Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha ben sadece babamın oğlu olarak o kadar alıyorum, şirketimizde yok ki kasasını söğüşleyelim acil durumlar için ...

babama tez elden bir şirket kurmasını öğütleyecem, olmadı bi bakkal açsın.

gerçi o zaman da browser oyunlarının kralı olurum
Mesaj tarihi:
Limited edition'u ön-sipariş ettim Origin'in web sitesinden. Web sitesinden pre-order yapınca 5 euro indirim yaptı.

Sanırım alpha'ya katılanlara var indirim çünkü direk store'dan pre-order'a tıklayınca vermiyor 5 euro'yu, BattleLog'dan tıkladım oldu.
Mesaj tarihi:
abi efektlerin bazılarında odunluk var ama eminim onlar alpha olmasından dolayı es geçilmiş bikaç şey. bi de eleman muhtemelen tüm detaylar kısık oynuyor. beta'ya geçtiğinde çook daha güzel gözükeceğinden eminim.

ama o glock hakikaten çok kötü görünüyor sfdad
Mesaj tarihi:
gene oyundan çıkabilmek için deploy olmayı beklemek , oyun bittiğinde çıkamamak ve yeni oyunun başlamasını beklemek. gerçekten bu adamların kafası mı çalışmıyor anlamıyorum. nedir bu oyuncuya eziyet etmek.
Mesaj tarihi:
mani said:

gene oyundan çıkabilmek için deploy olmayı beklemek , oyun bittiğinde çıkamamak ve yeni oyunun başlamasını beklemek. gerçekten bu adamların kafası mı çalışmıyor anlamıyorum. nedir bu oyuncuya eziyet etmek.

valla yeni oyunu beklemek iyi ya.ben genelde hadi el daha atayım bari diyorum cıkcagım zaman

commander olayı nasıl xeno
Mesaj tarihi:
battlefield 2'de oyun başlamadan önce tüm oyunculara commander için aday olmak ister misin diye sorardı oyun (böyle değil, kendin apply for commander derdin unutmuşum iyice dsf), ranki en yüksek olanı commander yapardı. commanderların ayrı bi menüsü vardır, haritayı strateji oyunu gibi tepeden görürler, squadlara emirler verir, UAV ile belli bi bölgeyi tarayabilir, tüm haritaya scan atabilir, artillery kullanabilir ve oyunculara havadan araç yollayabilirdi. cidden mükemmel bi olaydı ve uygulaması da gayet başarılıydı yani.

http://www.youtube.com/watch?v=pcp2wb_o1qg&feature=related

şu videoda nasıl bişey olduğunu görebilirsin.
Mesaj tarihi:
bf serisi hastası olarak bf2 oynamak kısmet olmadı

orjinal kutulu falan almıstım.ama 2-3 kere belki oynamıstım hatırlamadım ondan sdfs

güzel bişimiş o

konsolda nasıl olcak acaba akıcı olarak

ben oyunu ps3 e alabilirim belki
Mesaj tarihi:
abi konsol olayı 24 kişi,grafikler biraz düşük pc'e kıyasla malum AA olayı vs toz duman pc'de daha asmış gözükecek.grafik çok muhim değil de şu 24 kişi olayı ağır bayıyor konsol'da.arkadaş ortamın pc'de ise pc'e al derim.
Mesaj tarihi:
diğer bf oyunlarıda 24 kişi adam eksikliği hissetmiyorsun da ne bilim konsolda oynamak daha mutlu ediyor beni :)

grafikler arasındada abartılı bi fark yok.hani pcdeki gta4 ile ps3teki gta4 gibi:)

hani beta oynadıktna sonra iyice karar veririm.

ha keşke en azından 32 kşi yapsalarmış.orda biraz sıkıntı.fakat oyun konsolda da çok iyi olcaktır bence
Mesaj tarihi:
abi olur tabi neden olmasın, sonuçta mouse olmasaydı imleci klavyeyle hareket ettiricektik ve yine "olacaktı" ASDAKSDJKKSDAS

ha ayrıca hatırlıyorum yani street rod'da imleci klavyeyle hareket ettirirdik, "oluyodu" JKDSKDKSAK
Mesaj tarihi:
said:
- Ray sence yeni oyunumuzu nasıl yapsak?

- Valla gregcim endüstride yeni standart autoaimli retard person shooterlar. Biz de öyle yapalım milyorlar satalım.

Şu adamları zengin ediyosunuz ya hahahaha

HAHAHAHAHAH
Mesaj tarihi:
bf oyunlarında autoaim yok abi

ayrıca sensivity ayarı duzgun oyunlarda herturlu oynanıyor

tabiki gamepad bir mouse değil

ama hayvan gibi oynayabiliyorsun yani
Mesaj tarihi:
bc2'de single player campaign'de var onuda istersen kapatabiliyorsun.

black ops ve mw2'de MP'da var,isteğe göre gene kapatabiliyorsun.

aslında eline ds3 alıpta şöyle 5-10 oyun atmamış bir adamla tartışmak yersiz ama neyse.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...