Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 oyunu simulasyon diye oynamayın hakkaten. silahlar dışında hiçbirşey gerçekçi değil
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Gercekci yaniyla arcade yani dengeli, keyifli bir gameplayi var bf3'un. Daha buyuk haritalar lazm ama ya, B2K maplerinde de wake/sharqi falan ufacik.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 B2K mapleri değil de eski maplerde yeni tur başlarken LOADING yazıp öyle bekletiyor başlatmıyor genelde. B2K çıkmadan önce sorun yoktu, şu an B2K mapleri çok hızlı ve sorunsuz yükleniyor ama eski mapler dediğim gibi geçişlerde patlıyor.
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Wispy said: Yok abi oyun çok gerçekçi bu kadar gerçekçilik fazla bana daha önceden tecrüben yoksa takım oyunu ağırlıklı fps'ye güçlük çekebilirsin, oyuna kesinlikle vakit tanı. eleştirilecek çok yçn bulunur; ama türün gelmiş geçmiş en iyi oyunu. gene beğenmezsen, demek ki bu tür oyunları sevmiyorsun hehe
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ben tek takılıyom valla tankçı müyendiz olaraktan, karşıda çok kodoman bir müyendiz squadı veya dehşet bir heli falan yoksa gayette ilk 3te oluyorum hep ben tek takılıyorum.öyle 3 tane kanka seçip oynamam.bütün takım beinm can yoldaşımdır ben hariç geri kalan 31 kişiye ayrı ayrı yardım ederim :)
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ben de tek takılıyorum beyler, kuralım mı bi squad?
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Huun'un squad yalan beyler. Foxhound'a karsı random bebeleri güdecek.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 huun her oyun boyle forumda atip tutuyo da, sahada goremedik henuz.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Belli majör oyuncular skype'tan yürüyün giriyoruz demeden girilmiyor artık zaten. Kimse yalnız oynamak istemiyor, herkes kasacagını kastı. Organize olmadan zevk vermiyor.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 steam'den haber verilsin bari, skype'den değil
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 herkes ayrı bir program seviyor, skype, mumble, teamspeak, hepsini kurmayalım teamspeak kullanalım işte. yoksa altından kalkamayız. iletişim için de steam kullanın işte, oh rahat, mis.
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 xunn said: Huun'un squad yalan beyler. Foxhound'a karsı random bebeleri güdecek.bu gidişle dediğin gibi olacak. o değil arkadaş çevrem de pek ilgi göstermedi oyuna. 1 kişi var oynayan o da karabatak gibi, bi var bi yok. nasıl olacak bu iş zun efendi sukuat yok net. :(
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim skype'ı ve msn'i ekliyorsun girerken seni dürtüyorum. Akıyoruz. Bu.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 final dönemindeyiz beyler sakin olun. sonrasında yargılamalar tekrar başlayacak.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 niye senin msn lan? niye steam değil? ayrıca senin msn ne ben bilmiyorum.
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vCKvBDVQVbw&feature=youtu.be verilmişmiydi bu bilemedim ama çok iyi sdafas
Öne çıkan mesajlar