Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi çok enteresan. Sniper olayı 1942'den beri gittikçe aslında zorlaştı, bullet drop yoktu, dürbün yansıması olayı yoktu, 3d spotting yoktu, supression yoktu ama bunların gelmesine rağmen sniper ile 1942'den ve bf2'den çok daha kolay adam vuruyosun. ben anlam veremedim bu olaya bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Red said: bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor da amd x2 555 yetemiyor sanırımkardeşim 5750 ile metro içinde her şey son açık 1080p, dışında her şey high aa kapalı 1080p'de gayet rahat oynuyor. işlemcisi phenom bişey bişey iyi sanırım. ekran kartı çoğu kişide problem değil, işlemcinin iyi olması lazım. bi oc falan yapsana işlemci ne ki? adam kocaman yazmış işlemciyi fddsf o ne be hiç duymadım athlon x2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Q'nun yeri spot olayi icin rezalet kanimca, yatip zoom actiktan sonra sagi solu gozle tararken spamlanabilcek bi tus lazm (veya usual suspects yerlere bakarken), ben v ye atadim temiz oldu, hem b fire mode c'de insta prone #winning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cöküp gidince falan oyun haşa alıyozmu ribbonları bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya benim bi sorum vardi arkada kaldi ps3 oyunculari ile pc oyunculari ayni serverda oynayabiliyomu? bide avrupa serverlarindami oynuyosunuz amerikami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Xaenin said: Manuel squad yok abi onu yapmaları lazım. Sniper acaip easy mode olmuş, çok sinir bozucu. Görebiliyorsun ama assault rifle ile onu vurana kadar gördün görmedin farketmiyor uzaktan. Muhtemelen daha dev maplerde bullet drop yüzünden bu kadar efektif olamazlar ama operation metro için can sıkıcı. Klasik yere gömülme bugları, çok kolay fixlenecek şeyler onlar ama. Bazen standart bir assault rifle ile tek vuruşta ölüyor gibi oluyorum. Headshot falan değil, full hp iken tek ses duyuyorum ve yere düşüyorum, onu fixlemeleri lazım. Taşların arkasına yatan adamların olduğu yeri taramaya başlayınca genelde ölebiliyorlar, vururken ama vurma indikatörü çıkmıyor, direk ölüyor adamlar. Bunları bir de bir iki texture hatasını düzeltseler tamamdır bence. Evet aynen katılıyorum. Bunlar çok büyük sorunlar değil ama dediğin gibi fixlemeleri lazım. Birde bilen biri yan ben göremedim yada beta diye yok. Silahların statlarını bir türlü bulamadım. Tek bir yerde var ordada rate of fire ve extra bilgiler var. Hani damage, acc filan bilgilerini yazan bir yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yok abi gamepadli adamla mouse lu adamı aynı servera koyarlarsa kavga çıkar zaten. ps3 versiyonu baya downgrade mapler falan daha küçük falan bide browserdan bf3 friendleri ayarlayıpta oyun içinde origini açtığında origin friendlerinin görünmesi battlefield 3 chatinden millete bişey diyebilmek için alt tab yapmak zorunda olmak çok aptalca değil mi abi? direk origin chatle bf3 chatini falan birleştirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Xaenin said: Abi el alıştırmak lazım Q'ya, ben birine ateş ederken basıyorum direk olur da öldüremezsem başkası indirsin diye, ya da sotedeki adama sıkmaya başlamadan önce bir marklayıp öyle öksürtüyorum. Q'ya basmayanlara da ayrıca deli oluyorum. firela q yu aynı tusa atasak aslında ügzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben oyuna bir türlü alısamadım k/d 1/7 falan adam hiç göremiyorum var mı tavsiyeleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Oynamaya devam et abi, modellere ve mape alışınca çatır çutur indiriyosun milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bi tane holografik dürbün gibi birşey çıktı ilk cıkanlardan onu silaha takmayı bulamadım daha dogrusu hiçbiryerde bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 NolaxThensbane said: ben oyuna bir türlü alısamadım k/d 1/7 falan adam hiç göremiyorum var mı tavsiyeleriniz Direk ortalarda koşma yat bir yere gözlemle biraz sonra götüm götüm ilerle. Bu oyunun mantığı bu. Önce götü sağlama alıcan :) Birde ne kadar alışırsan alış her zaman daha sen farketmeden ölme olayın çok olucak. Normal yani bu oyun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 NolaxThensbane said: Bi tane holografik dürbün gibi birşey çıktı ilk cıkanlardan onu silaha takmayı bulamadım daha dogrusu hiçbiryerde bulamadım Silah ve sınıf seçme ekranında customize sekmesi var yukarıda ona tıkla ordan silahın altında bir sekme daha var ordan aparatları takabilirsin(o kısmın adını unuttum ama görürsün kolaylıkla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Şu sorumun cevabını bilen yokmu cidden :S. Yeni silah açıldıkça kıyaslayamamk çok uyuz oluyor. Forumlara bakayım diyorum oyunun beta olduğu için açık değilmiş search butonu. Eh yuh artık beta oynuyoruz diye insan değilmiyiz ulan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 biliyorum oradan baktım bulamadım zaten sorun orada acaba otomatik mi eklendi dedim o da olmamış ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 alt tab yaptıktan sora sıçırtıyor hep oyun bende alt tab yapmazsam flash mlash takılma olmuyor da.alt tab bi kere yapınca kendine gelemiyor oyun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 DoruK said: Red said: bendeki performans sıkıntısı işlemciden mi ekran kartından mı acaba ya o tam akıcılıgı yakayalamıyorum.5770 ile oynayan arkadaşlar sıkıntı yok diyor da amd x2 555 yetemiyor sanırımkardeşim 5750 ile metro içinde her şey son açık 1080p, dışında her şey high aa kapalı 1080p'de gayet rahat oynuyor. işlemcisi phenom bişey bişey iyi sanırım. ekran kartı çoğu kişide problem değil, işlemcinin iyi olması lazım. bi oc falan yapsana işlemci ne ki? adam kocaman yazmış işlemciyi fddsf o ne be hiç duymadım athlon x2 mi? athlan II x2 245 var bende sıkıntı olur mu acaba daha bir hafta var deneyemiycem oyunu kafayı yiycem pc başında kasar mı kasmaz mı diye düşünmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi ben rahat oynuyorum ama işte o sinir bozucu aksamalar oluyor.işlemci resmen ' abi deniyorum ama olmuyor ' diyor en azından bi 4 çekirdek lzm paşalar gibi oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 benim athlon 62 x2 de bile calısıyo lowda, öle inanılmaz işlemcide istemiyo ama olsa güzel olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 high oynayım yeter vallahi fazlasını istemiyorum çözünürlükte 1400*900 filan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yeni driver'ı yükleyince 3 aydır vermediği kernel hatasını verdi bugün bir kere, ödüm bokuma karışmış vaziyette şu an. 2 ay anamı ağlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hangi kernel hatası? bende de vermiş olabilir aynısını fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 abi şu kernel mode driver cart curt diye sağ tarafta çıkıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 arkadaslar! metin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar