Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

Xenocide said:

soflam tutulan elemana daha bi okkalı vurması lazım guidedların. 60 yetmez.

60 yakiyor abi her aleti direk vehicle disabled, daha napsin la, flare falan da islemiyor zaten.

yetmiyomuş, tek atsın. yolda giderken onu görenide sersemletsin.
Mesaj tarihi:
Osirix said:

Kimse SOFLAM kullanmıyor zaten.

bundan çok şikayetçiyim bir recon olarak. SOFLAM spot edince topu topu 10mu 20mi ne geliyor. sanırsın su gibi rakip tank spawnlanıyor... adam gibi spot başına 40-50 yapsınlar da havamızı bulalum.

her tipin güçlü havadan gelen puanları var, bir recon sıçışlarda... buff istiore.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Osirix said:

Kimse SOFLAM kullanmıyor zaten.

bundan çok şikayetçiyim bir recon olarak. SOFLAM spot edince topu topu 10mu 20mi ne geliyor. sanırsın su gibi rakip tank spawnlanıyor... adam gibi spot başına 40-50 yapsınlar da havamızı bulalum.

her tipin güçlü havadan gelen puanları var, bir recon sıçışlarda... buff istiore.

eğer patlarsa markladığın hedef. 60-70 arası birşey daha alıyorsun ama
Mesaj tarihi:
knoxville said:

recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo.

Ben katilmiyorum buna, butun harita MAV kullanan recon kadar faydali adam yok esas ki duz sniperlarken bile spotlamasi inanilmaz fayda sagliyor gerek hava gerek kara araclarina, gerekse piyadeye.

ps. ha spotlamayip kendi vurcam diye ugrasiyorsa eneesinin seysine kadar yolu var :)
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

knoxville said:

recon kadar da useless class yok ya. az kill yapıp mvp olup hiç bi işe yaramıyo.

Benim recon olduğum oyunlar görülmedi heralde.

dün biraz recon takıldım. Oyun stili biraz sıkıcı olsada, 30 adam vurup 5 kez öldüm bir oyunda. 1 taneside team kill di.
Diğerleri bu kadar iyi değildi ama nereden baksanız 3 katdı en kötüsü. Ortalama kill sayısı 20 üzeriydi. Ama bayık tabi :P. Termaller varken oyunda, rush a çıkmamak garip.
Bi çok haritada adam benim onu zor gördüğüm yerden, o termal ile beni görüyor (mesafesine nerf gerek :P )

aslında haritaya göre silah dürbün seçsem çok daha iyi olunur.

Birde ateş ettiğimiz zaman otomatik spotlanıyormuyuz? Susturucu vs. takmak böyle bir sorun varsa çözüm oluyor mu?
Mesaj tarihi:

sniperın ilk saatleri. Daha önce sadece, coop dan gelen silahları vs. denemiştim. Birde 2 inci silahını açmıştım.
Buff gelirse daha ne olur bilemiyorum. Bc2 deki gibi kolay kullanım yapmazlar umarım. Hatta hiç ellemesinler bence. Sadece termallerin mesafesi birazcık abartı geliyor bana (elimden bırakmıyorum çünkü. 1 assault 1 support yardırıyoruz)

bu sabah, kısa sürdü kazandık

resim açılmıyorsa link

Mesaj tarihi:
Aynı hesapla kardeşimde oynuyor. 2 mizi karıştırsınlar istemem :P. (oynayışından bir örnek: önündeki adama bomba atıp, adam kaçmaya çalışınca bıçağı vurup kendi bombasına ölebiliyor)
K/D rotatio da haliyle yerlerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...