Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Red said:

bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya

o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor

da amd x2 555 yetemiyor sanırım
kardeşim 5750 ile metro içinde her şey son açık 1080p, dışında her şey high aa kapalı 1080p'de gayet rahat oynuyor. işlemcisi phenom bişey bişey iyi sanırım. ekran kartı çoğu kişide problem değil, işlemcinin iyi olması lazım. bi oc falan yapsana işlemci ne ki?

adam kocaman yazmış işlemciyi fddsf o ne be hiç duymadım athlon x2 mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Manuel squad yok abi onu yapmaları lazım.

Sniper acaip easy mode olmuş, çok sinir bozucu. Görebiliyorsun ama assault rifle ile onu vurana kadar gördün görmedin farketmiyor uzaktan. Muhtemelen daha dev maplerde bullet drop yüzünden bu kadar efektif olamazlar ama operation metro için can sıkıcı.

Klasik yere gömülme bugları, çok kolay fixlenecek şeyler onlar ama.

Bazen standart bir assault rifle ile tek vuruşta ölüyor gibi oluyorum. Headshot falan değil, full hp iken tek ses duyuyorum ve yere düşüyorum, onu fixlemeleri lazım.

Taşların arkasına yatan adamların olduğu yeri taramaya başlayınca genelde ölebiliyorlar, vururken ama vurma indikatörü çıkmıyor, direk ölüyor adamlar.

Bunları bir de bir iki texture hatasını düzeltseler tamamdır bence.

Evet aynen katılıyorum. Bunlar çok büyük sorunlar değil ama dediğin gibi fixlemeleri lazım. Birde bilen biri yan ben göremedim yada beta diye yok. Silahların statlarını bir türlü bulamadım. Tek bir yerde var ordada rate of fire ve extra bilgiler var. Hani damage, acc filan bilgilerini yazan bir yer bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi gamepadli adamla mouse lu adamı aynı servera koyarlarsa kavga çıkar zaten. ps3 versiyonu baya downgrade mapler falan daha küçük falan

bide browserdan bf3 friendleri ayarlayıpta oyun içinde origini açtığında origin friendlerinin görünmesi battlefield 3 chatinden millete bişey diyebilmek için alt tab yapmak zorunda olmak çok aptalca değil mi abi?

direk origin chatle bf3 chatini falan birleştirsinler
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi el alıştırmak lazım Q'ya, ben birine ateş ederken basıyorum direk olur da öldüremezsem başkası indirsin diye, ya da sotedeki adama sıkmaya başlamadan önce bir marklayıp öyle öksürtüyorum. Q'ya basmayanlara da ayrıca deli oluyorum.

firela q yu aynı tusa atasak aslında ügzel olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

ben oyuna bir türlü alısamadım k/d 1/7 falan adam hiç göremiyorum var mı tavsiyeleriniz

Direk ortalarda koşma yat bir yere gözlemle biraz sonra götüm götüm ilerle. Bu oyunun mantığı bu. Önce götü sağlama alıcan :)

Birde ne kadar alışırsan alış her zaman daha sen farketmeden ölme olayın çok olucak. Normal yani bu oyun için
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Bi tane holografik dürbün gibi birşey çıktı ilk cıkanlardan onu silaha takmayı bulamadım daha dogrusu hiçbiryerde bulamadım

Silah ve sınıf seçme ekranında customize sekmesi var yukarıda ona tıkla ordan silahın altında bir sekme daha var ordan aparatları takabilirsin(o kısmın adını unuttum ama görürsün kolaylıkla)
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Red said:

bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya

o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor

da amd x2 555 yetemiyor sanırım
kardeşim 5750 ile metro içinde her şey son açık 1080p, dışında her şey high aa kapalı 1080p'de gayet rahat oynuyor. işlemcisi phenom bişey bişey iyi sanırım. ekran kartı çoğu kişide problem değil, işlemcinin iyi olması lazım. bi oc falan yapsana işlemci ne ki?

adam kocaman yazmış işlemciyi fddsf o ne be hiç duymadım athlon x2 mi?

athlan II x2 245 var bende sıkıntı olur mu acaba daha bir hafta var deneyemiycem oyunu kafayı yiycem pc başında kasar mı kasmaz mı diye düşünmekten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...