DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Soruma yanıt alamadım :) Originden almayan bi arkadaşım var o da oynayabilecekmi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oynayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 benim open betadan anladığım herkese açık olduğu şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Vulcan_Lionheart said: dün akşam denedim betayı tufeklerin flashlighti çok göz alıyor,yerin içine kaçıyoruz bazı yerlerde zeminler baya bugli ve hitboxdada sorunlar var biraz onun dışında mükemmel olmuş ve sistemim 8gb ram e6850 core duo 3.0ghz gtx295 ekran kartı olmasına rağmen nerdeyse full detaylarla oynanıyor dehşet optimize etmişler grafik motorunu beğendim dx10 ile mi çalıştırdın sen oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 evet dx10 la gayet güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 HADİ ARTIK BEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 4890 ile denemeyi planlıyorum ben bi önce. sonrasında da amd 7 serisi kartlar çıkana kadar 2. bi 4890 alıp crossfire düşünüyorum memnun kalırsam performanstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Key dağıtımı başlasın şerefsizim amfiden çıkıp eve Tuzla'dan koşarak gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Key dağıtmayacaklar, direk origin'de belirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ne keyi abi free games de gözükecek direk basıp indireceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 est (gmt-5) 9 am – 11 am pst (gmt-7) 6 am – 8 am cest (gmt+1) 3 pm – 5 pm aest 11 pm – 13 pm demiş saatlere. biz gmt +3'üz şu an yaz saati zımbırtısı değişmediyse hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ya EA yaptı gene kıllığını, yükledim şimdi origin'i, ne güzel steam'de oyun oynuyordum sürekli açık kalıyordu, şimdi bir origin, bir steam kullanıcaz, aç kapa aç kapa. O yüzden diyorum bazı durumlarda tekel olmak güzeldir diye. Edit : ikisini aynı anda açamamaktan çok, sebepsiz yere ram kaybı. Sevmiyorum ben öyle arka planda 20 tane farklı program çalışmasını. Downloader'ı bile kapatırım, kullanmadığım sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 steam açıkken origin açılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ps3 de girdim bi bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bu origin login olmaya kalktığımda "you must be online to log in for the first time " gibi bir şey yazıyor. Görüldüğü üzere gayet online'ım fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ps3 de görüntüler çöp gibi olmasına rağmen oyun çok zevkli. sesler vs baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi battlefield 3 baya beklediğim bir oyundu o oyunu şu haliyle ps3te oynıcagıma oynamam.dediğim gibi moh oynadıysanız direk moh yani oyun ayrıca pc beta nerde lannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 la verdim ya üstte saatleri. gelmedi daha saaati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi sniper oynuyorum da scope un parlaması süper olmuş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben o saatlere inanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 olm o duman cıkarıyor dediğim şey mobile spawn mış lan sdfsdf güzel bişi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pc beta open falanmı anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 geldi origin e !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 nerde la göremiyorum edit: gördüm! OMIGOSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 get it now geçnler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar