Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 şu video da 35 saniyeden sonrasında, burnu aşağıdayken nasıl geri geri gidiyor?
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 @D@rkwish, @RedallHoor süper videolar ellerinize saglık heyecanla izledim(tu)
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 D@rkwish o hangi silah, büyütünce video yüklemiyor nedense okuyamıyorum. recoil falan baya az oh tatilde geldi kasayım açayım ne varsa ya
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ben oyunu oynayamadım adam akıllı. betadan sonra işe başladığımdan zamanda olmuyor pek. hala level 14 falanım yani düşünün =) bugün akıyorum ortamlara sabah akşam şeklinde
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Daesu said: D@rkwish o hangi silah, büyütünce video yüklemiyor nedense okuyamıyorum. recoil falan baya az oh tatilde geldi kasayım açayım ne varsa ya G36C susturucu ve HOLO takılı. Engineerın son silahı(coop hariç)
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Arnis said: @D@rkwish, @RedallHoor süper videolar ellerinize saglık heyecanla izledim(tu) Teşekkürler, elimde daha materyal varda bi sonraki ne zaman gelir emin değilim, ts muhabbetlerinide kaydediyorum artık ama genelde ben aksiyon yaparken konuşmuyorum o yüzden sesi koyup koymamakta kararsızım. Yabancı arkadaşlarımda izliyo belki extra güzel bişi olursa felan ts'li koyarım.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 co op ne kadar sürüyor bu arada ? cabucak bitireyim diyorum biriyle
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 stinger az bufflansa guzel olur, vanilla jetler bile cok rahat kaciyor locktan sonra, ki fullenmis jetleri tek engineerin indirmesi imkansizdan ote.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 biraz öle olmsı iyi degilmi zaten, jetler ve heliler sürekli target topluyor zaten etraftan birde AA lar var başa bela yoksa. sürmesi öldürmesi kolayda inan oyunun tamamı locklardan kaçmakla geciyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Stinger az bufflanirsa ben ziplamam oyunda o kadar diyim.
Law Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 mdastar said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_JIKrjs5IY oyş Haha bu ne tam böyle hero of the day tadında.
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 locktan kaçmaktan bir şey yapamıyoruz ki yukarda bi de bufflanmasın
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Limited edition haritaları çok gerekli mi? Standart edition kotarıyor mu pati oyunları nı?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Daha gelmedi expansion haritaları zaten.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Limited Edition haritaları tek oynayacağım haritalar olacak... Birde stinger buff'lansın demiş ya silp... BİR HELİKOPTER PİLOTU OLARAK BENDEN NE İSTİYORSUNUZ :(((( Bende video yapıcam anasını satiim "REAL HELI FLYING" diye. 10 saniyede bir çakılıcam roketlerden, makinalılardan... Boş serverda uçarsın tabi şiir gibi.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ben de physical warfare pack'imi aldım, 3. eleman verdi sağolsun. ilk 2 tanesinde de survey doldurup en düşük notları verdim, ÇÜNKÜ BUNU HAKETTİLER!
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 soflam dışında başka neyle laserle işaretleme yapılabiliyor ?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Holy said: Ben de physical warfare pack'imi aldım, 3. eleman verdi sağolsun. ilk 2 tanesinde de survey doldurup en düşük notları verdim, ÇÜNKÜ BUNU HAKETTİLER! physical warfare pack neyin nesi
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya 2 3 tane dandik silah ve upgrade falan çoğunu kendin açabiliyosun zaten
screwy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 suan oynayan war mı la mermiye boguyum insanları ilk hedef mortal support yola devam
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 BTK haritaları BF2-BF3 karşılaştırması: http://imgur.com/a/AtUtc#16
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=owNtTkeUnE4 Xunn'a sözüm vardı koyayım dedim :) TS'de benim konuşmalarım bazı kayıtlarda var bazılarında çıkmamış anlamadım sanırım hala tam olarak çözemedim sorunu :)
Öne çıkan mesajlar