Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soflamsız takıma karşı gunnerıma 24-1 yaptırdım geçen gün, çok komik oluyor özellikle şükrü peninsulada çok rahat kaçabiliyosun bina aralarından fıtı fıtı.
Mesaj tarihi:
abi ahahah

az önce karkand takılıyoruz, suburb base inin 2 yanındaki binaya girdim ikinci katta elimde m40a5 sniper bekliyorum. o sırada taa haritanın diğer ucundaki konteynırın içinde bi keko gördüm, aha alırım ben bunu derken bi salladım, meğersem herifin arkasında biri daha varmış ikisini birden vurdum tek mermiyle, iki kişiden toplam 1200 civarında puan geldi ahah
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Soflamsız takıma karşı gunnerıma 24-1 yaptırdım geçen gün, çok komik oluyor özellikle şükrü peninsulada çok rahat kaçabiliyosun bina aralarından fıtı fıtı.

Helikopter serverı direk oranın tagı artık zaten. O kadar kafan rahat geziyosun ki.
Mesaj tarihi:
Gunner ECM'inin cd'sini bilen var mi ya, gunner'a thermal yerine bi ECM olabilir diye dusunmeye basladim su aralar. SOFLAM kitlendin mi gorus alanindan ciksan bile birakmiyor baya izdirap oluyor bazen.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

abi ahahah

az önce karkand takılıyoruz, suburb base inin 2 yanındaki binaya girdim ikinci katta elimde m40a5 sniper bekliyorum. o sırada taa haritanın diğer ucundaki konteynırın içinde bi keko gördüm, aha alırım ben bunu derken bi salladım, meğersem herifin arkasında biri daha varmış ikisini birden vurdum tek mermiyle, iki kişiden toplam 1200 civarında puan geldi ahah

seine crossing'de köprünün bi tarafından B'yi gören kısımdan tak tuk adam vuruyodum. bitane salladım 3 kişi spawn oldu aynı anda 3 headshot.

klavyeyi yemişim..
Mesaj tarihi:
Hürriyet bizim Tunguskayı, İŞTE ÖLÜM SİLAHI-SÜPER SAVAŞ MAKİNASI diyerekten ana sayfaya koymuş, ulan 30-40 yıllık aleti yeni bulunmuş gibi reklam ediyorlar lol
[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/22737/0/1/iste-olum-silahi.aspx?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Ahahah, helikopterimi arkadan yakaladın, yaktın, indirdik, sen ateş ederken tamir ettik, kaldırdık, seni düşürdük.

Sen sadece bizim basede heli çıkmasını bekleyip vurdun.

Clap... Clap... Clap...

Slowclap yaptım arkadaşlar eğer belli olmadıysa.

Ha bir iddaan varsa, her türlü Squadbattle emrimize amade.
Mesaj tarihi:
Gunnersızdım orda, onca rokete rağmen patlamamasıda cabası, ondan sonra ise sizi vurup vurup tur attım zaten, özellikle beklemedim yani. Sizin takımın yeteneksizliğiydi beni düşürememek. Zaten ondan sonra "bring it on!" dedin, bende deliver ettim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...