Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oha ben sadece babamın oğlu olarak o kadar alıyorum, şirketimizde yok ki kasasını söğüşleyelim acil durumlar için ... babama tez elden bir şirket kurmasını öğütleyecem, olmadı bi bakkal açsın. gerçi o zaman da browser oyunlarının kralı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 2-3 senedir kötü işler.bi bokuma yaramıyor yani şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Limited edition'u ön-sipariş ettim Origin'in web sitesinden. Web sitesinden pre-order yapınca 5 euro indirim yaptı. Sanırım alpha'ya katılanlara var indirim çünkü direk store'dan pre-order'a tıklayınca vermiyor 5 euro'yu, BattleLog'dan tıkladım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 silahların sesleri,tepmeler falan tam bir tutarsız,canımı çok sıktı bu olay ama daha alpha hee diyip geçiyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Neresi tutarsız? Bir kere videonun ses kısık, sesler duyulmuyor, recoil yeterli bence, oyunu oynaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi efektlerin bazılarında odunluk var ama eminim onlar alpha olmasından dolayı es geçilmiş bikaç şey. bi de eleman muhtemelen tüm detaylar kısık oynuyor. beta'ya geçtiğinde çook daha güzel gözükeceğinden eminim. ama o glock hakikaten çok kötü görünüyor sfdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gene oyundan çıkabilmek için deploy olmayı beklemek , oyun bittiğinde çıkamamak ve yeni oyunun başlamasını beklemek. gerçekten bu adamların kafası mı çalışmıyor anlamıyorum. nedir bu oyuncuya eziyet etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi şu conquest modundan commander olayını çıkarmasınlar lütfen lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 mani said: gene oyundan çıkabilmek için deploy olmayı beklemek , oyun bittiğinde çıkamamak ve yeni oyunun başlamasını beklemek. gerçekten bu adamların kafası mı çalışmıyor anlamıyorum. nedir bu oyuncuya eziyet etmek. valla yeni oyunu beklemek iyi ya.ben genelde hadi el daha atayım bari diyorum cıkcagım zaman commander olayı nasıl xeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 battlefield 2'de oyun başlamadan önce tüm oyunculara commander için aday olmak ister misin diye sorardı oyun (böyle değil, kendin apply for commander derdin unutmuşum iyice dsf), ranki en yüksek olanı commander yapardı. commanderların ayrı bi menüsü vardır, haritayı strateji oyunu gibi tepeden görürler, squadlara emirler verir, UAV ile belli bi bölgeyi tarayabilir, tüm haritaya scan atabilir, artillery kullanabilir ve oyunculara havadan araç yollayabilirdi. cidden mükemmel bi olaydı ve uygulaması da gayet başarılıydı yani. http://www.youtube.com/watch?v=pcp2wb_o1qg&feature=related şu videoda nasıl bişey olduğunu görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bf serisi hastası olarak bf2 oynamak kısmet olmadı orjinal kutulu falan almıstım.ama 2-3 kere belki oynamıstım hatırlamadım ondan sdfs güzel bişimiş o konsolda nasıl olcak acaba akıcı olarak ben oyunu ps3 e alabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi konsol olayı 24 kişi,grafikler biraz düşük pc'e kıyasla malum AA olayı vs toz duman pc'de daha asmış gözükecek.grafik çok muhim değil de şu 24 kişi olayı ağır bayıyor konsol'da.arkadaş ortamın pc'de ise pc'e al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 diğer bf oyunlarıda 24 kişi adam eksikliği hissetmiyorsun da ne bilim konsolda oynamak daha mutlu ediyor beni :) grafikler arasındada abartılı bi fark yok.hani pcdeki gta4 ile ps3teki gta4 gibi:) hani beta oynadıktna sonra iyice karar veririm. ha keşke en azından 32 kşi yapsalarmış.orda biraz sıkıntı.fakat oyun konsolda da çok iyi olcaktır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konsolda fps? O torıl mıdır tırotul mudur garip küçük joystiklerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi çok uzun sayfalar tartıştık bunu şimdi hiç konsolda fps pcde fps girmeyelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gayet net oynanıyor ne VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Gerçi doğru autoaim sizin yerinize nişan alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi olur tabi neden olmasın, sonuçta mouse olmasaydı imleci klavyeyle hareket ettiricektik ve yine "olacaktı" ASDAKSDJKKSDAS ha ayrıca hatırlıyorum yani street rod'da imleci klavyeyle hareket ettirirdik, "oluyodu" JKDSKDKSAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 said: - Ray sence yeni oyunumuzu nasıl yapsak? - Valla gregcim endüstride yeni standart autoaimli retard person shooterlar. Biz de öyle yapalım milyorlar satalım. Şu adamları zengin ediyosunuz ya hahahaha HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bf oyunlarında autoaim yok abi ayrıca sensivity ayarı duzgun oyunlarda herturlu oynanıyor tabiki gamepad bir mouse değil ama hayvan gibi oynayabiliyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bc2'de single player campaign'de var onuda istersen kapatabiliyorsun. black ops ve mw2'de MP'da var,isteğe göre gene kapatabiliyorsun. aslında eline ds3 alıpta şöyle 5-10 oyun atmamış bir adamla tartışmak yersiz ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Keşke insan gibi de oynayabilseniz. Ama konsol işte, bazı intelligence kısıtları var HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YbxRp6Dg_VQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yauuu :| xp desteklemiyor gerçi hd5830 ile halen xp kullanan tek ben varım sanırım ama olsun :| peheyyy windows 7 240 tlmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Gamepad'le FPS oynanır ama zorlanırsınız. Ben sırf rahat diye geçen L4D2'yi gamepad'le oynadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar