Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 başlığın adı battlefield 3 sadece multiplayer tartışması felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 battlefield serileri genelde online ağırlıklı olur ondan diyorum bf42den beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 çok haklı. battlefield gibi sadece multiplayer olarak başlayan bir fps serisi, neden bonus olarak senaryo modu sunuyor ki. hiç sunmasın, böylece bu oyunun senaryosu bok gibiydi diye laf yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 my big rant brings all the fanboys to the yard üstteki videoların hepsi single playerdan yanılmıyorsam, bu durumda multiplayera göre mi yorum yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 o videoların hepsini multiplayer'da ne olacak diye izliyoruz. esas beklediğimiz multiplayer gameplay yani. ha bf3 ile senaryoyu da adam gibi yapacaklar gibi duruyor orası ayrı (10+ saat gameplay falan). ama bad company 2'nin senaryosu oyunun %5'ini falan oluşturuyor ve sen o yüzdeye göre konuşuyorsun. adamlar kendileri de kabul ediyorlar hikaye modunda çok kazmayız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bf de senaryo yalan multi devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 torrentten indirip 1 saat single oynamış işte oyun kötü diyor :) ben bfc2 nin singleını yarım saat falan oynamıstım onda da ttnet arızlandı online a giremedim diye.yoksa açmazdım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2.5 dk falan oynadım bfbc2nin sp'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://gamingbolt.com/battlefield-3-new-details-revealed konsollara ayari vermis. sonunda microsoft ve sony'nin kicini yalamayan birisi konusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sparkcaster said: baya tırt duruyo, yaw adamlar hala anlamadı grafiğin herşey olmadığını, baya bok gibiydi bad company 2 de bu vidyodan bf3'ün anladığın tırt tarafını söyler misin? Gerçekten merak ettim. Vidyoda bc2'nin aksine single campaing'in bile inanılmaz konusu varmış izlenimine kapıldım ben edik. son sayfayı görmemişim, bu mesajı not edin, oyunun senaryosu 10 numara olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bc2'ye bok gibi diyen adamla tartışmaya girmişsin abi, sen daha eleştiriye açık bir konumdasın şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi niye bu oyunlarda senaryo oynuyosunuz ki lan. embesil ai yi tokatlamak bu kadar zevk veriyo mu gercekten? hani halflife gibi konu olsa oynayalim da, aman ne biliyim oynayin banane. ha bc2 bok gibi, ama bayadir oynadigim tek oyun. boyle isyan ede ede oynuyorum. fps nin coku$u icin mi oynuyorum bilinmez.. degi$ik bir psikoloji, bir felsefe, idiyotloji.. bu arada vietnam mapleri de cok kotu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 75 saat gameplayin var ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Esh said: abi niye bu oyunlarda senaryo oynuyosunuz ki lan. embesil ai yi tokatlamak bu kadar zevk veriyo mu gercekten? hani halflife gibi konu olsa oynayalim da, aman ne biliyim oynayin banane. cod 20 milyon satıyor da kaçı online oynuyor? sadece film tarzında twistli, klişeli senaryo modları için alıp oynayan büyük bi kitle var. bf3'ün de şu ana kadar gösterdiği videolar senaryo moduna da kasmışlar biraz oyuncu çalalım diye coddan. zaten o hotel tepesindeki snipercıyı indirme sahnesini izleyip oooo çok kral oyunmuş diye alacak bi ton casual gamer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kurtulu$umuz cs 2 abi, ba$ka imkan ihtimal yok. 100$ deseler verecek hale geldik yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Innuendo said: http://gamingbolt.com/battlefield-3-new-details-revealed konsollara ayari vermis. sonunda microsoft ve sony'nin kicini yalamayan birisi konusuyor. harbi epik ayar vermiş konsol haterlara said: People are extremely hardcore on consoles today. Extremely hardcore. So we don’t have to dumb the game down in any way to make it fit on the console. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 fanboyluk yapmanızın sebebi ne onu anlamıyorum, adamlar single player senaryo koyuyorlarsa tabi ki kötü diye eleştircem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Kötü diye eleştiricen? "ulan" nesi kötü şunun? Muhteşem görünüyor oyun. BC2'de ise "singleplayer olacak" bile demedi adamlar, sürpriz oldu resmen ve gayette zevkliydi single'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 singleplayer koysunlar da, cs cz gibi kötü olmasın yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi niye single kasmasınlar ki ? hele ki güzel olacaksa - ki görsel olarak güzel duruyor - multiplayer konusunda yapmaları gereken tek şey daha anlaşilabilir bir ortam sunmalari bize gelen tüm arkadaşlar bc2 ye abi çok karişik diyip bıraktılar,haksız da değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bc2 nin nesi karışık ayıptır sorması.o ismini unuttum gece karlı map harici maplerde güzel.yeni maplerde gelmişti en son battlefield oyununda ne karışıklık olabilir ahha killzone 3 oynadım.crysis 2 oynadım.cod black ops oynadım fakat şu fpslerin arasında hala en iyisi bc2 bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hmm neresi mi karişik geliyor bilmeyen adam spawn olduğu yerde ne olup olmadığını anlayana kadar ölüyor (hardcore'dan bahsediyorum,diğerinin damage hesapları aptalca çünkü) ama bilen adamın da başına aynı şeyler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi oyuna alıştıktan sora nerde spawn olursna ol ona göre uygun hareket ediosun.ha arada illa spawnkill yiyosun ama nadir.da bi cod moh gibi spawnkillerin allahı olmuyor battlefieldda ki ben spawn konusunda hiç problem yaşamadım.bc2 oynayıpta genelde squad spawn kullanmayanı dövmeleri lazım. basede de spawn olsan öyle abartılcak bi spawnkill durumu yok.ana çatışmalardan uzaga atıyor.ama arada illa kısmetine oralarda gezinen adam oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sW4-GgaOnz8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ahhah aynen öyle.hiç zevk almıyorum şu oyunlardan battlefielddda böyle bi spawnkill yok.kafa karıştırcak hele hiç birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar