Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi öyle varsaymak istiyorum ama değil ya malesef değil ya. EA UK forumlarında deli sövdüm, millet de sövüyor baya, hemen alternatifler yapmışlar (gerçi onlar da bi o kadar bok da)

facia ya facia. diyecek söz bulamıyorum lan böyle bi hayal kırıklığı olamaz.
Mesaj tarihi:
Abi tv spot'un hedef kitlesi açıkça belli. Tamamen konsol cod'çularını çekmek için yapılan marketing olayı. Dice'ın ilgisi yoktur, tamamen EA'nın fikri olduğunu düşünüyorum. Aynısını Crysis 2 ile yaptı EA çünkü.
Mesaj tarihi:
Bu bf3 teaser trailer'ımış zaten, yarın full versiyonu gelecekmiş. Artık iyi alışkanlık edindiler teaser yayınlamaya. Bu saatten sonra niye kasıyorlar hala teaser yayınlamakla anlam veremiyorum.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

birisi burda bad c.2yi oynayabilen bunu da oynayabilecek aynı sistemle gibi bir mesaj atmıştı. Şuan için de durum öyle mi? HD 4650 ile oynayabilir miyim ki bu oyunu?

o kart oynatsa bile minimumda oynatır heralde o görüntü ne kadar tatmin eder seni işte onun kararını sen ver bende de 4850 var bir süre bununla idare etmeyi düşünüyorum
Mesaj tarihi:
S-H said:

Myshkin said:

birisi burda bad c.2yi oynayabilen bunu da oynayabilecek aynı sistemle gibi bir mesaj atmıştı. Şuan için de durum öyle mi? HD 4650 ile oynayabilir miyim ki bu oyunu?

o kart oynatsa bile minimumda oynatır heralde o görüntü ne kadar tatmin eder seni işte onun kararını sen ver bende de 4850 var bir süre bununla idare etmeyi düşünüyorum

atileri bilmiyorumda GTX 260 konusunda görüşlerinizi merak etmekteyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...