ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bright said: Engineer'da g36c'ya IRNV+susturucu taktiktan sonra fazla bi rangei kalmiyor aletin, uzak mesafeye elin mahkum rpg atiyorsun. ps. flak diye bisi var oyunda Şu an bende böyle oynuyorum uzak mesafeye malesef adamı kovalamam gerekiyor. TL ve LS kullanmak yakın mesafeden iyi ama uzaktan gel bana rpg at der gibi geliyor bu aralar.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 e bright sen elinden geleni yapıosun g36c'de range dmg düşürmek için, sonra sağa sola rpg :/ irnv de abuk subuk basitleştirmenin ötesinde artık
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 herkes flakla mı dolaşsın? çok büyük counter sanki
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 squad perkleriyle infantry maplerde flakla gezmek zor olmuyor yau, flak/ammo/explosive/suppression = #winning
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ben explosion seciyorum deli mermi veriyor stingerla rpg ye digerlerinden bişey anlamadım
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Fistan said: ben explosion seciyorum deli mermi veriyor stingerla rpg ye digerlerinden bişey anlamadım squad perkleriyle hepsine ayni anda sahip olabiliyorsun :)
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bi de o kadar aradım oyundaki gibi IRNV bulamadım.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bright said: squad perkleriyle hepsine ayni anda sahip olabiliyorsun :) wooot??? =S
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bright la ben çok nadir gezioruz squad perksiz, play to win!
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 böyle olsun olacaksa. gündüz nv işe yaraması saçma. insan dışında hiçbişey parlamıyo şu an. saçma sapan çalışmayan arabalar bi de.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Cons said: bana yumruk atana ben bıçak çekerim bıçak çekene silah çekerim silah çekene rpg çekerim
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 İlk patch'le birlikte AA gun'ın uçak ve heli'leri itmesi kaldırılacakmış. Jetlere tek buff gelecekmiş oda gun'ın infantry'ye karşı olan damage'ı artacakmış yani infantry alabilecek jetler rahatlıkla. Crash'ler için fix geliyormuş. Squad olayına çözüm geliyormuş.
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 LathspeLL said: İlk patch'le birlikte AA gun'ın uçak ve heli'leri itmesi kaldırılacakmış. http://i233.photobucket.com/albums/ee203/ReeperTheSeeker1/vaderno.jpg ne güzel stationary AA ile bizim kalkan helileri ittirip düşürüyordum millet birbirine giriyordu pilotlara küfrediyordu lol
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 knoxville said: böyle olsun olacaksa. gündüz nv işe yaraması saçma. insan dışında hiçbişey parlamıyo şu an. saçma sapan çalışmayan arabalar bi de. abi infrared bu tamam da, renklendirme yapılan aralık vücut sıcaklığından düşük, bununla oyundaki ir arasındaki tek fark açık renkler vücut sıcaklığına denk geliyor oyunda. ir kalkarsa oyunda camperlara karşı yapılabilecek hiç bişey kalmaz.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oyundaki en op şeyler şuan farkedilmemiş guided rocket olabilir
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Guided rocketlerin hepsini dengeli buluyorum ben, laser designated targetlara 60, duz 40 dmg veriyorlar araclara, sadece guided shell helileri tuz buz ediyor.
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 @chem tweak yok abi. duran araba parlıyor mesela. ölen adam zink diye sönüyor. öyle olunca tek olay adam göstermesi. irnv falan değil yani o zaman.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Emin degilim ama bu guided rocketlerin vurmasi icin sanirim surekli designation'un korunmasi lazm targetla rocket yerine ulasana kadar. ps. gerci ne kadar fire-and-forget deseler de bu tarz roketlere, bi denemekte fayda var designation'u korumayi ates ettikten sonra.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 soflam tutulan elemana daha bi okkalı vurması lazım guidedların. 60 yetmez.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Xenocide said: soflam tutulan elemana daha bi okkalı vurması lazım guidedların. 60 yetmez. 60 yakiyor abi her aleti direk vehicle disabled, daha napsin la, flare falan da islemiyor zaten.
Bright Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Bu arada dipnot, helilerle kokpitten kafanizi cevirerek de laser designation yapabiliyor olmaniz lazm
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi şöyle düşün, 1 tank vurmak için 2 kişi uğraşıyor. şimdi soflam tutmak yerine tanka arkadan rpg atsa o kişi, guided missile ile de havadan vursa biri o tank bence ya patlar ya da 60'dan fazla damage yer. keza ben çoğu zaman jetin guided missile'ı ile tek vuruşta disable edebildim. 80 vursun anlaşalım.
Öne çıkan mesajlar