermiyor allahsız. böyle sağ alttan platoonun şu servera giriyor yerin ayrıldı girmek için tıkla gibi bişey pop up olsa hep beraber girsek güzel olurdu drop zone bu işe yaramıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 screwy said: Holy said: ağacın kalınlığına bağlı olarak değişir ölüp ölmemek, belki ince bir ağaç düştü :Polup olmemek kafaya da baglı mesela ben olmem koca kafalı oldugum icin hitbox'ın geniş. daha geniş hedefsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 somethingawful'da BF3'ün 2 tane developerı çok güzel açıklamalar yapmış. Şu anda oynadığımız build oyunun 3 ay önceki buildiymiş, yapılan bütün şikayetler loglu ve çoğu fixliymiş zaten. Bug fixten ziyade stresse sokmak için yapıyorlarmış betayı. Metroyu seçme nedenleri de en light ve en zahmetsiz map olmasıymış. Hatta buyrun: said: the_FERRET posted: Oh man it's hard to keep up with this thread ( SomethingAwful is blocked at work ) So lets talk about your concerns: 1) What you are playing is a beta, a build of the game that is literally months old. We know about the bugs, all of them. I've read your complaints and have literally tracked the bugs down in our bug tracking software and that shit is taken care of. As I've stated before, the beta is here to help us understand the server load for both server hosting (how many instances can run on a machine) and Battlelog, and we're getting great telemetry data back from this. 2) Battlelog is awesome. I was initially hesitant myself when first experiencing it, but after using it for a while, I came to realize how useful and revolutionary it was to simply load up Battlelog, cue the game, browse SomethingAwful, and immediately jump in when loaded. Remember: You DO NOT need to run Origin. Just log into Battlelog, launch the game, and enjoy. 3) The UI is completely fixed (mouse binds, accessing the option menu at any time), stop complaining about it. 4) We're aware that people are trying to cheat in the game. Fortunately they're stupid enough to do this now so we can address any security issues before release. Rahat olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 origini kaparım ben o zaman hacılit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bende oyunda sesler kesilip kesilip duruo bi sorun var, nedendir acaba crysisde de olmustu bu. benim laptopta imkansiz bu oyunu oynamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dropzone heralde herkezin beraber girmesine yarıyo benim dediğim mesela oyundasın o sırada sağ alttan çıkıcak platoonun şu servera giriyo 1 dakikalık yerini rezerve ettik girmek için tıkla gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ilk oynadıgım gece gamebooster şeysini kullanmıştım. Full ayarlarda fps dalgalanıyordu. Bugün her şey full'de, sanırım 30-40 fps ile oynuyorum. i5 750 4gb DDR3 HD5770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu arada battlelog gerçekten çok iyi bi sistem ya ben baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ben de bayağı hastası oldum şahsen battlelog'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 e6650 @2,8 3gb ram 5770 med-high karışık aa kapalı(ki açıkla arasında fark göremedim) 1080p de aşağıdaki gibi grafikler. gayet yeterli. fps ise genelde 40-60 arası gidip geliyor. yalnız arada anlık 20 lere düşüyor ki hem oyun hem ekran kartı sürücüsü beta. bc2 de de oluyordu. ilk patch ile hallolmuştu. http://www.youtube.com/watch?v=9V76GIuyboI fraps ile kaydettiğim için takılıyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bu takıldığınız TS Metu Team speak server mı ? WoW için açılmış esasen gibi. Yoksa benmi yanlış diyarlara yelken açtım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 metu evet. geçici kanal yaratıyoruz. xkafe ile görüşecektim esasen kalıcı bir kanal için de yetkili arıyorum steamde falan. heralde release e yetişir ts3 sucusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tamamdır çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya herkez 3 lira atsa alırız bi ts3 serverı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar