Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

bilmiyorum detay seviyesini, forumdan biri koymuş.

Suppress olayı şöyle işliyor, ağır ateş altındaysan ekran blurlaşıyor ve sadece crossair çevresi görülebilir kalıyor, ayrıca hareket hızın yavaşlıyor. Çok çok iyi yapmışlar o olayı. Son derece etkiliyor o an ki aksiyonu. Rahat göremiyorsun çünkü, pinned down oluyorsun resmen.

Oyunda ki her silah eklentisinin artısı ve eksisi ve görsel karşlığı var. Lazer takarsan hip fire accuracy artıyor ama lazer'i görebiliyor herkes. Yani O KADAR İYİ YAPMIŞLAR Kİ adamın uzaklığını lazer'in duvarda ki noktasının büyüklüğünden anlayabiliyorsun. uzaklaştıkça duvarda ki yuvarlak büyüyor gerçek hayatta ki gibi.

Flashlight takarsan göz alıyor, scope'lar ışık yansıtıyor falan.

Silah tepkimeleri benim şuana kadar bir oyunda gördüğüm en başarılı tatmin hissi veren şey oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda benim gözüme tek batan olay taşın yada duvarın üzerinden atlayıp koşmaya devam eden askerlerin animasyonu sapıtıyor. Animasyon yavaşlıyor ama adam yavaşlamadığı için birden hızlanıyor adam, ışınlanıyor gibi oluyor.

Onun haricinde hatalı birşey göremedim. Alpha'da olan bir sürü bug giderilmiş zaten.

Caspian Border'ı açsınlarrrrrr.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Upgrade işlemi bitti, şu anda arkadaş içeride oc olaylarıyla uğraşıyor.

i7 2600k'yı 5.0ghz'ye çıkardık, bc2'de her şey EN KÖK olarak 140fps falan alıyorum, ultra konusunda umutlarım büyük bu oyunda.

abi neden OC liyorsun yeni sistem döşemişsin OC'ye gerek yokki elektrik voltajı gidip gelir bişey olur yanar sistem üzülürsün sonra boşa risk sanki

eğer ben yanlış düşünüyorsam lütfen aydınlatın.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Oyunda ki her silah eklentisinin artısı ve eksisi ve görsel karşlığı var. Lazer takarsan hip fire accuracy artıyor ama lazer'i görebiliyor herkes. Yani O KADAR İYİ YAPMIŞLAR Kİ adamın uzaklığını lazer'in duvarda ki noktasının büyüklüğünden anlayabiliyorsun. uzaklaştıkça duvarda ki yuvarlak büyüyor gerçek hayatta ki gibi.

abi gercek hayatta öle bişi yok.. oyunlarda var o bitek, cünkü oyunlarda sen duvara uzaklaşıp yaklaşıyosun...

ha tabi oyun için olsun onun zararı yok detaydır şekildir.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

o intel sistem ile kasma falan yok ultra'da abi,açık alanda(park) ağır combat esnasında gözlemlediğim fps değeri o.yoksa metro'da uçuyor o makine.

bir tane ultra bir tane high screenshot çekip koysana. multiplayerda zor olur belki ama aynı yerin ss'i olursa şahane olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...