Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bir modern warfare değil single, o kadar çok şey beklemeyin. Her bölüm neredeyse cafcaflı bişeyler oluyo uçak tank paraşüt falan, o kadar. Çok etkileyici bir senaryo da değildi ama işte içimde kalmadı aradan çıkarmış oldum.
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 zaten hala çözemedinizmi single cod'un multi bf'nin işi :D
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sanki codların singleı iyiymiş gibi OMG SEN KÖTÜLERDENMİYDİN WHAT A TWIIIIIIST
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yok hikaye akışı, işlenişi falan daha dinamik bir oyun demek istedim. Bunda hareket olsun diye sıkmışlar sağa sola bişeyler.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 beyler şimdi açıyorum ama release check atmak istiyor napayım rusçudan aldım eğer tutmazsa 28'ine kadar beklicem mi boş boş single da oynayamaz mıyım? vpn falan ayar mı çekmem lazım
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Kaede said: sanki codların singleı iyiymiş gibi OMG SEN KÖTÜLERDENMİYDİN WHAT A TWIIIIIIST rofl
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 vpn yapıp oynayan var mı şuan ve patlama ihtimalimiz var mı o şekil ulan indi oyun kuzu gibi yatıyor harddiskte boş boş
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 banlanma çok saçma zaten abi belki 2 gündür amerikadayım sonra türkiyeye dönücem sonuçta aynı şey değil mi us vpn'i kullanmakta yani. bende yapıcam şimdi
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben de ilk 2 bölüme göre singleplayer yorumu yaparsam eğer , cidden de MW lerdeki o süper girişler , sinemasal işleniş yok , 2-3 atraksiyon eklemişler etrafa iş olsun diye. Bunun dışında grafikler,sesler ve animasyon muazzam tabiki buna laf yok. En uyuz olduğum konsollarda olan PRESS X FOR AWESOME MOVE olayını bunada eklemişler ayar oldum.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yahu biri vatanı arayıp sorsun şunları gıcık oluyorum ha.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hamsilipilav said: vpn yapıp oynayan var mı şuan ve patlama ihtimalimiz var mı o şekil ulan indi oyun kuzu gibi yatıyor harddiskte boş boş vpn-proxy ne boksa yapın arkadaşlar, resmi açıklama geldi "BANHAMMERDAN KORKMAYIN, BAN YOK" dedi adamlar. ha ama tasvip etmiyolar o ayrı konu, "yapmasanız ne güzel olur :(" diyorlar. çatır çatır oynuyoruz vallahi, multi, co-op (methral'le yapıyoruz, son bölümdeyiz), single ne ararsan.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 senaryo şimdi bitti. meh işte. coddan çok arak var. kesinlikle bc2 nin senaryosundan iyi. buglar saçmalıklar var. bi mw değil senaryosu.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o zaman flyvpn ile trial account aldım giriyorum us'den bi şehir seçip?
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Xaenin said: Abi control panel, internet options, connections tabinde altta LAN settings var oraya giriyorsunuz. Use a proxy server for your LAN'i tikleyip açılan yere 210.107.100.251 porta 8080 yazıyorsunuz. Origin kapalıysa açıyorsunuz, açıksa kapatıp açıyorsunuz ve battlefield 3'e play diyorsunuz. Release date check atıyor, battlelog açıyor, battlelog açıldıktan sonra kapatıp vpn'i devre dışı bırakıp camışlar gibi oynayabilirsiniz. bunu yapın abi, en temizi.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yaptım hacit zaten. tam girdim driver istedi yeni. heycandan kendimi..... driverı çekip akıyorum
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pc kaldırmazsa eğer oturur ağlarım
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 of abi driver yüklenmiyor ya windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir diyor :S
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Driversız giriliyor oyuna ben betada falan öyle yaptım çünkü SLI desteklemiyordu driverlar. Şimdi onu düzeltmişler, baya farkettiriyor crash falan sıfır, çok daha akıcı oyun. Ultra tabi çok afedersiniz.
Öne çıkan mesajlar