Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DICE ayri sektor zaten ya, PC'ye voice comm. koymamalari inanilmaz. 10 kusur senelik cs'ye bile ekledilerdi.

Su fast vehicle spawn olayina bir ayar lazm ya, assault/support oynamak icin bir neden goremiyorum karkand harici haritalarda. Her kosede bir tank, havada surekli heliler/jetler. Tanklarda smoke kullanmaya basladim javelin spamdan.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Daesu said:

l96 540m/s m98 650m/s

m40'tan daha az m98'den daha fazla bullet dropu olmasi gerekiyor o degerlere gore.

m40 ında buna yakın bi degeri var, birbirine cok yakın iki sniper zaten, önceki sayfalarda silahlarla ilgili bi site yollamışlardı orayada eklemişler hemen.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

pingimizi görmek istedik, DICE da bize pinglerimizi gösteriyo - kendimizinki hariç.

öeh. tahmin etmiştim böyle bir şey olabileceğini de aksini umuyordum.
Mesaj tarihi:
Şu zırhlı personel taşıyıcılar fazla güçlü ve dengesiz durumda, 6 tane hafif top mermisi atıyor bi de seçiliyse üstüne füze atıyor ve tankı zart diye patlatabiliyor, tank ise onu 2-3 mermide alabiliyor önden atınca.
Mesaj tarihi:
Simdi cd-key redeem ettim yanlız benim bilgisayarda kuruluydu bf 3 tekrardan silip rusca olarak originden download edip stepleri takip mi etmem gerekiyor?

Ruscudan aldim oyun ingilizce su an multiplayer icin napiyoruz?
Mesaj tarihi:
bu hatanin cozumu varmi forumlarda bakindim pek bi caresi yok gibi oyun baslamiyor bile TM yazan yeri silince calisiyordu ama bu sefer origin tanimiyor tekrar download et diyor bilen var mi?

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: bf3.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4ece50fa
Fault Module Name: bf3.exe
Fault Module Version: 1.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4ece50fa
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000430ca
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 9b43
Additional Information 2: 9b431b0c90e83ec68d3d9c2ff7e024e8
Additional Information 3: feb7
Additional Information 4: feb7fc1b4ccfe33f19ad35c220a990e4

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:Windowssystem32en-USerofflps.txt
Mesaj tarihi:
girdiğim her oyun küfür yemekten bıktım ya. demin bi serverdaydım. bitane sniper 3 kere aynı yerde öldürdüm herifi ama 5-6 dakikada falan. aynı yere gidip tek beyze bakıyo gerizekalı. camper falan dedi. 3-4 kişiden küfür yiyodum noob noob diye.

hayır aek kullanmak noobluk mu oldu nedir? hani oyun fps oyunu adam görüyorum vuruyorum bu kadar. delirtiyo insanlar ya. biçok serverda 2 kere ölünce noob falan demeye başlıyolar. baydım gerçekten.

allahtan adminin bi derece beyni vardı attı herifi genelde kickeniyorum bide.
Mesaj tarihi:
AN-94'un sprayi bayik oluyor yakin mesafede hoslanmiyorum ben.

O sana camper diyip kufrettiklerini gordum ondan onceki harita da benle grave'in heliye ana avrat duz gidiyorlardi sdsfsf.

Bu arada xunn haklisin abi L85A2 efsane dmg nerfi yemis. Accuracy ayni ama oldurmuyor kesinlikle silah 6-7 hitten asaga, bariz minimum dmgini 20'nin altina cekmisler her mesafede.

M416'ya devam gibi ya assaultta sdsfsf
Mesaj tarihi:
Bazı serverlarda velet adminler terör estiriyor, Butthead's server diye bi servera girdim misal, adam sürekli no killing-only capture flags yoksa permaban aga yazısı geçiyor. Ulan velet nasıl oynayacağımızı sana mı soracaz. Direk çıktım tabii.
Kimisi no RPG-GL on infantry der, kimisi no camping der. Salak salak dötlerinden kurallar koyuyolar piçler
Mesaj tarihi:
Bright said:

AN-94'un sprayi bayik oluyor yakin mesafede hoslanmiyorum ben.

O sana camper diyip kufrettiklerini gordum ondan onceki harita da benle grave'in heliye ana avrat duz gidiyorlardi sdsfsf.

Bu arada xunn haklisin abi L85A2 efsane dmg nerfi yemis. Accuracy ayni ama oldurmuyor kesinlikle silah 6-7 hitten asaga, bariz minimum dmgini 20'nin altina cekmisler her mesafede.

M416'ya devam gibi ya assaultta sdsfsf

Abi allah kahretsin anlamıştım ben ya, çünkü 7-8 mermi sprayinde adam öldürürken 1 şarhöre kadar çıktı deliriyorum galiba dedim.

m416 devam ya şaka gibi başka silah yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...