-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 özel mesajıma 6 dakika içinde o linkin gelmesini talep ediyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 LathspeLL said: Ulan sende tanklarda bright'la kapışıcam diyorsun, Xeno'yu jetlerde er meydanına davet ediyorsun, chopper'da bana dil uzatıyorsun. 3 ayrı araç tipiyle bombalarız seni. öyle diyorsun da, helikopterine bindiğimde direk düşüyordun betada... bi kere helikopterin biriyle kapışmıştım direk engineer olarak. herife 6 kere felan roket attım bi tanesi bile isabet etmedi. adam sürekli şu flare midir ondan atıp durdu. sonra kurşun yağmuruna tuttu beni binanın içinde. iyi kullanan için şahane bişi helikopter. tabii birçok şey açmak lazım helikopterden zevk almaya başlamak için.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hala benimle uçak kanadında sevişecek babayiğitler bulamadım. hanım evlatları sizi.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Lath daha yuksek daha ortalarda ucuyordu ama helikopterde ya, bu videodaki eleman bildigin en kenar en kosede ucuyor tepelerin arkasina saklaniyor falan, direk super kacak oynuyor. Lath oyle ucsa o da daha az duserdi muhtemelen
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 lath bir vahşi. bf 3'de rakipleri ona ateş ettiğinde o, 'çok sevin' diyor. true story.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ucagin kanadinda durmayi denyen oldu mu harbiden ya ucak ucarken, denemek lazm sdsfsf
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 işte aradığım babayiğit ! dostum, harikalar yaratacağız. 1942'deki o maceraları hatırla... NOW AVAILABLE FOR JETS
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kavga ettirmeyin şimdi. Olm adam 100 uçuşundan 80'inde düşmüştür yüzde yüz, düşmediğinin videosunu yapınca efane oluyor. Bende AYNI şekilde uçuyorum, Grvspwn ile adamları takır takır aldık aynı şekilde. Şu videodakinden daha fazla havada kalmışlığımız ve adam almışlığımız var yani son 2 günde. Eğer Xeno ve Rev gibi adamlar jet'lerde olursa chopper için problem yok. Uçakların helikopter'lere bulacaşak zamanı bulamaması gerekir. Yoksa o kadar yere yakın u-ç-a-m-a-z-s-ı-n. Adamların seni patlatmasına gerek yok, 2 mermi tarasa seni ittirerek yere çarptırıyor, yere çarpmazsanda kontrol'ün %60 oranında gidiyor zaten bir yere tosluyorsun. Bir roket yersen dengen kayboluyor. Video yapmak kolay.
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Lath'ın ego bir kelebegin kanatları gibi. http://i.imgur.com/b5nCV.jpg
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 jihad lath yapalım. lath önden gitsin biz arkadan patlayalım.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 MrLevie said: ya hiç uçan araçlarda joystick deneyen oldu mu? denedim abi, en azından betada kullanılcak gibi değildi. bi kere sensitvity ayarı falan yoktu yanlış hatırlamıyorsam, onun harici de joy'un pek çok tuşu çalışmıyordu, sağa dön diye ayarladığım şey kamerayı değiştiriyordu, pitch up diye ayarladığım şey free look yapıyodu falan. direk söktüm mouse+keyboard devam. tabi muhtemelen beta olmasından kaynaklıdır yoksa battlefield serisinde herzaman tam bir joy desteği olur.
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Joystick tam bir noob fantezisi. Saçmalamayın arkadaşlar. Mouse'un hassasiyetine yetişmesine imkan yok, simulasyon değil BF3. Kan gölü bu oyun.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ilk çıkanda yoktu deli etmişti beni o sıralar=) helikopter kolaylaşır mı acaba diyorum... BC2de bir deneyeyim...
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aynalitahir said: Joystick tam bir noob fantezisi. Saçmalamayın arkadaşlar. Mouse'un hassasiyetine yetişmesine imkan yok, simulasyon değil BF3. Kan gölü bu oyun. bf42tr komünüsünde bf1942 oynadın mı bilmiyorum nub kardeş ammavelakin ben o zamanlar da klavye+mouse uçardım, iyi de uçardım allah var (mı lan), fakat joy ile uçan bazı pilotlar vardı ki havada anal yapıyorlardı bana bildiğin. bi kerameti var o joyun, alışınca kesinlikle mouse+klavye'den iyi oluyor. alışmak nasip olmadı daha tabi bakalım.
marksman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 -Deno- said: lath bir vahşi. bf 3'de rakipleri ona ateş ettiğinde o, 'çok sevin' diyor. true story. abi bu ne AAFÇAÇFAŞFOAFUA
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 -Deno- said: lath bir vahşi. bf 3'de rakipleri ona ateş ettiğinde o, 'çok sevin' diyor. true story. ahahahaha
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aynalitahir said: Xenocide said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?40,5376170,5940913#msg-5940913 aynalitahir said: Joystick tam bir noob fantezisi. Saçmalamayın arkadaşlar. Mouse'un hassasiyetine yetişmesine imkan yok, simulasyon değil BF3. Kan gölü bu oyun. bf42tr komünüsünde bf1942 oynadın mı bilmiyorum nub kardeş ammavelakin ben o zamanlar da klavye+mouse uçardım, iyi de uçardım allah var (mı lan), fakat joy ile uçan bazı pilotlar vardı ki havada anal yapıyorlardı bana bildiğin. bi kerameti var o joyun, alışınca kesinlikle mouse+klavye'den iyi oluyor. alışmak nasip olmadı daha tabi bakalım. Yok öyle bir dünya. şimdi öncelikle bunu buraya yazmak yerine özel mesaj ile cevap verdiğinden dolayı gözümdeki noobluk katsayın baya bi arttı, hatta bi an gerçekten "yeni üye" zannettim seni öyle böyle değil. sonralıkla konumuza dönelim. 1942 oynadın mı arkadaşım, sen ona cevap ver, 1942'de joystick ile uçtuğunu bildiğin bi oyuncuyla dogfight'a girdin mi girmedin mi bana bunun cevabını ver. girmediysen sus ve git biraz oyna, öğren, sonra gel. bf3'te de aldım zaten paçanı aşağı, "pilotum ben pilotum" diye geziyor bi de. pilot alemdar.
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Xenocide said: pilot alemdar. sdasffasghdasdf
marksman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 beta cık oynama urus server varmıs oynama oyun cıksın tatile git 3 hafta sorna gel millet jetin önüyle adam carpsın, tankla amuda kalksın sen daha lvl 1 FUCT THAT SHIT !!
Öne çıkan mesajlar