Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

abi f35'le deli heli ve ground unit avlarsın ama o cannon ile jet vs. jet imposibilite. hadi manevra kabiliyetinin zayıflığını geçtim o bullet drop kalkmalı, nokta........

ya alışınca arkandan adam gelirken havada durabiliyosun bugün onu farkettim. ama işte cannon yerine crossbow koymuşlar bide takip edemiyosun kimseyi
Mesaj tarihi:
Heli için önemli değilde uçak kullanırken - (freelancer oynayanlar hatırlar gemiyi sağa sola döndürmek için mouse u sürekli çevirmek zorunda kalmıyorduk daha bi pratik sistem vardı ) - böyle bi ayar falan var mı? abartı sens yapsam bu sefer ince ayarlarda sorun olcak. Ya da uçak kullanmak bana göre değil belki de boşuna kasıyorum :)
Mesaj tarihi:
onu uyguladım bikaç kere, arkandaki adamdan kurtulman mümkün yine hatta dumur bile olabiliyor havada asılı kalınca ama işte biraz işini bilen pilotsa sen onun arkasına geçemezsin. bi de işte hadi geçtin diyelim, crossbow cannon sağolsun vuramıyorsun resmen.
Mesaj tarihi:
mg36 nın mermileri çok yavaş değil mi? uzaktaki hedeflerde zorluk çekilmiyor mu?
bende qbb-95 i sevdim. çok hızlı mermi atmadığından çok fazla dikkat çekmiyor. Hızlı silahlarda mermi izleri yüzünden yerim çok belli oluyor da.
Mesaj tarihi:
olay sadece uzaklıktan ibaret değil. Adam haraket halindeyse hızlı mermi daha çok iş yapıyor sanki. Ki yeri geliyor uzaklarada musallat oluyorum. Hızlı mermileri daha çok sevmeye başladım ben. Hatta, rof düşük tercih etmeye bile başladım. Bu sayede kafaya sıkmak kolaylaşıyor.
Mesaj tarihi:
Red said:

4gb daha ram aldım.bakalım ne gibi etkileri olacak.

karkand alıp almama arasında kararsızım ayrıca.çok bişi kaybetmeyiz herhalde

valla full karkand oynuyoruz artık. sen bilirsin lol
Mesaj tarihi:
Daesu said:

tekrar bi denemeler yaptim

silahların hepsi bok gibi su anda esaltta. alısamadım hiçbirine.

gene mid range m16a4 en iyisi gibi. closeda işte sizin aiminize hızınıza bakıyor.

m416 falan midde dahi bok gibi

Bright said:

G53, MG36 ve L85A2 baya iyi, siddetle tavsiye ediyorum assignmentlari yapin.

romslayer said:

mg36 cidden cok iyi.

romslayer said:

hk53 foregrip terror estiriyor.

karar verin hangisi daha iyi?
Mesaj tarihi:
pod roketler nolmuş ya saçma sapan 40m önüne düşüyor crosshairin

dlc maplar cok kasıyor bide
sistem yeniliyene kadar anca heli jet ben böle mal mal takılcam heralde :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...