Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

knox said:

amd 955
ati 5850
8gb ram

high ayarlı 40-50 fps arası

birde ev arkadaşımın pc'de denedik onun sistem şöyle;

i7 2600k
g 560ti
8gb ram

herşey full açık 50 fps falan 40 altına düşmüyor.

ultra çok fena ama ya pff para lazım sistem için...

benzeri bir sistem var bende de, merak ettim ultra-high kıyaslaması var mı internette (screenshot gibi)
bu kadar kasıcak ne yaptı adamlar...

560ti ile ultra'da kasıyorsa, 580'le de kasıyor olması gerekli.
anca 580 sli kaldırır öyle bir şeyse...
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 te yine biraz oyniyim dedim ama yok yani sdfs.ztn çok bug var.bide grafikler falan

prone yapamıyorum.her proneda yerin altındayım.cukurlara giremiyorum yerin altındayım sdfs.

flash bugı var sanırım.göz alma olayı iyi hoşta flash açan adamlar 30 a 3 k/d ile oynuyor.cunku bildiğin hiç bişi göremiosun adam 100 metreden flash tutuyor kafana.

zıplama sıkıntılı.bazı yerlerden illa gerilip koşmak lzm.

düzeltilir tabi bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ps3 te yine biraz oyniyim dedim ama yok yani sdfs.ztn çok bug var.bide grafikler falan

prone yapamıyorum.her proneda yerin altındayım.cukurlara giremiyorum yerin altındayım sdfs.

flash bugı var sanırım.göz alma olayı iyi hoşta flash açan adamlar 30 a 3 k/d ile oynuyor.cunku bildiğin hiç bişi göremiosun adam 100 metreden flash tutuyor kafana.

zıplama sıkıntılı.bazı yerlerden illa gerilip koşmak lzm.

düzeltilir tabi bunlar

proneda yerin altına girme olayı pc'de de var yalnız ona göre sdf. el bombasıyla falan açılan çukurlarda prone yapınca oluyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Server şifreleri sızmış, Caspian Border'a girdim. Map hakkaten kocaman ve baya güzel. Jet mouse ile BF2'deki kadar rahat kullanılmıyor, ben çok zorlandım. Aynı şekilde mouse sensivity baya kötü geldi bana diğer vehicleların turretlerinde falan da.
Map çok iyi ama, grafikler baya güzel, optimizasyon iyi. Bazı texturlar tamamlanmamış sanırım mapte, o yüzden public yapmamış olabilirler bu mapi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...