Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
B2K mapleri değil de eski maplerde yeni tur başlarken LOADING yazıp öyle bekletiyor başlatmıyor genelde.
B2K çıkmadan önce sorun yoktu, şu an B2K mapleri çok hızlı ve sorunsuz yükleniyor ama eski mapler dediğim gibi geçişlerde patlıyor.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Yok abi oyun çok gerçekçi bu kadar gerçekçilik fazla bana

daha önceden tecrüben yoksa takım oyunu ağırlıklı fps'ye güçlük çekebilirsin, oyuna kesinlikle vakit tanı. eleştirilecek çok yçn bulunur; ama türün gelmiş geçmiş en iyi oyunu. gene beğenmezsen, demek ki bu tür oyunları sevmiyorsun hehe
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Ben tek takılıyom valla tankçı müyendiz olaraktan, karşıda çok kodoman bir müyendiz squadı veya dehşet bir heli falan yoksa gayette ilk 3te oluyorum hep

ben tek takılıyorum.öyle 3 tane kanka seçip oynamam.bütün takım beinm can yoldaşımdır

ben hariç geri kalan 31 kişiye ayrı ayrı yardım ederim :)
Mesaj tarihi:
Belli majör oyuncular skype'tan yürüyün giriyoruz demeden girilmiyor artık zaten. Kimse yalnız oynamak istemiyor, herkes kasacagını kastı. Organize olmadan zevk vermiyor.
Mesaj tarihi:
herkes ayrı bir program seviyor,
skype, mumble, teamspeak, hepsini kurmayalım teamspeak kullanalım işte. yoksa altından kalkamayız.

iletişim için de steam kullanın işte, oh rahat, mis.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Huun'un squad yalan beyler. Foxhound'a karsı random bebeleri güdecek.
bu gidişle dediğin gibi olacak.

o değil arkadaş çevrem de pek ilgi göstermedi oyuna. 1 kişi var oynayan o da karabatak gibi, bi var bi yok.

nasıl olacak bu iş zun efendi sukuat yok net. :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...