Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fiyati 800 dolar civari diyorlar amerikada, monitor/televizyon yerine bir alternatif olabilir gibi (hem de 3D), ancak head tracking hikayesine pek sans vermiyorum ilerki modellerinde
Mesaj tarihi:
bu tip naneler göründüğü kadar eğlenceli olmuyor genelde. monitör, klavye, fare fazlasıyla yeterli bence.

direkt beyin dalgaları ile etkileşimli bişe yaparlarsa o zaman para harcamayı düşünürüm.
Mesaj tarihi:
800 dolar japonya fiyatının dolar'a çevrilmiş hali, Sony ürünleri her zaman 100-150$ pahalı satılıyor Japonya'da. Avrupa 2. çıkış yeri olacak, onunda 500 Euro civarında olacağını tahmin ediyorum.

Zaten önemli olan bu ürün değil, bir sonra ki nesil beklenmeli kesinlikle. Hem bunun fiyatı düşer, hemde yenisinde bir çok iyileştirme, ek özellik falan olur.

Head-tracking olayı Sony'nin kesin düşündüğü birşey bence. Çünkü bu alet geçen sene daha prototipken çıkıp "Oyunlar ile uzun zamandır test ediyoruz" demişlerdi. O yüzden adamların birincil unsurlarından biri PS3 ile olan bağlantısı bu aletin.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Thylander said:

It's takes a lot more to rank up in final

XP'lerle de oynamislar oyunun son halinde

marksman said:

windows 7 ye gerek yok mu simdi ?
xp de oynanıcak mı?

http://sites.google.com/site/darren8770/TacticalFacePalm.jpg
Mesaj tarihi:
abi ben sana bi cool story anlatayım;

eauk forumlarında geziniyorum falan, bi başlık gördüm bf3 soundtrackleriyle ilgili. orada birisi terminator ost koymuş falan. sonra düşündüm, ulan dedim ben bu yaşıma geldim daha terminator 1'i hiç izlemedim. halbuki 2'yi 10 kere falan izlemişimdir. açtım torrenti blu-ray quadrilogy indirdim. dünden beri komple seriyi izliyorum.

az evvel 4.'yü izliyordum ki baktım böyle diğer filmlerde olmayan ama aslında olmuş gibi anlatılan şeyler var, dedim "lan bi de sarah connor kıronokils vardı, acaba onu önce mi izlemek gerek?" dedim ve kapadım filmi.

şimdi, sarah konor kırono'yu 4. filmden önce mi izlemek gerek?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...