NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 işlemciyle ekran kartım yetmedi lan ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 abi şunun resmi trailer olduğuna inanmak istemiyorum. kurgucuları istifa mı etti bu ne lan? http://www.youtube.com/watch?v=GYIOfx-y6nI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 fanmade dir o heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 cod'cu bir palenin yaptığını varsayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 abi öyle varsaymak istiyorum ama değil ya malesef değil ya. EA UK forumlarında deli sövdüm, millet de sövüyor baya, hemen alternatifler yapmışlar (gerçi onlar da bi o kadar bok da) facia ya facia. diyecek söz bulamıyorum lan böyle bi hayal kırıklığı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bence çok güzel video. savaşın dramı hakkında çok şey anlatıyor. i love the smell of napalm in the morning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 10 saniye sürüyor zaten, ne anlatıyor ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sosyal mesajı aldım ben videodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Abi tv spot'un hedef kitlesi açıkça belli. Tamamen konsol cod'çularını çekmek için yapılan marketing olayı. Dice'ın ilgisi yoktur, tamamen EA'nın fikri olduğunu düşünüyorum. Aynısını Crysis 2 ile yaptı EA çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 harbi 10 saniyeye niye ağladınız ki bu kadar anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nigga stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ati ve nvidia beta için özel driverlar hazırlıyomuş. iyi bari bc2 deki ati sorunları olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 her oyunun çıkışında ati gpularda sorun olması bayıyodu zaten iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3Goseqq9olU mw2 nin söz edilen videosu bu, olmuş çünkü şarkı seçimi ve editing uygun son derece, 99 problems çok alakasız kaçmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 müzik olmuş çünkü hedef kitle zaten o tarz dinliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Bu bf3 teaser trailer'ımış zaten, yarın full versiyonu gelecekmiş. Artık iyi alışkanlık edindiler teaser yayınlamaya. Bu saatten sonra niye kasıyorlar hala teaser yayınlamakla anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 birisi burda bad c.2yi oynayabilen bunu da oynayabilecek aynı sistemle gibi bir mesaj atmıştı. Şuan için de durum öyle mi? HD 4650 ile oynayabilir miyim ki bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ Burdan battlefield 3'ü seçip bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Valla java yükletmeye çalışıyor, hayatta yapmam öyle bir şey. Teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Myshkin said: birisi burda bad c.2yi oynayabilen bunu da oynayabilecek aynı sistemle gibi bir mesaj atmıştı. Şuan için de durum öyle mi? HD 4650 ile oynayabilir miyim ki bu oyunu? o kart oynatsa bile minimumda oynatır heralde o görüntü ne kadar tatmin eder seni işte onun kararını sen ver bende de 4850 var bir süre bununla idare etmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Birisi sızdırmış bunu, kalitesi düşük, belki sonradan yüksek kalite koyar. Betaya koyun ya işte Caspian Border off. http://www.youtube.com/watch?v=38X1N5ysZ8M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 S-H said: Myshkin said: birisi burda bad c.2yi oynayabilen bunu da oynayabilecek aynı sistemle gibi bir mesaj atmıştı. Şuan için de durum öyle mi? HD 4650 ile oynayabilir miyim ki bu oyunu? o kart oynatsa bile minimumda oynatır heralde o görüntü ne kadar tatmin eder seni işte onun kararını sen ver bende de 4850 var bir süre bununla idare etmeyi düşünüyorum atileri bilmiyorumda GTX 260 konusunda görüşlerinizi merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 GTX 260 yeterli olacaktır güzel gpu. http://www.techpowerup.com/reviews/Inno3D/iChill_GTX_260/29.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 İnsan o kadar boş boş dolanacağına yıkılabilir çevreden bikaç örnek gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bıçakla telleri kesme bc2 de daha iyiydi sanki HADİ BETA ARTIK GEL LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar