Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler oynadığı oyun kaydedilmeyen var mı aranızda ? 10 dk multiplayer oynadım az önce , ranked server olmasına ve bölüm bitişini beklememe rağmen kaydetmedi oyunumu ve statsleri. Bir de bu aldığımız limited edition ile gelen eklentiler de level atladıkça mı açılcak ? Customization kısmında o eklentileri göremedim de.
Mesaj tarihi:
bu arada battlelog halen çok sorunlu ya. özellikle party join, invite falan. 2 arkadaş oynuyoruz daha gelecek olacak birkaç gün sonra daha bi eziyet olacak bu işler. invite atıyor gelmiyor invite. party join gelmiyor falan. elle refresh etmek gerekiyor sayfayı bazen. of yani of delirtti.
Mesaj tarihi:
pre load yaptim ve bekliyorum ama bir sorum var size. installer i kaydet dediğim halde 140kb dosya var klasörde. her bilgisayara ayri ayri indirmek zorunda kalmayiz umarim?
Mesaj tarihi:
originde her oyunun klasör aynı zamanda installerı, öyle gerizekalı bir sistem var adam gibi backup dosyası yapmıyor. başka pcye o dosyayı kopyalayacan tamamen ve installerı çalıştıracaksın registry ayarlarını falan yapıyor.
Mesaj tarihi:
mani said:

bu arada battlelog halen çok sorunlu ya. özellikle party join, invite falan. 2 arkadaş oynuyoruz daha gelecek olacak birkaç gün sonra daha bi eziyet olacak bu işler. invite atıyor gelmiyor invite. party join gelmiyor falan. elle refresh etmek gerekiyor sayfayı bazen. of yani of delirtti.

Aynısı azmoya falan oluyordu, internet download managerdan kaynaklanıyodu onun problemi. Varsa kapatınız.
Mesaj tarihi:
serverlarda sçama bi lag oluyor bzn

onun harici oyun çok iyi.bütün maplere akamadım ama madenli bölümü sevdim.

bu arada bf42tr server kiralamış.search kısmına bf42tr yazarsanız cıkıyor.64 kişilik.daha tam kontrolu vermemişler fakat orda oynarız türkler olarak iyi
Mesaj tarihi:
bazaar mapinde bi gruba arkadan yaklaşıp önce bomba atıp sonra taramaya başladım 9 kişi aldım aahahaha

sonra duş aldım gidip
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...