Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oyunu oynayamadım adam akıllı. betadan sonra işe başladığımdan zamanda olmuyor pek. hala level 14 falanım yani düşünün =) bugün akıyorum ortamlara sabah akşam şeklinde
Mesaj tarihi:
Daesu said:

D@rkwish o hangi silah, büyütünce video yüklemiyor nedense okuyamıyorum. recoil falan baya az
oh tatilde geldi kasayım açayım ne varsa ya

G36C susturucu ve HOLO takılı. Engineerın son silahı(coop hariç)
Mesaj tarihi:
Arnis said:

@D@rkwish, @RedallHoor süper videolar ellerinize saglık heyecanla izledim(tu)

Teşekkürler, elimde daha materyal varda bi sonraki ne zaman gelir emin değilim, ts muhabbetlerinide kaydediyorum artık ama genelde ben aksiyon yaparken konuşmuyorum o yüzden sesi koyup koymamakta kararsızım. Yabancı arkadaşlarımda izliyo belki extra güzel bişi olursa felan ts'li koyarım.
Mesaj tarihi:
biraz öle olmsı iyi degilmi zaten, jetler ve heliler sürekli target topluyor zaten etraftan birde AA lar var başa bela yoksa. sürmesi öldürmesi kolayda inan oyunun tamamı locklardan kaçmakla geciyor.
Mesaj tarihi:
Limited Edition haritaları tek oynayacağım haritalar olacak...

Birde stinger buff'lansın demiş ya silp... BİR HELİKOPTER PİLOTU OLARAK BENDEN NE İSTİYORSUNUZ :((((

Bende video yapıcam anasını satiim "REAL HELI FLYING" diye. 10 saniyede bir çakılıcam roketlerden, makinalılardan... Boş serverda uçarsın tabi şiir gibi.
Mesaj tarihi:
Ben de physical warfare pack'imi aldım, 3. eleman verdi sağolsun.

ilk 2 tanesinde de survey doldurup en düşük notları verdim, ÇÜNKÜ BUNU HAKETTİLER!
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=owNtTkeUnE4

Xunn'a sözüm vardı koyayım dedim :) TS'de benim konuşmalarım bazı kayıtlarda var bazılarında çıkmamış anlamadım sanırım hala tam olarak çözemedim sorunu :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...