Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bright said:

Engineer'da g36c'ya IRNV+susturucu taktiktan sonra fazla bi rangei kalmiyor aletin, uzak mesafeye elin mahkum rpg atiyorsun.

ps. flak diye bisi var oyunda

Şu an bende böyle oynuyorum uzak mesafeye malesef adamı kovalamam gerekiyor. TL ve LS kullanmak yakın mesafeden iyi ama uzaktan gel bana rpg at der gibi geliyor bu aralar.
Mesaj tarihi:
İlk patch'le birlikte AA gun'ın uçak ve heli'leri itmesi kaldırılacakmış.

Jetlere tek buff gelecekmiş oda gun'ın infantry'ye karşı olan damage'ı artacakmış yani infantry alabilecek jetler rahatlıkla.

Crash'ler için fix geliyormuş.

Squad olayına çözüm geliyormuş.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

İlk patch'le birlikte AA gun'ın uçak ve heli'leri itmesi kaldırılacakmış.

http://i233.photobucket.com/albums/ee203/ReeperTheSeeker1/vaderno.jpg

ne güzel stationary AA ile bizim kalkan helileri ittirip düşürüyordum millet birbirine giriyordu pilotlara küfrediyordu lol
Mesaj tarihi:
knoxville said:

böyle olsun olacaksa. gündüz nv işe yaraması saçma. insan dışında hiçbişey parlamıyo şu an. saçma sapan çalışmayan arabalar bi de.

abi infrared bu tamam da, renklendirme yapılan aralık vücut sıcaklığından düşük, bununla oyundaki ir arasındaki tek fark açık renkler vücut sıcaklığına denk geliyor oyunda.

ir kalkarsa oyunda camperlara karşı yapılabilecek hiç bişey kalmaz.
Mesaj tarihi:
Emin degilim ama bu guided rocketlerin vurmasi icin sanirim surekli designation'un korunmasi lazm targetla rocket yerine ulasana kadar.

ps. gerci ne kadar fire-and-forget deseler de bu tarz roketlere, bi denemekte fayda var designation'u korumayi ates ettikten sonra.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

soflam tutulan elemana daha bi okkalı vurması lazım guidedların. 60 yetmez.

60 yakiyor abi her aleti direk vehicle disabled, daha napsin la, flare falan da islemiyor zaten.
Mesaj tarihi:
abi şöyle düşün, 1 tank vurmak için 2 kişi uğraşıyor. şimdi soflam tutmak yerine tanka arkadan rpg atsa o kişi, guided missile ile de havadan vursa biri o tank bence ya patlar ya da 60'dan fazla damage yer.

keza ben çoğu zaman jetin guided missile'ı ile tek vuruşta disable edebildim.

80 vursun anlaşalım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...