Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rus keyi alıyorsun , dilini değiştirip oynuyorsun.Burdan alıyorsun.http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-standart-edition-hemen-teslim-47232239?pnv=1
Mesaj tarihi:
deli hs atarım diyorsan l96 yada m40 sv de olur bunlar 75dmg

m98 95 vuruyor. ama mermisi az.
ben 4x ötesini kullanmıyorum sniperda, mid range. pek karar veremedim acıkcası bende.
Mesaj tarihi:
Assault'ın 2. assignment silahına fix mi geldi? Aldıgım gün taka taka diye herşeyi öldüren silahla artık koca şarjörü harcıyorum, bir gariplik var.
Mesaj tarihi:
bullet drop olarak l96 yi bayagi begendim m98 henuz acik degil recon benim icin uvey evlat classi biraz. 489m headshot attim az once l96 ile tabi forumdaki baba sniperlar icin sux ama benim icin iyi :D
Mesaj tarihi:
Forumlarda daha fazla bullet drop var diyorlardi L96'da, M98'den azsa iiymis, rail gun sdfssf

EDIT. SOFLAM is yapmaya basladigindan beri MAV'in anti-gadget hikayesi baya basarili hale geldi. Hem sagda solda catida duran sniperlarin once spawn beaconlarini/SOFLAMlarini patlatip sonra asagi da atabiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Soflami kurunca kendisi otomatik designate ediyor mu? Ediyorsa yukari bakar sekilde mi birakmamiz gerekiyor?

Hayir etmiyor, ancak baktigi yerde arac varsa ediyor ama remote'u oldugundan yaninda durman da gerekmiyor.
Mesaj tarihi:
ya ben serverdayken tab yapınca ping'im gözükmüyor. sadece tire var orda. diğer herkesinki gözüküyor.

hayır, bi sorunum da yok oyun içinde. oyuna girerken battlelog'da 55-75 seviyelerinde gözüken pingle oynuyormuşum gibi direk. ama içim içimi kemiriyo tabi ölünce falan.

kablonet kullanıorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...