Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 RPG'den tank dmg almak zorunda diil, 4-5 rpg yiyip 100 hp'de tutabiliyorum ben tankimi reactive armorla, guidedlara reactive armor islemiyor.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 1 tank vurmak icin 2 kisi ugrasiyor, o tankin icinde 3 kisi olabiliyor, 60 ideal kanimca :)
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 tanklara 60 iyi de ciplere 80-90 vurabilir
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bright said: Xenocide said: soflam tutulan elemana daha bi okkalı vurması lazım guidedların. 60 yetmez. 60 yakiyor abi her aleti direk vehicle disabled, daha napsin la, flare falan da islemiyor zaten. yetmiyomuş, tek atsın. yolda giderken onu görenide sersemletsin.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 aman be. ben rocket pods'uma dönerim aga. yeterince yüksekten dalınca ne soflama ihtiyaç var ne bişey, direk patlatıp killini alıyorum.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 SOFLAM isteyen kim, spot tusunu kullansinlar yeter ya
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Benim yiğene sweden aldırsam oyunu buradan oynasam olurmu yoksa patlarmı ruslar gibin? 300-350 kr miş orda
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Osirix said: Kimse SOFLAM kullanmıyor zaten. bundan çok şikayetçiyim bir recon olarak. SOFLAM spot edince topu topu 10mu 20mi ne geliyor. sanırsın su gibi rakip tank spawnlanıyor... adam gibi spot başına 40-50 yapsınlar da havamızı bulalum. her tipin güçlü havadan gelen puanları var, bir recon sıçışlarda... buff istiore.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 MrLevie said: her tipin güçlü havadan gelen puanları var, bir recon sıçışlarda... buff istiore. Headshotlarin metresi kadar puan aliyorsunuz, daha ne.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo.
Creus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 MrLevie said: Osirix said: Kimse SOFLAM kullanmıyor zaten. bundan çok şikayetçiyim bir recon olarak. SOFLAM spot edince topu topu 10mu 20mi ne geliyor. sanırsın su gibi rakip tank spawnlanıyor... adam gibi spot başına 40-50 yapsınlar da havamızı bulalum. her tipin güçlü havadan gelen puanları var, bir recon sıçışlarda... buff istiore. eğer patlarsa markladığın hedef. 60-70 arası birşey daha alıyorsun ama
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 knoxville said: recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo. Ben katilmiyorum buna, butun harita MAV kullanan recon kadar faydali adam yok esas ki duz sniperlarken bile spotlamasi inanilmaz fayda sagliyor gerek hava gerek kara araclarina, gerekse piyadeye. ps. ha spotlamayip kendi vurcam diye ugrasiyorsa eneesinin seysine kadar yolu var :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 knoxville said: recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo. Benim recon olduğum oyunlar görülmedi heralde.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Haha dandik RPG ile 3. Cobramı da düşürdüm. hem bu seferki yara yara üstüme geliyordu baya yukarıdan ama şansa ön camından girdi RPG, çok zevkli oluyor yaB)-
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 LathspeLL said: knoxville said: recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo. Benim recon olduğum oyunlar görülmedi heralde. dün biraz recon takıldım. Oyun stili biraz sıkıcı olsada, 30 adam vurup 5 kez öldüm bir oyunda. 1 taneside team kill di. Diğerleri bu kadar iyi değildi ama nereden baksanız 3 katdı en kötüsü. Ortalama kill sayısı 20 üzeriydi. Ama bayık tabi :P. Termaller varken oyunda, rush a çıkmamak garip. Bi çok haritada adam benim onu zor gördüğüm yerden, o termal ile beni görüyor (mesafesine nerf gerek :P ) aslında haritaya göre silah dürbün seçsem çok daha iyi olunur. Birde ateş ettiğimiz zaman otomatik spotlanıyormuyuz? Susturucu vs. takmak böyle bir sorun varsa çözüm oluyor mu?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sniperın ilk saatleri. Daha önce sadece, coop dan gelen silahları vs. denemiştim. Birde 2 inci silahını açmıştım. Buff gelirse daha ne olur bilemiyorum. Bc2 deki gibi kolay kullanım yapmazlar umarım. Hatta hiç ellemesinler bence. Sadece termallerin mesafesi birazcık abartı geliyor bana (elimden bırakmıyorum çünkü. 1 assault 1 support yardırıyoruz) dün gece resim açılmıyorsa link bu sabah, kısa sürdü kazandık resim açılmıyorsa link
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 nickini niye sansurledin, merak ettim
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Aynı hesapla kardeşimde oynuyor. 2 mizi karıştırsınlar istemem :P. (oynayışından bir örnek: önündeki adama bomba atıp, adam kaçmaya çalışınca bıçağı vurup kendi bombasına ölebiliyor) K/D rotatio da haliyle yerlerde.
Öne çıkan mesajlar