Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Input laga alisinca TV'yle de iskalamassin ya, o kadar zor diil kullanimi, pilotun da yardim ediyorsa hele TV'yi atmadan once, fazla hareket ettirmen bile gerekmiyor, ancak; kisa mesafede input lag'dan dolayi fazla etkili olmaz tabi ki.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Çok ağır abi herif. Çekilecek dert değil gerçekten.
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 xunn said: Çok ağır abi herif. Çekilecek dert değil gerçekten. Gozlerim agridi adami izlerken. Saygi durusunda bulunucam adama her sniper secisimde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Xenocide said: abi buraya da postlayayım ahahsdfjhasjdfjasdk http://www.youtube.com/watch?v=LGRy9XsWwCI ahjjajahaahahah
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 xeno bitirmis beyler topigi toplanin gidek
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ağzına sıçtı update oyunun, 30 fps düştü, oynanmıyor.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ekran kartinin ayarlariyla oynadigindan olmasin o sdsffs
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 abi aek-971'e ne olmuş ya. hs'ye kitlemiştim silahı. en iyi kullandığım silahtı şu anda adam vurana kadar canım çıkıyor ne olmuş ya.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Butun silahlarin spread artti, orta mesafede burst uzakta single cok daha iyi gibi, yakin-orta mesafe arasindaysa full spraydense 5'li 6'li burstler gene daha basarili. AEK acilar icinde, cacik olmaz. Yakin-orta m416/m16, uzakta AN-94 eziyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ya optik seçimleriniz neler? m416'dan burst'u kaldırmışlar bide. m16a4 biçok fps'de favori silahımken bunda o kadar kötüki. silahların dmg modifierları ayarlansın artık. 25 ve 30 mu ne öle bişi bitek. çirkin oyun ya bide en önce düzeltilmesi gereken support silahlarına nerf falan olmalı. ulan recoil yok. 10 kilonun üzerinde silahı koşarken KALDIRIP OPTİKTEN BAKIP adam vurabilen insanı ben normalde görsem gerçekten gider pipisini emerim.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 PK-A (3.4x) adli optik benim favorim tüm silahlarda hem hızlı hemde çok geniş ve temiz bir zoom sunuyor tavsiye ederim medium ve close range te affetmiyor hemide parlamıor uzaktan öyle, aeke te gayet iyi şu anda halen benim favori silahım suppressor ve foregrip ile tadından yenmiyor, m416 daha iyi diyolar şu anda ama birtürlü alışamadım ne sesine ne görüntüsüne ne de hissiyatına o yüzden f2000e kadar aek takılacam...
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 bence bi silah setup konusu açılmalı. hadi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Son patch'ten sonra dahada iyi performans alıyorum oyundan. Mouse hareketleri ÇOK ÇOK daha iyi hale geldi, dün denediğimde resmen "mükemmel"di mouse.
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Random fps kayıpları ve ses sorunları ortadan kalktı da şimdi de punkbuster filan herşeyin update'ini yapmama rağmen her round sonunda loading ekranında kalıyor :S, sürekli alt tab'la kapatıp bir daha bağlanmam gerekiyor. Rus dili update'i filan denmiş ama ben direk pre-order'la aldım ingilizce versiyonu yani o yüzden onu denemedim.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 repair install denemeni öneririm dostum origin ekranında bf3 ün üstüne sağ tıkla repair install de, tarayıp düzeltsin birde öyle dene
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Onunla düzelmedi ama bir workaround buldum. Anladığım kadarıyla forumlarda nvidia driverları ile ilgili bir problemden dolayı oluyormuş. Her round sonundaki geri sayımın son 10 saniyesinde alt tab yapıp minimize ediyorum client'i sonra map'i load etmesini bekliyorum 10 saniye tekrar full screen açıyorum ve bu şekilde bug olup kitlenmiyor. Garip bir çözüm ama official bir çözüm gelene kadar bu şekilde oynarım sanırım.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bu TS calismiyor artik, bi alternatif yok mudur :)
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya bu ne abi stat kaydetmiyor yine delirecem. 800 küsür metre hs attım sonunda yazmıyo falan. bugün ikinci kez oldu bu. last maps içinde bile görünmüyo ya. yeter be
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sonradan eklenir belki ya, yogun saatlerde battle reportlarin kaydolmasi vakit alabiliyor, bos saatlerde direk oyun sonu kayda gecse de. Demize99 said: I'm compiling a potential update balance list that I hope to post to Battlelog tomorrow. Your feedback is appreciated. Su jet canonlari nerflesinler artik heliye karsi, air radari bufflayip jetlerin survivalabilitysini de arttirsinlar, bu son patch hava araclarinin direk icine etti.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 benim jetle bisey vurabilitemi bufflasinlar.
Öne çıkan mesajlar