Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

mani said:

gene oyundan çıkabilmek için deploy olmayı beklemek , oyun bittiğinde çıkamamak ve yeni oyunun başlamasını beklemek. gerçekten bu adamların kafası mı çalışmıyor anlamıyorum. nedir bu oyuncuya eziyet etmek.

valla yeni oyunu beklemek iyi ya.ben genelde hadi el daha atayım bari diyorum cıkcagım zaman

commander olayı nasıl xeno
Sosyal ağlarda paylaş

battlefield 2'de oyun başlamadan önce tüm oyunculara commander için aday olmak ister misin diye sorardı oyun (böyle değil, kendin apply for commander derdin unutmuşum iyice dsf), ranki en yüksek olanı commander yapardı. commanderların ayrı bi menüsü vardır, haritayı strateji oyunu gibi tepeden görürler, squadlara emirler verir, UAV ile belli bi bölgeyi tarayabilir, tüm haritaya scan atabilir, artillery kullanabilir ve oyunculara havadan araç yollayabilirdi. cidden mükemmel bi olaydı ve uygulaması da gayet başarılıydı yani.

http://www.youtube.com/watch?v=pcp2wb_o1qg&feature=related

şu videoda nasıl bişey olduğunu görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer bf oyunlarıda 24 kişi adam eksikliği hissetmiyorsun da ne bilim konsolda oynamak daha mutlu ediyor beni :)

grafikler arasındada abartılı bi fark yok.hani pcdeki gta4 ile ps3teki gta4 gibi:)

hani beta oynadıktna sonra iyice karar veririm.

ha keşke en azından 32 kşi yapsalarmış.orda biraz sıkıntı.fakat oyun konsolda da çok iyi olcaktır bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...