Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Oyle ya, elle acmadikca fani ses yapmiyor pek, da 70C cok sicak diil yani, 105'ten sonra yanma riski basliyor sanirsam da oyun oynarken gene de 90-95 civarini gecmemek lazm
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben onu manuele ayarlıyorum %45 de calıstıyorum kastırıcı oyunlardan önce.çok ses etmiyor
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: ben onu manuele ayarlıyorum %45 de calıstıyorum kastırıcı oyunlardan önce.çok ses etmiyor mantıklı 40-50 arası çalıştırabilir önlem açısından oyunda, yüzde 70 den sonra sanayi tipi moda giriyor , böyle bir ses görmedim ben haha
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Benim XFX %37 itibariyle agir sanayi moda giriyor ama sizinkinin %45te girmesi iiymis, gerci benim kasanin kapagi acik falan
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kulaklığı taktıktan sonra yüzde yüzdede gider aslında farketmez, nasıl olsa sırf oyun oynarken açıcaz fanı :)
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Orasi oyle ya, kulakliktaki ses izolasyonu > fan sesi sdsfsf
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 -Deno- said: abi senin battlelog muydu betadayken hatırlamıyorum ama, patiden birinin kill death ratio'su 0/1 idi. hani adam oyuna girmiş, ölmüş, ve 'böyle bir şey mümkün olamaz ki ?' demiş ve çıkmış. screwy de olabilir. abi benimdir belki ps3 için olanı linklemiştim orada görmüşsündür asfdsa pc'm kaldıracak mı diye kurdum laptopa bf3'ü girdim, low'da bile frame atmıyordu. bir el öldüm o arada bir daha açmadım oyunu SDDASDSA
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Masquerade said: gtx260 ile nasıl oynarım acaba. ayarlar highda ve 1080p ortalama 30 fps. çözünürlüğü düşürüp ayarları med yapınca ortalama 45-50. Beta için konuşuyorum tabiki. Muhtelemen retail de değişir. Yeni driver falanda gelir. Bi miktar daha artar diye umut ediyorum.
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 -Deno- said: LathspeLL said: Ahahah hangi mesaja cevap vermedim anlamadım. Ama oyun çıksın video kaydedip burnunuza sokucam, öğreneceksiniz nasıl uçtuğumu. Grvspwn, revangelis, gelin destek verin bana ya! yok yani, genel olarak feci bir gaz moduna girmişsin. ilk günden rank 30 falan bekliyorum senden. tüm yaşamın boyunca bu oyunu beklemiş gibisin sdf ama çok eğleneceğiz, orası ayrı. Sarı sülodaki Hamza geldi aklıma bi an gaz aynı gaz ehahe. Rahat durun lan sizde pilotumu darlamayın. Adam gayet iyi kullanıyor helikopteri iyi aimle gunnerken çok net kabus gibiyiz sayesinde. ŞŞ deno be clever! Şu oyun çıksada bi yağdırsak artık.
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-3-unsuppressed-gun-fire-shows-position-on-radar/ Yorumlarınız nedir?
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Osirix said: http://www.egmnow.com/articles/news/battlefield-3-unsuppressed-gun-fire-shows-position-on-radar/ Yorumlarınız nedir? Amaaan kolofdan görüp yapmışlar, marklamak çok daha iyi.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mantıken doğru tabi ama alıştığımız bf tadı bu değil.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Spotlama olayinin etkisini azaltip bunu eklediler, line of sighttan cikinca marklar kayboluyor, sahsen spotlama daha iiydi, sol alt kosedeki radar cok rahatsiz ediyor beni sdsffs
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Beyler güzel bir haberle geliyorum; 1942 döneminde oyundan aldığımız keyfi kat kat arttıran bf42tr komünüsü kafaya koymuş, 64 kişilik ranked sunucu kiralıyorlar 2 seneliğine. paticik olarak biz de elimizden gelen desteği veririz diye düşünüyorum. böylece düşük ping ile güzel güzel insanlarla oynayabileceğiz. ayrıca teamspeak serverı da almışlar baya gümbür gümbür yani. reklam kokan hareket; http://www.bf42tr.com
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 türkiyeye mümkün olan en yakın yerden alınır heralde sunucu. hatta olabiliyosa türkiyeden olur falan. tam bilmiyorum bu işler nasıl dönüyor ama bi yolu vardır heralde.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hangi ülkenin pingi en iyiyse ordan kiralamışlardır. gönül isterki tr lokasyonlu olsun. tabiki destekleriz. özellikle ts sunucularını daha çok destekleriz (:
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 O server kiralama siteleri abuk sabuk en yakin yer diye Varsova'yi gosteriyor sacma sapan, orasi da 120 ping veriyor, gidip ordan almazlar insallah, Frankfurt falan bi yerden alirlar. Turkiye'den server kiralancagini sanmiyorum, en son baktigimda yoktu yani. TS olayi keyifli olabilir tabi, mac falan donerse etc.
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 oo iyi iyi en azından lafımıızın dikkate alınacagı bir server olur sdfs roket spam ban omgci adminlerin olmadıgı
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Thylander said: It makes you light up on minimap for a split second. Add silencer to avoid it. Cok da gostermiyormus canim minimap
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 3 tane firma var sunucu sağlayan, bunların ikisi i3D ve Multiplay. Türkiye'de sunucuları yok o yüzden ancak Almanya merkezli kiralayabilirler ve şuan dünyanın en pahalı server kirası bu oyunda.
Öne çıkan mesajlar